Furkan fotoğrafa bakıldığı zaman elinde iddia ettiğine dair hiç bir şey görülmemekte.Adam sana satıyorum , parayı ver al gibisinden hiç bir kelime bile söylememiş.Boşuna açmışsın , yaptığın iftiradan başka bir şey değil.
herqele yazdı:Furkan fotoğrafa bakıldığı zaman elinde iddia ettiğine dair hiç bir şey görülmemekte.Adam sana satıyorum , parayı ver al gibisinden hiç bir kelime bile söylememiş.Boşuna açmışsın , yaptığın iftiradan başka bir şey değil.
ya sus ak sizin ne oldugunuz biliyor herkez güvendik cekmedik adma boşuna neden 10 m veriyim ne mantıksız adamsınz adam degilsinzki ak
herqele yazdı:Furkan fotoğrafa bakıldığı zaman elinde iddia ettiğine dair hiç bir şey görülmemekte.Adam sana satıyorum , parayı ver al gibisinden hiç bir kelime bile söylememiş.Boşuna açmışsın , yaptığın iftiradan başka bir şey değil.
Burda mağdur Furkandır bunu aksedende art niyet ararım. Resimlerdende anlaşıldığı gibi...
Şunu bilmektede fayda var Oyun içerinde akçe satmak kadar almakda suçtur. İkv yetkilerinin onca uyarılarına rağmen malesef bu tür olaylar devam etmektedir.