Ejder Asa Üreteceğim Beyler Bakar mısınız ?
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ejder Asa Üreteceğim Beyler Bakar mısınız ?
Beyler kıyamet üret sakın demeyin Ejder'de zorlanıyorum.. Ben pek fazla oyuna girmiyordum şu aralar sık girmeye başladım Eminönü'de Ejder asa materyalleri ne kadar söyler misiniz ? Yani ne lazım kaç tane lazım hepsi kaça olur gibi birde TIKLA BİTİR EJDER ASA diye bir olay var tavsiye eder misiniz ? Bide en hızlı para toplama yolu hangisi ben maden satıyorum daha hızlı bildiğiniz bir yöntem varsa söylerseniz mutlu olurum . Son olarak akçe çekiyorum düzenli akçe ile para en iyi hangi yolla değiştiriliyor akçe ile alınan iksirler kaça gidiyor bunların cevabını verirseniz mutlu olurum [Eminönü]
- Schzanger
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Biz Size Yeteriz
Re: Ejder Asa Üreteceğim Beyler Bakar mısınız ?
Tankın veya Şifan varsa Xenotim kas. 4 günde +70m para kastım harcadıklarım var bi 30-40 şimdi de 60m var hergün 1 tane düşürüyorum nerdeyse. Tek tavsiyem xenotim kasabiliyosan o da. İstesem şuan 10 gün içinde kıyamet asa ama Kıyamet Asa, Trans asa, Sıfır asam var gerekmiyo
Dediğim gibi tank veya şifan varsa xenotim kas.
GöNLüYoRGuN
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown
<Biz Size Yeteriz>
Derdi olan varsa simdi konussun...
Voys
QuALiTyxAeRoLiTe
ııHERAıı
LasTCoRLeONe
Handbrake
Halown
<Biz Size Yeteriz>
Derdi olan varsa simdi konussun...
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bana ejder tıkla ejder yapar mısın ? maden + akçe ile alınan potlardan veririm lütfen kardeş benim sadece bu çarım var yardımcı olursan çok büyük sevap kazanırsın lütfen
benim tek çarım bu ve oyundaki haritaları tam bilmiyorum
Schzanger yazdı:Tankın veya Şifan varsa Xenotim kas. 4 günde +70m para kastım harcadıklarım var bi 30-40 şimdi de 60m var hergün 1 tane düşürüyorum nerdeyse. Tek tavsiyem xenotim kasabiliyosan o da. İstesem şuan 10 gün içinde kıyamet asa ama Kıyamet Asa, Trans asa, Sıfır asam var gerekmiyoDediğim gibi tank veya şifan varsa xenotim kas.
auril & DoubleLift
Daha çok beyazköşk için dicem ama bende üretiyorum kıyamet üretemem çünkü bak daha yolun başındaysan kesinlikle kıyamet üret benim son 2 menekşe kaldı o yüzden ejder üretcem fikir istiyosan büyük holde büyücüysen gönülün orda bi akrep bi örümcek kes salgı ve peptit leri felan sat gönülede çöpleri sat çok iyi para yaparsın bide akçe alıyorum demişsin akçe ilede kondrit al 4-5m ye sat zaten bunları yaptıkdan sonra 1-2 gün içinde ejderini basarsın ben sadece 2 gün çalıştım ejde için bitek 2 menekşe kaldı oda param olmadığnıdan deil satan olmadığından alamıyorum 
Johan (29) [2007-2008] Eskiteam (49) [2008-2010] Qralşifacı (49) [2009-2016] ] Batuqqan (49) [2013-2016]
Elveda İkv
Elveda İkv