İlluminati İfsa | İs basında - Görev 1

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
IlluminatiIfsa
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Lonca: İlluminati No Lonca

İlluminati İfsa | İs basında - Görev 1

Mesaj gönderen IlluminatiIfsa »

LÜTFEN KONUYU SİLMEDEN VEYA OKUMADAN ÖNCE TEPKİ VERMEYİNİZ. AÇIKLAMAMI OKUYUNUZ. AÇIKLAMA : http://notes.io/dLw [İLLUMİNATİYE İNANANLAR OKUMASIN :D ]

Görev 1'imizi paylaşıyorum.İlk sırlar.

İlk sırlar görevi : oyundaki basit detayları bul.
Durumu : Yapıldı.

Açıklama :

Bölüm 1 - Hac İşareti !
Oyunda sübliminal mesajlar var gibi gözüküyor,bizde ilk bölümümüzde Kenan Abi'nin mekanından bulduk.
İşte o görüntü.Şok şok şok !
Resim

Bölüm 2 - Göz işareti !
Bu sefer eski fotoğraflardan fakat ifşa team'a nasipmiş.Bakın Topkapı'da ne var?
Resim

Bölüm 3 - M2.5 Gözlük Sırrı !
Bakın en son gelen gözlüklere bir kere daha,yoksa :o
Resim
İKV İlluminati İfsa Team'dır.İlluminati ve diğer olayları ifsa edeceğiz.Banlanmamak dileği ile.
Açıklamayı okumadan yorum yapma! : Açıklama : http://notes.io/dLw
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Re: İlluminati İfsa | İs basında - Görev 1

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Her ne kadar açıklamanda bu konu hakkında ciddi olmadığını söylesen bile bu yaptıkların insanları gereksiz yere kışkırtacaktır.
2006-2013
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Re: İlluminati İfsa | İs basında - Görev 1

Mesaj gönderen Eviren »

Selamlar,

Bu tarz konular forumlarımız üzerinde daha önce defalarca açılmıştı ve yetkili ağızlardan gerekli cevaplar defalarca verilmişti.
Şahsi fikrimi alacak olursanız böyle bir örgüt, din veya herhangi bir kuruluş var ise bile siz deşifre edeceğiz derken daha çok yayıyorsunuz, sübliminal mesajları daha fazla aktarıyorsunuz artık insanlar normal düşünemez hala geliyor ne zaman o işaretlere, simgelere benzer bir şey görse "paranoyakça" bahsi geçen konuyla bağdaştırıyor. Madem böyle büyük bir örgüt var neden sizlere kendini fark ettirsin belki de planın diğer parçası da budur. Bunların benim şahsi görüşlerim olduğunun altını çiziyorum, İKV camiası ile hiç bir alakası bulunmamaktadır.
Konuyu forum kuralları'nın 3. maddesi gereğince kilitliyorum.
Forumlarımızda arama yaptığınızda daha önce açılmış benzer konuları ve verilmiş yanıtları görebilirsiniz.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön