Lonca ile Alakalı Acilinden yardım.
- ReturnOFtheKinG
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
Lonca ile Alakalı Acilinden yardım.
Lonca pasaportu aldım diyelim bir lonca açtım sonra vazgeçtim loncayı kapayıp başka bir loncaya geçebilir miyim yoksa yeniden lonca lisansı almammı gerekir.
Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür de, hiç kimse kendinden başlamayı düşünmez.
Returnoftheking ( 49 Şifacı )
Re: Lonca ile Alakalı Acilinden yardım.
Merhaba,
İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemeli ya da İkv Dükkan'dan Lonca Lisansı edinmelisiniz.
Ayrıca 1 Lonca Lisansı size 1 Lonca kurma hakkı verir. Bu lisansı kullanarak lonca kurabilirsiniz. Tekrar Lonca kurmak istediğinizde yada başka bir loncaya girmek istediğinizde tekrar lisans yüklemeniz gerekmektedir.
Bilginize.
İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemeli ya da İkv Dükkan'dan Lonca Lisansı edinmelisiniz.
Ayrıca 1 Lonca Lisansı size 1 Lonca kurma hakkı verir. Bu lisansı kullanarak lonca kurabilirsiniz. Tekrar Lonca kurmak istediğinizde yada başka bir loncaya girmek istediğinizde tekrar lisans yüklemeniz gerekmektedir.
Bilginize.
- ReturnOFtheKinG
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
İlginiz ve hızlı cevabınız için teşekkür ederim Birde son olarak dükkanda Lonca pasaportu ürününü bulamadım ? Ayrıca kasa erişimi ve +5 yetenek puanının satılmasıda çok iyi olmuş.
Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür de, hiç kimse kendinden başlamayı düşünmez.
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
lisans hakkın biter tekrar alman gerekReturnOFtheKinG yazdı:Lonca pasaportu aldım diyelim bir lonca açtım sonra vazgeçtim loncayı kapayıp başka bir loncaya geçebilir miyim yoksa yeniden lonca lisansı almammı gerekir.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★