Boşa Giden 450m oyun parası :)
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: L E O
Boşa Giden 450m oyun parası :)
Karekterımden calınan hesapımın sıfresını bılen bırı karekterımın ıcınden m1 ve bır kaç maden calmıs ramazan ayında .. O kadar emek verılmıs bır tılsımın bu kadar basıt bı sekılde calınması ve suclu hesap guvenlı bana aıt oldum ıcın ben olmam ? bu kadar basıt olmalımı ıkv guvenlıkı aktarılan karekter tespıt edıLıp ıp den banlanamazmı ? benım basıma geldı bugun gorustum alamıorum m1 ı sızın basınıza gelmesın daha dıkatlı oLun
ıyı oyunlar.
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- xXxProGAMERxXx
- İskele Babası

- Sunucu: Teşkilat
Re: Boşa Giden 450m oyun parası :)
Kardeş sen kimseye şifre vermedisen geriye tek bir seçenek kalıyor o da virüs ve tehlikeli yazılım .
ProGAMER
- LeoNaRR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: L E O
şifremı vermedım vırus ımkansız ama sıfrem kardesımde vardı ondan bırı gormustur buyuk ıhtımal.. aa farketmez bu konularda daha yardımcı olması lazım yonetımın 450m oyun parası az bısı degıl senelerdır o kadar akce harcamısız oyuna karsılıkı bu olmamalı
LeoNaR< LeoATYx < Ensonxleonar < Leonarxxşifacı < Ensonbaşkentliixx
Gizlenmiş İçerikGöster
[youtube]http://youtu.be/ZtFTxrwMQKI[/youtube]
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar,
Yönetimin bu yaklaşımındaki neden gerçek parayla tılsım/item satanların, sattığı kişiyi hırsızmış gibi göstermesi sonucu; satın alan kişinin hem parasının gitmesi hem de hırsız yerine konularak satın aldığı eşyanın gitmesidir. Bu tip olaylar yaşandığından dolayı "hesap güvenliği"nden oyuncunun sorumlu olması ve bilgilerini kimseyle paylaşmaması gerekmektedir.
İyi forumlar..
Yönetimin bu yaklaşımındaki neden gerçek parayla tılsım/item satanların, sattığı kişiyi hırsızmış gibi göstermesi sonucu; satın alan kişinin hem parasının gitmesi hem de hırsız yerine konularak satın aldığı eşyanın gitmesidir. Bu tip olaylar yaşandığından dolayı "hesap güvenliği"nden oyuncunun sorumlu olması ve bilgilerini kimseyle paylaşmaması gerekmektedir.
İyi forumlar..
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?