E-pin sorusu yardım
E-pin sorusu yardım
merhaba http://www.playstore.com/#!/oyun/ikv-6-yil-paketi diye bir site var ordan ikv nin 5500 akçe +3 aylık plus veren bir paket var mobil ödeme ilede alınıyor peki mobil ödeme ile alış veriş yaptığımızda İKV1000 yazıp 7979 a gönderdiğimizde gelen E-pin ve şifre var onun gibi e-pin ve şifre gelip ikv dükkandanmı giriceğiz o e-pinide ?

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: E-pin sorusu yardım
o pkaet yalan oldu
- onurala
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
O site bi kere Ttnet in o yüzden hiç bir sorun çıkmaz , bende oradan faturama yansıttırarak alıyorum Ödeme onaylandıktan sonra 'OYUNLARIM' bölümüne e pin ve şifre kodu geliyor :arrow:
Courtneyx
Mestrov
PFİZER
Mestrov
PFİZER
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Kutunun satışı durduonurala yazdı:O site bi kere Ttnet in o yüzden hiç bir sorun çıkmaz , bende oradan faturama yansıttırarak alıyorum Ödeme onaylandıktan sonra 'OYUNLARIM' bölümüne e pin ve şifre kodu geliyor :arrow:
neden durdu kutunun satışı hayırdır ?ROckStarGAMES yazdı:Kutunun satışı durduonurala yazdı:O site bi kere Ttnet in o yüzden hiç bir sorun çıkmaz , bende oradan faturama yansıttırarak alıyorum Ödeme onaylandıktan sonra 'OYUNLARIM' bölümüne e pin ve şifre kodu geliyor :arrow:
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Bu 6.yıl paketiROckStarGAMES yazdı:Kutunun satışı durduonurala yazdı:O site bi kere Ttnet in o yüzden hiç bir sorun çıkmaz , bende oradan faturama yansıttırarak alıyorum Ödeme onaylandıktan sonra 'OYUNLARIM' bölümüne e pin ve şifre kodu geliyor :arrow:
İKV Çemberlitaş Kutu değil
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
kutus satışı durdu demişsin ben siteye girdim kayıt oldum tele EVET yaz cevapla mesajıda geldi cevaplamadım acaba e-pin şifremi geliyor veya gelmiyormu diye satış dursaydı o sitede durmazdı galiba ?ROckStarGAMES yazdı:Kutunun satışı durduonurala yazdı:O site bi kere Ttnet in o yüzden hiç bir sorun çıkmaz , bende oradan faturama yansıttırarak alıyorum Ödeme onaylandıktan sonra 'OYUNLARIM' bölümüne e pin ve şifre kodu geliyor :arrow:

Üyelikal yada playstore üzerinden 6. yıl paketi satışı devam etmektedir arkadaşlar.
Bilginize.
Bilginize.
tşkENSIFERUM yazdı:Üyelikal yada playstore üzerinden 6. yıl paketi satışı devam etmektedir arkadaşlar.
Bilginize.

- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
Ürünü satın aldığınızda aldığınız TTNET hesabına ait olan e-mail hesabınıza şu şekilde bir mail gelir.

Resimde gördüğünüz üzere maile gelen e-pin'i buradan girip hesabınızda kullanabilirsiniz.
İyi forumlar..
Ürünü satın aldığınızda aldığınız TTNET hesabına ait olan e-mail hesabınıza şu şekilde bir mail gelir.

Resimde gördüğünüz üzere maile gelen e-pin'i buradan girip hesabınızda kullanabilirsiniz.
İyi forumlar..
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?