--HeRkez TepKiSini KoySun---

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Leonar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

--HeRkez TepKiSini KoySun---

Mesaj gönderen Leonar »

Herkez yenı levellerDe ws oLayını Bitiren yonetımDen sıkayetcı.... ozellıkLeDe sıfacıLar...oyundakı suandakı saçma dengesızLıke bakaLım..)) once gorew ıtemlerınden bakaLım..

Savaşcı yüceLen haLit pant Büyücü Fevzi cevriye Şifacı Parcelsus cevrıye sıfacılar en başta kaybedıor saten gorew ıtemlerınden buyu zehır ne ısımıze yarıcak ..)) onu bozan yeteneklerı koymuslar bızı buyu zehıre yonLendırıorlar..)))

Savaşcıya werıLen yücelen halıt ayak pant yucelen eLdıven zıllofon ceket gorew ıtemlerı war bu ıtemlere sahıp oyuncular rahatLıkla sıfacı kesebıLr nasıLmı cok basıt sert+ağır x)))

üzerımde 187 savunma+187 saldırı+ibnı cevrıye+187 soLucan +ashabı keyf war.. karsımdakı adamda yucelen halıt pant ayak zılofon ceket tek ıtem takı setı tek ıtem kafa... bu adam benı zorluorsa veya kesıorsa... yonetımın sucudur bu... eceL latıfe geLınce kesınLıkle cok buyuk bır şahaser sıfacıya karsı savaşcıya karsı nasıL oLdunu bıLmıorum ozelıkle latıfe karsı sıfacıların sansı yok ;)) ben tepkımı koydum her ay duzenLı aldım pLusu ıptal ettırdım sızde ettırın.. yonetım ozaman bısıler yapmak zorunda kaLsın..))

KukLacı Ensonxleonar
Ensonxleonar-Leonarxxsıfacı-Ensonbaşkentlı // The Lodos of ottoMan
Kullanıcı avatarı
hilalxxfenomen
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Z Y N

Re: --HeRkez TepKiSini KoySun---

Mesaj gönderen hilalxxfenomen »

Birdefada Tepki Göstermeyin Kardeşim Yaa
Tebrik Ediyorum Ben Yönetimi Yaptıkları Her İşte Arkadalarındayım
Resim

xXFENOMENXx
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Sen bunları diyorsunda deneyerek oyuna sunuyorlar adam full yücelense ruh kalkanına ver bakalım etki ediyormu ;) elementse dirençlere ver bakalım etki ediyormu ;)
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen nefretsiz92 »

hilalxxfenomen yazdı:Birdefada Tepki Göstermeyin Kardeşim Yaa
Tebrik Ediyorum Ben Yönetimi Yaptıkları Her İşte Arkadalarındayım
Afferin sana.
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

Merhaba;

Artık yeter.Bu yönetim yaptığı bir şeyle gurur duyamıcak mı? Yaptıkları her yenilik her şey eleştiriliyor.Bırakın eleştirmeyi kardeşim.Adam gibi oyununuzu oynayın.Bu zamana kadar nasıl oynadıysanız öyle oynayın.Aklınızın ermeyeceği şeylere akıl yormayın.Bu yönetim her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp bu oyunu kurdu.Biraz yavaş gelişsede ben ikv den çok ama çok memnunum eleştirdiğim tek yanı aslında o bile güzel bir eleştiri ( Yenilikler biraz geç geliyor tabiricaizse sabır taşı çatlıyor ) Bu yönetime ben çok teşekkür ediyorum muhteşem oyunumuzu ilerde gelicek müthiş yeniliklerle inanılmaz bir OYUN haline getirecekler..Çok teşekkürler ikv yönetimi.Sonuna kadar arkanızdayım.Destekçinizim...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Komplocu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Komplocu »

isteyen oynamaz oyunu isteyen plusunu almaz yönetim en iyisini yapıyor dengeleme cok güzel hem ws ci hem yaratıkcı olamaz bi adam bizide bırakılmış bazı şeyler var onlarıda düşünün
Κ◊мǷĻ◊¢µ -- нуѕℓση -- ѕтαвχşιƒα¢ι -- Ʈılsıɱ-- LoDoS --> îƨтɒиʚυl ʞıγɒмɘт vɒʞтı
Kullanıcı avatarı
SaDRaZaM
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen SaDRaZaM »

