Eskiye Dair..
- ATaBeYxFuRiOsO
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Eskiye Dair..
Bu Oyun Yaklaşık 5-6 Senedir var ama en zor en aciz günlerini geçiyor..Bu oyunu bırakalı yaklaşık 1 sene oldu.Eminim aramızda eski oyunculardan bazıları gelip acaba düzeldimi geri dönsem mi diye bakıp çıkan oluyor.Oyun o kadar sıkıcı ki artık oyuna girenlerin çoğu sadece muhabbet için giriyor.Umarım bu yazdıklarımı gerçekden ciddiye alan bir Sobee ekibi çıkar ve Oyuna biraz heyecan getirmeye çalışırlar bu sayade eskilerde dönmüş olur. İyi Forumla.
[ ..... ]
- kokoreckoray
- Cin Avcısı
Re: Eskiye Dair..
Ya eskiden oyuna her girişimde ilk defa oynuyormuşum gibi zevk alıyordum.ailem ortamı vardı bir zamanlar akçe olmadığı zamanlar
Mısır'ın önündeki Türk bayrağını gördüğümde gururlanıyordum
bir zamanlar Mevlüt dinç idolümdü böyle bir oyunu bize sunduğu için teşekkür ediyordum . Ama çoğu şeyde olduğu gibi bir süre sonra(3-5 sene) oyun kabak tadı vermeye başladı.ve bende her şeyi tadında bırakmak lazım diyerek bu maceraya son verdim.bu süre içerisinde çok iyi çok dürüst insanlar tanıdım...neyse daha fazla yazıp kendimi üzmek istemiyorum çünkü gerçekten üzülüyorum
herkesin görevi olsun diye karakürkün başında sabahladığımız,meteor bölgesinde verdiğimiz tarifi imkansız klan savaşlarımızdaki arkadaşlarımıza,emin önünden meteora geçerken "görevim var beyler " denildiğinde yol veren arzlara
hepinize selam olsun
TEK BİLDİĞİM HİÇ BİR ŞEY BİLMEDİĞİMDİR
GÖKxEmBeRMooN
GÖKxEmBeRMooN
- EMRE0707
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Türk İstihbarat Teşkilat
Re: Eskiye Dair..
Yorum yok..kokoreckoray yazdı:Ya eskiden oyuna her girişimde ilk defa oynuyormuşum gibi zevk alıyordum.ailem ortamı vardı bir zamanlar akçe olmadığı zamanlarMısır'ın önündeki Türk bayrağını gördüğümde gururlanıyordum
bir zamanlar Mevlüt dinç idolümdü böyle bir oyunu bize sunduğu için teşekkür ediyordum . Ama çoğu şeyde olduğu gibi bir süre sonra(3-5 sene) oyun kabak tadı vermeye başladı.ve bende her şeyi tadında bırakmak lazım diyerek bu maceraya son verdim.bu süre içerisinde çok iyi çok dürüst insanlar tanıdım...neyse daha fazla yazıp kendimi üzmek istemiyorum çünkü gerçekten üzülüyorum
herkesin görevi olsun diye karakürkün başında sabahladığımız,meteor bölgesinde verdiğimiz tarifi imkansız klan savaşlarımızdaki arkadaşlarımıza,emin önünden meteora geçerken "görevim var beyler " denildiğinde yol veren arzlara
hepinize selam olsun
TİRELİ [Hidroflorik Asa]^