Dünkü Actıgım Konuyu Silme Nedeniniz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Dünkü Actıgım Konuyu Silme Nedeniniz

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Dün actıgım konuda adam acık acık tehdit ediyor ATX in tanıdıgıyım diyor ve yönetim bu konuyu siliyor cok manidar

Resim
Resim

BU ADAM ALLAHA KÜFR ETTİ SUSTURMA ALDI. NPEMALDE DİNİ DEĞELERERE HAKARET BAN CEZASI DEĞİLMİ YENİ KURALLARA GÖRE ? ANA AVRAT SÖVDÜ SÖZDE SUSTURMA ALMISTI DÜN SABAH MAİL GELDİ AMA AKSAM ADAM KONUSABİLİYOR
Kullanıcı avatarı
Kinghunter
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: Dünkü Actıgım Konuyu Silme Nedeniniz

Mesaj gönderen Kinghunter »

aradaki mesajlar nerde ? kafanmı iyi olum senin nerde küfür ediyor adam ?
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Kinghunter yazdı:aradaki mesajlar nerde ? kafanmı iyi olum senin nerde küfür ediyor adam ?
Bence senin kafan güzel. Küfür ettiğin fotoları koymak yasak kaldırılıyor. Adam ATX in tanıdıgıyım seni banlatacağım diyor. Aradaki mesajlar baskalarının onları sildim resimlerin orjinali destekde zaten. Kafanın ayık oldugu zaman resimlere tekrar bak :)
Eviren
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Selamlar,

Daha önce açmış olduğunuz benzer nitelikteki konuya hem şahsım tarafından hem de CaptainATX tarafından gerekli yanıtlar verilmişti. Doğal olarak forum kurallarının 11. maddesine binayen açmış olduğunuz konu silindi.
Hiç kimseye hiç bir şekilde ayrım yapılmadığının/yapılmayacağının ve yapılamayacağının altını tekrar çizerek konuyu kilitliyorum. Devamı halinde ki konularda forum hesabınıza moderasyon uygulamak durumunda kalabiliriz. Anlayışınız için teşekkürler.

İyi forumlar.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön