--HeRkez TepKiSini KoySun---

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: --HeRkez TepKiSini KoySun---

Mesaj gönderen okan »

inoky yazdı:Sen bunları diyorsunda deneyerek oyuna sunuyorlar adam full yücelense ruh kalkanına ver bakalım etki ediyormu ;) elementse dirençlere ver bakalım etki ediyormu ;)
verdik hepsine noldu yine ölen biz olduk
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

ikvking yazdı:
Excellence yazdı:Merhaba;

Artık yeter.Bu yönetim yaptığı bir şeyle gurur duyamıcak mı? Yaptıkları her yenilik her şey eleştiriliyor.Bırakın eleştirmeyi kardeşim.Adam gibi oyununuzu oynayın.Bu zamana kadar nasıl oynadıysanız öyle oynayın.Aklınızın ermeyeceği şeylere akıl yormayın.Bu yönetim her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp bu oyunu kurdu.Biraz yavaş gelişsede ben ikv den çok ama çok memnunum eleştirdiğim tek yanı aslında o bile güzel bir eleştiri ( Yenilikler biraz geç geliyor tabiricaizse sabır taşı çatlıyor ) Bu yönetime ben çok teşekkür ediyorum muhteşem oyunumuzu ilerde gelicek müthiş yeniliklerle inanılmaz bir OYUN haline getirecekler..Çok teşekkürler ikv yönetimi.Sonuna kadar arkanızdayım.Destekçinizim...
Gurur duyulcak birşey yapmıyorlar.Yaptıkları her yenilik düzensiz, düşüncesiz, bilinçsiz yapıldığı için eleştiriliyor.Eleştiri yapılmıcak ise neden burdalar.Bu zamana kadar oynadık bu kadar fark olucağını düşünemedik şimdi eleştiri zamanı.Bunda akıl ermicek bir durum söz konusu değil dışarıdan bakıldığında bu şekilde bir düşünce var.Bu yönetim hiç birşeyi zamanında, düzenli, düşünerek ve hatasız yapmamıştır.Biraz yavaş gelişmesinin nedeni ellerinde bir oluşum kalmadı bizi birşeylerle avutmaya çalışıyorlar.Bundan sonra çok gelişiceğini zannetmiyorum 1.5 yıl sonra gelir yeni lvller 1-59 olur zaten bir şifacıyı 1-49 yapmak plussuz 1.5 ayını alıyor... Yönetimi biz besliyoruz bize biraz itaatkar davranmaları gerekir.Hep dik kafalı hep burnunun dikine giden bir yöneim istemiyoruz.Yeni gelecek yerler içinde hiç ümitli değilim ... Oyun değil cılkı çıktı ne yaptıkları belli değil birşeyden öbürüne atlıyorlar yetersiz kapasite ile oyun yürütmeye çalışıyorlar.. bende ikvdestek çisiyim artık pes....

Komplocu yazdı:isteyen oynamaz oyunu isteyen plusunu almaz yönetim en iyisini yapıyor dengeleme cok güzel hem ws ci hem yaratıkcı olamaz bi adam bizide bırakılmış bazı şeyler var onlarıda düşünün
oyunda bir denge söz konusu değil...
1-Savaşçı karakteri bütün karakterleri ezicek durumdadır.
2-Savaşçı karakteri 1-49 seviyeyi 2-2.5 haftada tammalayabilir.
3-Savaşçı karakteri Tek yücelen setle hem vs yapar hem yaratık keser hem em yapar..
4-Savaşçı karakteri yücelen setle hem şavaşçı keser hem büyücü hemde şifacı keser

1-Büyücü karakteri %25lik bir hasar oranıyla mutlu edilmiştir
2-Büyücü karakteri 1-49 seviyeyi tek başına 1 ayda tamamlayabilir
3-Büyücü karakteri hiç birşeyi tek başına yapamaz yer altında tek gezmesi imkansız
4-Büyücü karakteri savaşçı - büyücü - şifaci için hep ayrı set dizmesi gerekir..

1-Şifacı karakteri ikvdeki en savunmasız kalan karakterdir
2-Şifacı karakteri 1-49 seviyyi tek başına min..1.5 ay max.2 ayda tamamlar..(buna bakarak 1-59 seviye gelmesi imknzs)
3-Şifacı karakteri savaşçı için ayrı 3 set dizmesi gerekiyor.
4-Şifacı karakteri büyücü için ayrı 2 set dizmesi gerekiyor
5-Şifacı karakteri klan - görev - em için ayrı 2 set dizmesi gerekiyor
6-Şifacı karakteri kasmak için ayrı birset daha dizmesi gerekir.
7- toplamda 8 set dizmesi gerekir..
8- görevlerden verilen item tam fiyasko geçç..
9- en iyi birşiacı olmak için gm olmak gerekiyor nede olsa para bol

Bana eşitliği savunma..

SaDRaZaM yazdı:Merhabalar

Arkadşalar Her istediğiniz hemen olacag diye bir şey yog emin olunkı yönetımde herşyin farkında ve herşeyi biliyordur .... forumda büyk tartışmalar yaratarak biryere gelmessınız karakterleri kapatılan arkadaşlar ise yönetımle özel olarak bilgi alışveirşinde bulunurak dertlerını anlatabilirler iyi forumlar
istediğim bütün dediklerimi yapmaları değil.!!! istediklerimizi yapmaları!!! çok bilinşsizce geldi derindeki sır hiç bir denge kalmadı.......... bu gm benden ekmek yiyorsa itaatkar olucak....

Besle kargayı oysun gözünü... sözüm sze

............ SaYgıLarImLA ...........

arkadaşlar ek olarak...

