Saatte Tek Büyücü Saklı Irk Kesilir mi?
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: Saatte Tek Büyücü Saklı Irk Kesilir mi?
y2'siz büyücüde tek kesebilir sağlam ateş hasarı ve çift maraton gerekli , Tesla gözcü , 15 puan kutup...
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
bencede boyle cok rahat kesilirFerruh yazdı:y2'siz büyücüde tek kesebilir sağlam ateş hasarı ve çift maraton gerekli , Tesla gözcü , 15 puan kutup...
auril & DoubleLift
çok iyi para kasılırda benim büyücüm yokGWYNBLEIDD yazdı:Şansım yoktu bu geceyunus1907 yazdı:video için teşekkürler dostum y2 mi m1 üretsem bilemedim fiziğim full elek 2031 pant ve ayak yok.GWYNBLEIDD yazdı:Y2 olmadan kesilebileceğini sanmıyorum.Ön taraftaki kel ırklar sıkıntı çıkarabilir.
ayıptır sorması sen böyle ırklarda kasıyorsun xenotim kac tane düşürdün kardeş ?
Nothing
- CaptainKDRAMT
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Ferruh yazdı:y2'siz büyücüde tek kesebilir sağlam ateş hasarı ve çift maraton gerekli , Tesla gözcü , 15 puan kutup...
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Hicret
Hızlı kesilmesi lazım, iki kılıçlı bayanlar bir süre sonra tekrar sersemletiyorlar.
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
- Lonca: Eski Anka
Saatte Tek Büyücü Saklı Irk Kesilir mi?
Büyücünün meditasyonuna bakmaya gerek yok 120 sn falan filan vs. Eğer tankın sarsılmazı 15 puan ise, hs atıp sarsıldıktan sonra ve kesim bittikten sonra tankı asla oturtmayın. Kesim bitince tankın kudreti 75 civarında olur. Bu kudret tank ayakta iken 100 olduktan sonra 5 sn içinde slot kalkar. Kesinlikle şaşmaz. Bir kere ayarlarsanız saatlerce kasabilirsiniz. Ama önemli nokta tankı oturtmayın; kanatma yese bile. :idea:
HaKKinG
HaKKinG
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
Dostum konu ismi gayet açık.Slotları kendim ayarladım.Müdahale olmadan tek başına kasıyorsun video'daCloseprotection yazdı:Büyücünün meditasyonuna bakmaya gerek yok 120 sn falan filan vs. Eğer tankın sarsılmazı 15 puan ise, hs atıp sarsıldıktan sonra ve kesim bittikten sonra tankı asla oturtmayın. Kesim bitince tankın kudreti 75 civarında olur. Bu kudret tank ayakta iken 100 olduktan sonra 5 sn içinde slot kalkar. Kesinlikle şaşmaz. Bir kere ayarlarsanız saatlerce kasabilirsiniz. Ama önemli nokta tankı oturtmayın; kanatma yese bile. :idea:
HaKKinG
- OnLyForInTime
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
Güzel kesim , tebrik ederim ..
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
Slotları ayarlarken ön taraftaki erkek ırklara tesla salıp 5-10 saniye sonra yönlendirmemiz lazım.Bunu yaparken geride kalmamızın yanında slotlar aynı yere toplandıktan 5 saniye sonra 2. defa tesla yönlendirip uzaklaşıyoruz.Bayan ırkların menzilinin dışına çıktıysak ön taraftaki slotları sersemletme yemeden kesebiliriz.
Ön tarafı temizledikten sonra ise bayan suikastçilerin bir tanesine tesla yönlendirip uzaklaşıyoruz.Sersemletme yemeden bayan ırkları kesiyoruz.Kestikten sonra meditasyon açmanız lazım.Çünkü slotlar 2 dakika içinde tekrar kalkıyor.
2 dakika sonra ön taraftaki slotları normal bir şekilde kesiyoruz.Meditasyonun yenilenme süresine(120sn) bakarak son 10 veya 5 saniyede yakına tesla salıp uzaklaşıyoruz.Bayan suikastçiler sadece teslayı görüyor ve bizi sersemletmiyor.Bu sayede de rahat bir kesim gerçekleştirebiliyoruz.
Ön tarafı temizledikten sonra ise bayan suikastçilerin bir tanesine tesla yönlendirip uzaklaşıyoruz.Sersemletme yemeden bayan ırkları kesiyoruz.Kestikten sonra meditasyon açmanız lazım.Çünkü slotlar 2 dakika içinde tekrar kalkıyor.
2 dakika sonra ön taraftaki slotları normal bir şekilde kesiyoruz.Meditasyonun yenilenme süresine(120sn) bakarak son 10 veya 5 saniyede yakına tesla salıp uzaklaşıyoruz.Bayan suikastçiler sadece teslayı görüyor ve bizi sersemletmiyor.Bu sayede de rahat bir kesim gerçekleştirebiliyoruz.