EJDER-TRANS
EJDER-TRANS
Selamun aleyküm beyler bende full ejder malzemesi var bugün üreticektim ama biraz kafam karıştı trans asa üretmek istiyorum şimdi üretmek istiyorumda silahtar değilim öncedende plus girmişliğim yok sizce nabayım biraz fikir verin şimdiden sağolun
Sonkralsonumut [49]
Sonkralsonbüyü [49] Ejder yakında....
Re: EJDER-TRANS
Sakin ejder uretme . Ejder pismanliktir . Kiyamet basmani oneririm cemberlitas icin
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Leqendyyy
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Instructive
bu saatten sonra ejder garip gelir :S
kıyamet asa üretip ikinci gün zırhıyla dolaşan adam görmüşlüğüm var.İyi düşünmen gerekir.
kıyamet asa üretip ikinci gün zırhıyla dolaşan adam görmüşlüğüm var.İyi düşünmen gerekir.

R A M M S T E İ N N N
Bende öyle düşünmüştüm 1 aylıp plus alınca silahtar olunuyodu dimi ?
Sonkralsonumut [49]
- empire
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Watch And Learn
Çemberlitaş Kutu alman lazım üretim puanlarını sıfırlaman için.havali5 yazdı:Bende öyle düşünmüştüm 1 aylıp plus alınca silahtar olunuyodu dimi ?
Ayrıca Ejder asa basmak gibi bir hataya düşme. Kıyamet bas.
Maximillian - Maxinova - Maxi
Trans asa gelecege yonelik olur
Kıyamet Asa ise sadece cemberli tas bolgesinde is gorur
Kıyamet Asa ise sadece cemberli tas bolgesinde is gorur
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Slot kesmek , holde xenotim kasmak gibi bir çaban varsa Trans üret . Hele ki Yıldırım 2 tılsımın varsa gruplar için altından değerlisin
Ama şansıma güveniyorum , Kıyamet üreteceğim dersen de sen bilirsin ; 1700 . madalyamı alıyorum hala düşmedi Trans asa
Asıl soruna gelecek olursam hazır Hidrojen fiyatları düşmüş , eski maden fiyatları alaşşağı olmuşken Çemberlitaş asası basman yararına olur derim .
Asıl soruna gelecek olursam hazır Hidrojen fiyatları düşmüş , eski maden fiyatları alaşşağı olmuşken Çemberlitaş asası basman yararına olur derim .
- xXxProGAMERxXx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Kardeş benim fikrimce kıyamet asa bas.Tabi ilk çemberli taş kutu gerekiyor. Sonra para biriktir m1 bas.Sonra full gafara x e fule git.Maddi olarak durumun müsait değil ise sabret sık dişini para kasmaya bak.Emin ol pişman olmayacaksın bundan.
ProGAMER
Çemberlitaş kutumu ? ooo şuan pek uygun değilim buna en iyisi yeni çar kasıp silahtar olayım bari transı parlatana kadar migrat-sığınak atarım ne yapayım görüşleriniz için teşekkürler 
Sonkralsonumut [49]