Djprens savaşçı olan çarım çalınmıştır.......
- djprensapo
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: L o R Ds
Djprens savaşçı olan çarım çalınmıştır.......
Djprens savaşçı olan çarım çalınmış sakın alışveriş etmeyiniz herkesin bilgisine.......
Re: Djprens savaşçı olan çarım çalınmıştır.......
geçmiş olsun diyecemde içimden gelmiyor iyiolmuş yapanın ellerinden ve gözlerinden öperim
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Sen hala mı oynuyorsun qqKEMALIZMX yazdı:geçmiş olsun diyecemde içimden gelmiyor iyiolmuş yapanın ellerinden ve gözlerinden öperim
Ne oldu bir sıkıntın mı var - oynuyorum/oynamıyorum kimi ilgilendirir :S ama müjde oynamıyorumEscapisT yazdı:Sen hala mı oynuyorsun qqKEMALIZMX yazdı:geçmiş olsun diyecemde içimden gelmiyor iyiolmuş yapanın ellerinden ve gözlerinden öperim
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
Klandan arada taşkınlık yapmasan bana zararı yok da neyse :geek:KEMALIZMX yazdı:Ne oldu bir sıkıntın mı var - oynuyorum/oynamıyorum kimi ilgilendirir :S ama müjde oynamıyorumEscapisT yazdı:Sen hala mı oynuyorsun qqKEMALIZMX yazdı:geçmiş olsun diyecemde içimden gelmiyor iyiolmuş yapanın ellerinden ve gözlerinden öperim
seni veya bir başka birisini ilgilendireceğini pek zannetmiyorum. Evet içinden veya buraya vurgulama hakkına sahipsin oyun içindeki refah huzuru sağlanmak zorunda ama milletin ağzını buralara sakız gibi alma hakkında senin yoktur bir sorunun varsa buraya yazmak yerine daha farklı iletişim kanallarına başvurmanızi öneririm
konuyu açan arkadaşın seyri açısından bence daha yorum yapmayalım ne dersin ?
Geçmiş olsun umarım yakın zamanda çalan kişiyi tespit eder ve karakterini geri alırsın
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
KEMALIZMX yazdı:seni veya bir başka birisini ilgilendireceğini pek zannetmiyorum. Evet içinden veya buraya vurgulama hakkına sahipsin oyun içindeki refah huzuru sağlanmak zorunda ama milletin ağzını buralara sakız gibi alma hakkında senin yoktur bir sorunun varsa buraya yazmak yerine daha farklı iletişim kanallarına başvurmanızi öneririmkonuyu açan arkadaşın seyri açısından bence daha yorum yapmayalım ne dersin ?
Oyun yüklü olmadığından buraya yazmıştım neyse haklısın
Selamlar,
Tartışmaya yönelik iletiler silinmiştir arkadaşlar. Devamı halinde konuya moderasyon uygulamak durumunda kalabiliriz.
Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.
Tartışmaya yönelik iletiler silinmiştir arkadaşlar. Devamı halinde konuya moderasyon uygulamak durumunda kalabiliriz.
Bilginize sunar, iyi forumlar dilerim.