Lag
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Lag
Arkadaş oyundan günde milyar para kazanıyorsunuz lag sorununu çözmediniz ben merak ediyorum artık bu yatırdığımız paralar nereye gidiyor diye. Milletin artık canını sıkmaya başladığınız ulan bin tane rehberiniz var görevliniz var birisimi demiyor kardeşim ben oyun görevlisiyim de bu oyunda gerçekten lag var diye OYUN OYNAYAMIYORUZ ARKADAŞ OYUN OYNAYAMIYORUZ. Daha ne diyelim biz size milyar tane konu açıldı anca lag düzeltme çalışması yapın siz başka hiç bir şey yapmayın kaldırmayın bu lagı bu kazandığınız paralarda boğazınız da kalsın hadi delikanlı gibi bie yönetici çıkıp cevap atsın delikanlı adamsa erdoğan mı devmi artık kimse gelsin buraya yazsın. Benim yatırdığım paraları ne yapıyorsunuz ben İstanbul Kıyamet Vaktine para yatırı yorsam bu lagı çözeceksiniz kardeşim para kolay kazanılmıyor. Yaptığınızda bir şey değil oturduğunuz yerden sizi zengin ediyoruz biraz hizmet verseniz geberecek misiniz? Konuya bakıp geçmeyin adam akıllı cevap atın. Görelim o süper forum modlarımızı yöneticilerimizi rehberlerimizi.
Re: Lag
sonuna kadar katılıyorum kardeşim,oyun öyle bir hal aldı ki artık oynanmaz yani...
geçen handan basmaya gittik 50 60 kişi falan ulan handana kadar geldik 50 kısıyı oyun hattı.
i 7 8 gb ram + fiber internet kullanıyoruz bölgede oyun kasıyor kasıyor tıklıyorum adama 3 sn sonra hareket edıyor,gece 2'de 20 dakikada 4 kere oyundan düştüm böyle kepazelik olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben 2 3 gün calısıyorum hala aklım su alsam falan filan'da bunlar'da kopyala yapıştır cevap vermekte.
destek ekibi aynı gm aynı dev aynı değişen bir şey yok yakında giderler .
geçen handan basmaya gittik 50 60 kişi falan ulan handana kadar geldik 50 kısıyı oyun hattı.
i 7 8 gb ram + fiber internet kullanıyoruz bölgede oyun kasıyor kasıyor tıklıyorum adama 3 sn sonra hareket edıyor,gece 2'de 20 dakikada 4 kere oyundan düştüm böyle kepazelik olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ben 2 3 gün calısıyorum hala aklım su alsam falan filan'da bunlar'da kopyala yapıştır cevap vermekte.
destek ekibi aynı gm aynı dev aynı değişen bir şey yok yakında giderler .
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

Re: Lag
şuan süper oldu oyun lagdan yaratıklar bile saldırmıyor yüz canla kesiyorum 
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi