Karakterlerimizi , akçelerimizi nakite çevirmek istiyoruz !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Karakterlerimizi , akçelerimizi nakite çevirmek istiyoruz !

Mesaj gönderen Fabre »

Yıllardır yasak olan bir konuya değinmek istedim, bu bir çok oyuncununda hayali aslında.
Öncelikle Karakter Satışı !

Bildiğiniz üzere oyunda karakter satışı yasak, benim 3 tane 49 seviye 3 sınıftan karakterim var ve hiç birinin eksiği yok. Oyunu bırakmayı düşünüyorum, o kadar emek boşuna mı gidecek ? Gitmemeli. Gitmesin :)
Öneri olarak sunacağım bir fikrim var, herkes sahibinden.com sitesini biliyordur.

GET diye bir sistem var orada, Güvenli E Ticaret. Kısaca sistem şöyle, Bir alıcı ve Bir satıcı var.

Alıcı ücreti sahibinden.com hesabına yatırıyor. Satıcı malı alıcıya postalıyor. Alıcı malı güzel bulur ve onaylarsa sahibinden.com hesabındaki para satıcının hesabına geçiyor. Bu sistemin aynısını İ.K.V bünyesinde düşünebiliyor musunuz ?
Neden olmasın ?

Ayrıca bizim oyunumuzdada satıcı karakteri yolladığında bir özellik olsun karakterden hiç bir eşya materyal alım satımı kullanımı atımı vs gerçekleşemesin. Bence gayet güzel olur.

Desteklerinizi bekliyorum
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Karakterlerimizi , akçelerimizi nakite çevirmek istiyoru

Mesaj gönderen Esadullah »

İKV Dünyasını paraya çevirmeyelim diyordunuz hani ne oldu? :roll:

Ayrıca, bu tür durumlar olursa (ki ismini vermek istemediğim bir kaç bloglarda bu durum bulunmaktadır) oyunun tadı-tuzu kalmaz. Herkes para amaçlı kullanır ve yeni gelenler oyunu bilmez, aldıkları hazır karakterlerle oyuna direkt devam eder ve oyunda 'Acemi Kullanıcı' sınıfı artar!

Örnek veriyorum: Çemberlitaş bölgesinde girmek istediğimiz zaman bir çok kullanıcının karakterinin %80 full olduğunu görüyoruz fakat, kullanıcı acemi! Peki neden? karakter yeni emanet, ya satın alınmış yada çalıntıdır!

Konuya kısa ve öz olarak, duygu ve düşüncelerine sonsuz saygı velakin bu durumun oluşması dengesizliği oluşturacağını, İKV Dünyasını daha kötüye süreceğini belirtmek isterim.

Selam ve dua ile,
Ali B. |xEsedullahŞifa
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

Esadullah yazdı:İKV Dünyasını paraya çevirmeyelim diyordunuz hani ne oldu? :roll:

Ayrıca, bu tür durumlar olursa (ki ismini vermek istemediğim bir kaç bloglarda bu durum bulunmaktadır) oyunun tadı-tuzu kalmaz. Herkes para amaçlı kullanır ve yeni gelenler oyunu bilmez, aldıkları hazır karakterlerle oyuna direkt devam eder ve oyunda 'Acemi Kullanıcı' sınıfı artar!

Örnek veriyorum: Çemberlitaş bölgesinde girmek istediğimiz zaman bir çok kullanıcının karakterinin %80 full olduğunu görüyoruz fakat, kullanıcı acemi! Peki neden? karakter yeni emanet, ya satın alınmış yada çalıntıdır!

Konuya kısa ve öz olarak, duygu ve düşüncelerine sonsuz saygı velakin bu durumun oluşması dengesizliği oluşturacağını, İKV Dünyasını daha kötüye süreceğini belirtmek isterim.

Selam ve dua ile,
Ali B. |xEsedullahŞifa
Biz ikv dünyasının yönetim tarafından paraya çevrilmesine karşıyız :)
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen EscapisT »

Bu yolu illegal yollarsan yapan kişiler mevcut. Güvenlik açısından bazı önlemler alarak satın alanlar oluyor. Bazı blog ve Facebook sayfaları üzerinden bu işlemi yapan var. (Mesajı al :D )
Kullanıcı avatarı
GiHaN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen GiHaN »

Merhabalar,

Sunmuş olduğunuz öneri kendi şahsım açısından hiç de desteklenmeyecek bir konu. Çünkü yıllardır oyun adına yasak olan bir durum. Ki bunun talimatını da yöneticilerimiz vermiştir. Kendileri yıllardır bu durumun içindedirler. Bildikleri birşey vardır ki bu durumu yasaklamışlardır, bunları benim düşüncem olarak sayın. Bir yasaklılık durumu var ise bilinen birşey de vardır. Teşekkürler.

İyi forumlar.
» | GiHaN |
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Esadullah yazdı:İKV Dünyasını paraya çevirmeyelim diyordunuz hani ne oldu? :roll:

Selam ve dua ile,
Ali B. |xEsedullahŞifa
Dediklerinin hepsi zaten oluyor biraz araştıramanı tavsiye ederim, daha önce defalarca bu konunun önüne geçilebileceğini söyledik dinletemedik, caydırıcı önlemler ortaya attık sadece 1 tanesini dinlediler oda karakter aktarımının 300 yerine 1000 akçe olmasıydı ki en az 2500 akçe olmalı ki bir caydırıcılık olsun, oda yetmedi buna karşı proje ürettik beğenmezlerse daha farklı şeyler yapmayı önerdik ancak dinlemedi sevgili Game Master larımız ve Devlerimiz bu saatten sonra kendi inandıklarını ve bildiklerini yapmaya devam ediyorlar bizde saygı duyuyoruz ancak dediklerinin hepsi şu anda yapılıyor sadece yasal değil...
Resim
Kullanıcı avatarı
Fabre
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Fabre »

EscapisT yazdı:Bu yolu illegal yollarsan yapan kişiler mevcut. Güvenlik açısından bazı önlemler alarak satın alanlar oluyor. Bazı blog ve Facebook sayfaları üzerinden bu işlemi yapan var. (Mesajı al :D )
Verdim şukunu :D
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

Yassah kardeşim :(
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Fabre yazdı:Yıllardır yasak olan bir konuya değinmek istedim, bu bir çok oyuncununda hayali aslında.
Öncelikle Karakter Satışı !

Bildiğiniz üzere oyunda karakter satışı yasak, benim 3 tane 49 seviye 3 sınıftan karakterim var ve hiç birinin eksiği yok. Oyunu bırakmayı düşünüyorum, o kadar emek boşuna mı gidecek ? Gitmemeli. Gitmesin :)
Öneri olarak sunacağım bir fikrim var, herkes sahibinden.com sitesini biliyordur.

GET diye bir sistem var orada, Güvenli E Ticaret. Kısaca sistem şöyle, Bir alıcı ve Bir satıcı var.

Alıcı ücreti sahibinden.com hesabına yatırıyor. Satıcı malı alıcıya postalıyor. Alıcı malı güzel bulur ve onaylarsa sahibinden.com hesabındaki para satıcının hesabına geçiyor. Bu sistemin aynısını İ.K.V bünyesinde düşünebiliyor musunuz ?
Neden olmasın ?

Ayrıca bizim oyunumuzdada satıcı karakteri yolladığında bir özellik olsun karakterden hiç bir eşya materyal alım satımı kullanımı atımı vs gerçekleşemesin. Bence gayet güzel olur.

Desteklerinizi bekliyorum

oooo agam çok yanlış düşünüyosun bence.
1. Oyun feci dağılır,herkesin kafa gider oraya buraya.
2.çok dolandırılan olur.
3.dolandırıcı şikayet etmek isteyen olur talep fazla olur.
4.talep fazla olunca gm ler uykusuz kalır
5.gm ler istifa eder
6.mevlüt dinc oyunu kapatır
hadi eyv
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
MiurA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MiurA »

Merhaba,

Önce lütfen viewtopic.php?f=52&t=55090 linkteki İstanbul Kıyamet Vakti Kullanım Sözleşmesi'ni okuyunuz. Sanal alemin en büyük yalanlarından "Anlaşmayı okudum ve kabul ediyorum" maddesi hiç de yabana atılacak bir madde değildir oysa ki =)

Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.
En son MiurA tarafından 19 Tem 2013 15:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Yazım hatası

“Genel Etkileşim” sayfasına dön