Merhabalar

Arkadşalar Her istediğiniz hemen olacag diye bir şey yog emin olunkı yönetımde herşyin farkında ve herşeyi biliyordur .... forumda büyk tartışmalar yaratarak biryere gelmessınız karakterleri kapatılan arkadaşlar ise yönetımle özel olarak bilgi alışveirşinde bulunurak dertlerını anlatabilirler iyi forumlar
Oyun içi şikayetleriniz için sağ tıklayıp şikayet et butonuna basmanız yeterli..
Öneri ve hata bildirimi için www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine girebilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Leonar yazdı:Herkez yenı levellerDe ws oLayını Bitiren yonetımDen sıkayetcı.... ozellıkLeDe sıfacıLar...oyundakı suandakı saçma dengesızLıke bakaLım..)) once gorew ıtemlerınden bakaLım..

Savaşcı yüceLen haLit pant Büyücü Fevzi cevriye Şifacı Parcelsus cevrıye sıfacılar en başta kaybedıor saten gorew ıtemlerınden buyu zehır ne ısımıze yarıcak ..)) onu bozan yeteneklerı koymuslar bızı buyu zehıre yonLendırıorlar..)))

Savaşcıya werıLen yücelen halıt ayak pant yucelen eLdıven zıllofon ceket gorew ıtemlerı war bu ıtemlere sahıp oyuncular rahatLıkla sıfacı kesebıLr nasıLmı cok basıt sert+ağır x)))

üzerımde 187 savunma+187 saldırı+ibnı cevrıye+187 soLucan +ashabı keyf war.. karsımdakı adamda yucelen halıt pant ayak zılofon ceket tek ıtem takı setı tek ıtem kafa... bu adam benı zorluorsa veya kesıorsa... yonetımın sucudur bu... eceL latıfe geLınce kesınLıkle cok buyuk bır şahaser sıfacıya karsı savaşcıya karsı nasıL oLdunu bıLmıorum ozelıkle latıfe karsı sıfacıların sansı yok ;)) ben tepkımı koydum her ay duzenLı aldım pLusu ıptal ettırdım sızde ettırın.. yonetım ozaman bısıler yapmak zorunda kaLsın..))

KukLacı Ensonxleonar
hocam şifacısın ve şifacı adı üstünde şifa vermek içindir gidip vs yapasın die deil şifacıyı kullanmayı bilirsen tank gibi olursun bizim sunucuda Dazlakxbacardı die bi şifacı vardı artık yok ona 10 kişi dalardı zor keserlerdi adamı yetenekleri vs itemleri süperdi elinde ashabı kefy vardı
Kullanıcı avatarı
nefretsiz92
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen nefretsiz92 »

Excellence yazdı:Merhaba;

Artık yeter.Bu yönetim yaptığı bir şeyle gurur duyamıcak mı? Yaptıkları her yenilik her şey eleştiriliyor.Bırakın eleştirmeyi kardeşim.Adam gibi oyununuzu oynayın.Bu zamana kadar nasıl oynadıysanız öyle oynayın.Aklınızın ermeyeceği şeylere akıl yormayın.Bu yönetim her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüp bu oyunu kurdu.Biraz yavaş gelişsede ben ikv den çok ama çok memnunum eleştirdiğim tek yanı aslında o bile güzel bir eleştiri ( Yenilikler biraz geç geliyor tabiricaizse sabır taşı çatlıyor ) Bu yönetime ben çok teşekkür ediyorum muhteşem oyunumuzu ilerde gelicek müthiş yeniliklerle inanılmaz bir OYUN haline getirecekler..Çok teşekkürler ikv yönetimi.Sonuna kadar arkanızdayım.Destekçinizim...
Komplocu yazdı:isteyen oynamaz oyunu isteyen plusunu almaz yönetim en iyisini yapıyor dengeleme cok güzel hem ws ci hem yaratıkcı olamaz bi adam bizide bırakılmış bazı şeyler var onlarıda düşünün
SaDRaZaM yazdı:Merhabalar

Arkadşalar Her istediğiniz hemen olacag diye bir şey yog emin olunkı yönetımde herşyin farkında ve herşeyi biliyordur .... forumda büyk tartışmalar yaratarak biryere gelmessınız karakterleri kapatılan arkadaşlar ise yönetımle özel olarak bilgi alışveirşinde bulunurak dertlerını anlatabilirler iyi forumlar

