ÜYELİKAL KUTU DURUMU
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
ÜYELİKAL KUTU DURUMU
Merhaba arkadaşlar şu sıralar kutu almayı düşünüyorum ancak kutuda stok sorunları felan var deniliyor bende almadan önce danışmak istedim.Kısacası sormak istediğim üyelikalda çemberlitaş ve 6.yıl paketnin durumu nediir satılıyormu? ona göre alacağım
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: ÜYELİKAL KUTU DURUMU
Dün bir arkadaşa verilen cevap:
ÜyelikAl'da İKV Çemberlitaş Kutuyu hem kutu olarak, hem de dijital olarak kod halinde alabilirsin ROckStarGAMES.
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Karaköy
Beycoastlitako yazdı:Dün bir arkadaşa verilen cevap:
ÜyelikAl'da İKV Çemberlitaş Kutuyu hem kutu olarak, hem de dijital olarak kod halinde alabilirsin ROckStarGAMES.
Teşekkür ederim bilgilendirme için
Almadan once uyelikal.com a mail atmanizi oneririm
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
en son vardı ama önce ara bi sor ellerinde yok ise ödemeyi yapıyorsun beklemek durumunda kalıyosunIIIxYeNiCeRixIII yazdı:Merhaba arkadaşlar şu sıralar kutu almayı düşünüyorum ancak kutuda stok sorunları felan var deniliyor bende almadan önce danışmak istedim.Kısacası sormak istediğim üyelikalda çemberlitaş ve 6.yıl paketnin durumu nediir satılıyormu? ona göre alacağım
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★