Eminönü gibi kalabalık sunucularda sunucu alt yapısı çok zorlanıyormarasaldadas yazdı:Gir eminönü ne de gör lag pc denmi oyundamı ?EscapisT yazdı:İKV deki lagın %90ı oyuncu kaynaklı. Benim sistemim yükseldiğinden beri lag çok nadir oluyor. Türkiye genelinde bilgisayar kalitesi düşük olduğundan toplu laf sorunu görünmekte.
Lag
Re: Lag
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
16gb ram 1600 mhz amd x7 3.34 ghz işlemci 4gb nvdia 256 bit ekran kartı ve 3gb ayrılmış video belleği ile bende bile lag varsa biz bitmişiz o zaman
- helsingiius
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: İhtiyarlar Çetesi
Bilgisayar Özelliklerini Net Hızlarını Acıklayan Arkadaşlarım Lag İllaki Yaşanmakta Bunun Aksini Kimse İddaa Edemez Fakat Su Konu Altındaki Tezlerinize Bir Tezde Ben Sunayım..
Asus Xtreme M4N68T-M V2 PROTECT 3 anakart.
AMD Anthlon(tm) II x3 445 Processor 3,10GHZ işlemci
4 GB ram
Ati Radeon Hd 4800 (1024mb) Ekran Kartı
Modem : Samsun Galaxy Ace 5830i
Net Hızım Bir Ayın İlk Haftası 1024gb iken Son Uc Haftası 128kb düşmekte ve ben oyunda 2 günde veyahut 3 günde bir lag sıkıntısı yasamaktayım ki buda sadece saniyelik olur. Bugun Lag Yasadı isem 2 3 gün yaşamam. Bilgisayar Temizliğinizi(İşletim Sistemi) Sağlam Yapın
Netinizi Calacak Skype, İnternetexplorer vs vs gibi programları kapatarak oynayın. Eminim Lagdan Şikayet Eden Coğu Arkadaşımız Bu Şikayetinden Vazgeçecektir 
Not : Ekranda Mozaiklenme, Kararma Gibi Sorunları Önüme Sürmeyin Ben Oyunu O Haliyle de Seviyorm
Hayırlı Sahurlar, İyi Forumlar
Asus Xtreme M4N68T-M V2 PROTECT 3 anakart.
AMD Anthlon(tm) II x3 445 Processor 3,10GHZ işlemci
4 GB ram
Ati Radeon Hd 4800 (1024mb) Ekran Kartı
Modem : Samsun Galaxy Ace 5830i
Net Hızım Bir Ayın İlk Haftası 1024gb iken Son Uc Haftası 128kb düşmekte ve ben oyunda 2 günde veyahut 3 günde bir lag sıkıntısı yasamaktayım ki buda sadece saniyelik olur. Bugun Lag Yasadı isem 2 3 gün yaşamam. Bilgisayar Temizliğinizi(İşletim Sistemi) Sağlam Yapın
Not : Ekranda Mozaiklenme, Kararma Gibi Sorunları Önüme Sürmeyin Ben Oyunu O Haliyle de Seviyorm
Hayırlı Sahurlar, İyi Forumlar
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Çemberlitaş yeni geldiğinde tanıtıldığı yer olan "Adeks İnternet Cafe" nin sürekli müşterilerindenim. Kimi zaman oraya gidip reelden tanıdığım 1-2 arkadaşımla İKV pynardım. Şu anda olduğu gibi sürekli lagdan şikayet edenler vardı ancak ben o yoğunluğa rağmen (Yeni bölge yoğunluğu) 1 kere takıldığını görmedim. Ha bir ara bir şeyler olmuştu oyunda sorun vardı onlar ayrı ki öyle olaylar da zaten sunucuların bakıma alınmasıyla sonuçlanan büyük olaylardı.
Uzun lafın kısası her ne kadar "sistemim şu kadar nasıl kassın" muhabbetleri dönse de İKV deki lagın %90 ı oyuncu kaynaklıdır..
Uzun lafın kısası her ne kadar "sistemim şu kadar nasıl kassın" muhabbetleri dönse de İKV deki lagın %90 ı oyuncu kaynaklıdır..
Şuan Eminönü sunucusunda ciddi lag varubey yazdı:Kardeşim kimse bilgisayarım iyi diye hava atmıyor gir emınönü sunucuna adım atılmıyor kendın dedın sende bile oluyormuş
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Arada oluyor dedim, bu arada %90 oyuncu kaynaklı, sunuculardan dolayı (altyapı yetersizliği) %10 etki edebilirubey yazdı:Kardeşim kimse bilgisayarım iyi diye hava atmıyor gir emınönü sunucuna adım atılmıyor kendın dedın sende bile oluyormuş
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: Old Brothers
madem lag oyuncu kaynaklı diğer sunucularda neden lag yokta sadece Eminönünde var ayrıca 6.5 yıldan fazla olmuştur bu oyunu oynuyorum hiç bu kadar lag sorunu yaşamadım ve ayrıca ben yönetimin her zaman arkasında oldum fakat bu lag sunucu kaynaklı bir lag.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Selam EscapisT, bilgisayar sistemleri ile oyun arası bağı çok azdır ne kadar iyi veya kötü sistemin olmasının yanı sıra internet hızıda bu durum için geçerlidir.EscapisT yazdı:Çemberlitaş yeni geldiğinde tanıtıldığı yer olan "Adeks İnternet Cafe" nin sürekli müşterilerindenim. Kimi zaman oraya gidip reelden tanıdığım 1-2 arkadaşımla İKV pynardım. Şu anda olduğu gibi sürekli lagdan şikayet edenler vardı ancak ben o yoğunluğa rağmen (Yeni bölge yoğunluğu) 1 kere takıldığını görmedim. Ha bir ara bir şeyler olmuştu oyunda sorun vardı onlar ayrı ki öyle olaylar da zaten sunucuların bakıma alınmasıyla sonuçlanan büyük olaylardı.
Saniyelik kasma, donma olayları ile bir miktar bağ kurulabilir bu durumlar. Gelelim bu konuya,
%90 oyuncu kaynaklı değil ilgililerin, ilgilenmemesidir.EscapisT yazdı:İKV deki lagın %90 ı oyuncu kaynaklıdır..
Belirtilen sunucularda online olan bütün kullanıcılar aynı anda bu durumu yaşıyorsa sence oyuncu kaynaklı mı yoksa ilgililerin bu durumu görmezden gelmesi midir ?