Ehe ehe ehe :D:D:D Küfür yediğiniz halde küfür etmiş muamelesi görün , durup dururken susturma cezası yiyin , ana avrat küfür eden adamı şikayet edinde ceza yemesin , millet hileyle oyun milyoneri olsun , sizde ikv yi tebrik edin xD muhteşem insanlarsınız :D:D

Bu oyunun adı artık bnm için İYV
>>> ||İSTANBUL KIYAMET VAKTİ|| <<<

Resim
Demez taş, kaya
Yürürüz yaya...
Türküz, gideriz,
Kızılelmaya...
Kullanıcı avatarı
ikvking
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen ikvking »

Excellence yazdı:Merhaba;

Gurur duyulcak birşey yapmıyorlar.Yaptıkları her yenilik düzensiz, düşüncesiz, bilinçsiz yapıldığı için eleştiriliyor.Eleştiri yapılmıcak ise neden burdalar.Bu zamana kadar oynadık bu kadar fark olucağını düşünemedik şimdi eleştiri zamanı.Bunda akıl ermicek bir durum söz konusu değil dışarıdan bakıldığında bu şekilde bir düşünce var.Bu yönetim hiç birşeyi zamanında, düzenli, düşünerek ve hatasız yapmamıştır.Biraz yavaş gelişmesinin nedeni ellerinde bir oluşum kalmadı bizi birşeylerle avutmaya çalışıyorlar.Bundan sonra çok gelişiceğini zannetmiyorum 1.5 yıl sonra gelir yeni lvller 1-59 olur zaten bir şifacıyı 1-49 yapmak plussuz 1.5 ayını alıyor... Yönetimi biz besliyoruz bize biraz itaatkar davranmaları gerekir.Hep dik kafalı hep burnunun dikine giden bir yöneim istemiyoruz.Yeni gelecek yerler içinde hiç ümitli değilim ... Oyun değil cılkı çıktı ne yaptıkları belli değil birşeyden öbürüne atlıyorlar yetersiz kapasite ile oyun yürütmeye çalışıyorlar.. bende ikvdestek çisiyim artık pes....

Komplocu yazdı:isteyen oynamaz oyunu isteyen plusunu almaz yönetim en iyisini yapıyor dengeleme cok güzel hem ws ci hem yaratıkcı olamaz bi adam bizide bırakılmış bazı şeyler var onlarıda düşünün
oyunda bir denge söz konusu değil...
1-Savaşçı karakteri bütün karakterleri ezicek durumdadır.
2-Savaşçı karakteri 1-49 seviyeyi 2-2.5 haftada tammalayabilir.
3-Savaşçı karakteri Tek yücelen setle hem vs yapar hem yaratık keser hem em yapar..
4-Savaşçı karakteri yücelen setle hem şavaşçı keser hem büyücü hemde şifacı keser

1-Büyücü karakteri %25lik bir hasar oranıyla mutlu edilmiştir
2-Büyücü karakteri 1-49 seviyeyi tek başına 1 ayda tamamlayabilir
3-Büyücü karakteri hiç birşeyi tek başına yapamaz yer altında tek gezmesi imkansız
4-Büyücü karakteri savaşçı - büyücü - şifaci için hep ayrı set dizmesi gerekir..

1-Şifacı karakteri ikvdeki en savunmasız kalan karakterdir
2-Şifacı karakteri 1-49 seviyyi tek başına min..1.5 ay max.2 ayda tamamlar..(buna bakarak 1-59 seviye gelmesi imknzs)
3-Şifacı karakteri savaşçı için ayrı 3 set dizmesi gerekiyor.
4-Şifacı karakteri büyücü için ayrı 2 set dizmesi gerekiyor
5-Şifacı karakteri klan - görev - em için ayrı 2 set dizmesi gerekiyor
6-Şifacı karakteri kasmak için ayrı birset daha dizmesi gerekir.
7- toplamda 8 set dizmesi gerekir..
8- görevlerden verilen item tam fiyasko geçç..
9- en iyi birşiacı olmak için gm olmak gerekiyor nede olsa para bol

Bana eşitliği savunma..

SaDRaZaM yazdı:Merhabalar

istediğim bütün dediklerimi yapmaları değil.!!! istediklerimizi yapmaları!!! çok bilinşsizce geldi derindeki sır hiç bir denge kalmadı.......... bu gm benden ekmek yiyorsa itaatkar olucak....

Besle kargayı oysun gözünü... sözüm sze

............ SaYgıLarImLA ...........
En son ikvking tarafından 20 Şub 2010 15:12 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön