İçerik düzenlendi.
Bu tarz durumlarda önce kullanıcıyı şikayet etmeyi deneyiniz. Kullanıcı oyunda değil ise arkadaş veya yasaklı listenize eklemeye çalışınız. Çıkan uyarı, mesaj penceresindeyken ekran görüntüsü alarak şikayet bildiriminizi Destek Formu ile "Oyuncu Hata Kullanımı" bildirim tipinden gönderiniz.
Bilginize.
Zifan
Sıfırxjsutxsado Küfür !
- SoulKitchen
- Cin Avcısı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: HÜR
Re: Sıfırxjsutxsado Küfür !
Bu tarz görüntülerin forum içi paylaşımı yasak. Eğer oyuncunun ceza almasını istiyorsan desteğe mail atmalısın. Umuyorum ki küfür eden kişiye hak ettiği cezayı alır.

- aaeerr
- İskele Babası

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Anatolian Soldiers
Ne yapacağımı bilemedim o yüzden foruma koydum.SoulKitchen yazdı:Bu tarz görüntülerin forum içi paylaşımı yasak. Eğer oyuncunun ceza almasını istiyorsan desteğe mail atmalısın. Umuyorum ki küfür eden kişiye hak ettiği cezayı alır.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Merhabalar;
İletiniz moderasyona uğrayacaktır muhakkak, zira küfür, argo ve benzeri müstehcen kelimelerin yer aldığı resimlerin forumda paylaşılması hoş görülmüyor. Resminizi "buradaki" iletişim/destek formunda bulunan Oyuncu Hata Kullanım seçeneğini işaretleyerek ve bilgileri eksiksiz girerek ilgili mercilere bildirebilir ve gerekli cezai yaptırımın uygulanmasını sağlayabilirsiniz. İyi forumlar.
İletiniz moderasyona uğrayacaktır muhakkak, zira küfür, argo ve benzeri müstehcen kelimelerin yer aldığı resimlerin forumda paylaşılması hoş görülmüyor. Resminizi "buradaki" iletişim/destek formunda bulunan Oyuncu Hata Kullanım seçeneğini işaretleyerek ve bilgileri eksiksiz girerek ilgili mercilere bildirebilir ve gerekli cezai yaptırımın uygulanmasını sağlayabilirsiniz. İyi forumlar.