üretim yapmak için materyal toplayanmı daha akıllıdır?
maden çekip ,satıp elde ettiği parayla üretimi yapılan malzemeyi alanmı daha akıllıdır ?
Hangisi Daha Akıllı?
Hangisi Daha Akıllı?

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...

Size yapılan en ufak bir yardımı sakın unutmayınız, yaptığınız en büyük yardımı ise hiçbir vakit hatırlamayınız...
Re: Hangisi Daha Akıllı?
bu kişiye göre değişen bir konudur, eğer piyasayı iyi analiz edebilen biri ise hangisi daha karlı alınıp satılıyorsa onu alır paraya dönüştürür sonra ne yapmak istiyorsa onu yapar.
Jessie J'ninde dediği gibi money money money talking money :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI
Jessie J'ninde dediği gibi money money money talking money :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...
2006 - 2011
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Ne varsa at depona 1-2 güncelleme sonra zenginsin bu hep böyle oldu ilk fakir kal biraz paranı madene verme madenci ol maden çek satma .
- Typeous
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Tılsım
Merhabalar,
Kendi sunucunuzda maden fiyatları ile çıkma kolaylığını göz önünde bulundurup analiz yapmanız halinde en sağlıklı sonuca ulaşabilirsiniz. Pahalı ve kolay çıkan madenleri seçmeniz ve bunun ticaretini yapmanız en kolay ve karlı yol olacaktır
İyi forumlar..
Kendi sunucunuzda maden fiyatları ile çıkma kolaylığını göz önünde bulundurup analiz yapmanız halinde en sağlıklı sonuca ulaşabilirsiniz. Pahalı ve kolay çıkan madenleri seçmeniz ve bunun ticaretini yapmanız en kolay ve karlı yol olacaktır
İyi forumlar..
Tyger! Tyger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
In the forests of the night,
What immortal hand or eye
Dare frame thy fearful symmetry?
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
aaasd yazdı:üretim yapmak için materyal toplayanmı daha akıllıdır?
maden çekip ,satıp elde ettiği parayla üretimi yapılan malzemeyi alanmı daha akıllıdır ?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Niye post kasıyorsun, eline ne geçecek?karanlikprens yazdı:aaasd yazdı:üretim yapmak için materyal toplayanmı daha akıllıdır?