Savaşçı karakteri savaşçıyı büyücüyü şifacıyı aynı yetenek dizilimiyle keser.. klanda savaşır ve her yerde kasar

Büyücü karakteri savaşçıyı ve şifacıyı aynı yetenek dizilmiyle keser ve klanda savaşır. büyücü ve kasmak için 2 kez gbm girmesi gerekir..

Şifacı karakteri savaşçıya ayrı 2 yetenek sistemi (2) büyücüye ayrı 2 yetenek sistemi (2) klan için ayrı yetenk sistemi (2) görev için ayrı yetenek sistemi (2) şifacıya karşı ayrı (4) sistem vardır...... parantez içindekiler gbm girmesi 2 kez - 4 kez....... hani eşitlik :mrgreen:

............ SaYgıLarImLA ...........
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Merhaba

Oyundaki karakterler arası denge kesinlikle vardır bunlar ikv test takımız oyuncularımız tarafından bizzat denenmiştir lütfen yetenkleri tekrar tekrar okuyarak doğru bir şekilde verediğinizden emin olunuz

İyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen RedsxLine »

SaDRaZaM yazdı:Merhaba

Oyundaki karakterler arası denge kesinlikle vardır bunlar ikv test takımız oyuncularımız tarafından bizzat denenmiştir lütfen yetenkleri tekrar tekrar okuyarak doğru bir şekilde verediğinizden emin olunuz

İyi forumlar
Oyunda kaakterler arası denge olduğunu iddia edebilecek her oyuncu yada yönetici beni oyunda bulursa olmadığını ispatlarım.Oyunlar hesaplanarak yapılır ama hesap harici stratejiler eklenir. İşte bu stratejilerde hatalar var denge yok.

Biz de şifadan anlamıyosak o zaman hodri meydan isteyen yönetici istediği şifa itemini giysini gelsin kesebiliyorsa bizi kessin görelim.ya da biz savaşçı olalım onlar şifa olsun yine gelsin kesmeyi denesin yapabiliyorlarsa görelim.
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

sayın redsxline ........ demek istediğimi özetlediniz sanki teşekkur ederim................

......................SAYGILARIMLA.......................
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

RedsxLine yazdı:

İyi forumlar
Oyunda kaakterler arası denge olduğunu iddia edebilecek her oyuncu yada yönetici beni oyunda bulursa olmadığını ispatlarım.Oyunlar hesaplanarak yapılır ama hesap harici stratejiler eklenir. İşte bu stratejilerde hatalar var denge yok.

Biz de şifadan anlamıyosak o zaman hodri meydan isteyen yönetici istediği şifa itemini giysini gelsin kesebiliyorsa bizi kessin görelim.ya da biz savaşçı olalım onlar şifa olsun yine gelsin kesmeyi denesin yapabiliyorlarsa görelim.

Merhabaar

Oyun hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi forumda bağırarak deil ikv destek takımına iletiniz.... saygılarımla

iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SaDRaZaM yazdı:
Merhabaar

Oyun hakkındaki öneri ve şikayetlerinizi forumda bağırarak deil ikv destek takımına iletiniz.... saygılarımla

iyi forumlar
Öneri ve şikayetleri gereken yerlere iletiyoruz ve burda bağırmıyoruz sadece fikir alışverişi yapıyoruz.
Keşke sende üzerine vazife olmayan şeylere teknik bir bilgin olmadan yöneticiymiş gibi cevap vermesen
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

RedsxLine yazdı:

İyi forumlar

Şifacımı 46-47 yapabilseydim vs yapardık senle.

Bilmiyorsanız uğraşmayın lütfen.Bir kere de suçu yöneticilerde değil de kendinizde arayın her zaman aynı dizilimle iş yapılacak diye bir kaide yok.İlla senin yakın dövüşte savaşçı kesmen gerekmiyor.
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Petcarar yazdı:Şifacımı 46-47 yapabilseydim vs yapardık senle.

Bilmiyorsanız uğraşmayın lütfen.Bir kere de suçu yöneticilerde değil de kendinizde arayın her zaman aynı dizilimle iş yapılacak diye bir kaide yok.İlla senin yakın dövüşte savaşçı kesmen gerekmiyor.
Güzel kardeşim senin tepkini anlıyorum ama şunu bilmende fayda var.Sen daha 47 lwl şifa çarı kasmaya çalışıyorsun ben 7 aydan fazla oldu 49 seviyede gezeli.Emin ol 8 farklı item seti denedim.ve onlarca da yetenek kombinasyonu denedim.
Ben tek başıma İflisi kesebiliyorum ama harcadığım milyonlara rağmen benim üstümdeki itemin 10 da 1 edebilecek bir itemle bir savaşçı beni kesebilir eğer yetenekleri düzgün vermiş ise.Şimdi sen bana dengenin nasıl olduğunu söylermisin.
Ben 600m harcıyarak bir savaşçı kesebilirsem buna sevinmeli miyim üzülmelimiyim
O parayla bir savaşçı neler yapabilir bir düşün..
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

Kullanıcı avatarı
Leonar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Leonar »

2 tane 49 level Sıfacım war 3 senedır sıfacı karekterı oynuoRUm o kadar Denedık ha savaşcı hıç kesemıorum demıoRum... cok savaşcı kestım ama eCeLı olanları kesemıorum latıf dehşet latıfe karsı gelecek sıfacı tanımıorum oyunda ..)) yonetım Bıraz Dengelesın ben ona buna can basmak ona can kurtaran atmak onun Bunun gorewını yapmak onu bunu kaldırmak ıcın sıfacı oynamıorum
;)
Ensonxleonar-Leonarxxsıfacı-Ensonbaşkentlı // The Lodos of ottoMan

“Genel Etkileşim” sayfasına dön