Bu videoyu Berkay (WaRDraGoN) ve ben Boğaç (BoGGiEşxBizans) saatte nasıl kasılacağını bilmeyen arkadaşlar için bir video hazırladık.
Bu video ile hem "Saatte nasıl xenotim kasılır?" hemde "Boş saate nasıl çömülür?" sorularınızı konuşarak, eğlenceli bir şekilde anlatmaya çalıştık. Umarım beğenirsiniz ve kullanırsınız.
Bu kesimleri yapmamız için bir tane tank ve bir tane de [Tılsım - Yıldırım 2]'li büyücüye ihtiyacımız var. Tek büyücü kasmakla arasındaki tek farkı boş saate çömmek ve saate gitmenin çok daha kolay olmasıdır.
[youtube]http://youtu.be/5c3Kv2EHRtc[/youtube]
1 Tank 1 Büyücü Saatte Nasıl Kasılır? [Sesli Anlatım]
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Re: 1 Tank 1 Büyücü Saatte Nasıl Kasılır? [Sesli Anlatım]
elinize sağlık her sey çok guzel olmus da xenotim i nasıl okuyon sen oyle ya 
auril & DoubleLift
- AFRODIZYAK
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Elinize sağlık güzel olmuş.
Videoyu çeken arkadaş ekranı sürekli döndürmeseymiş iyiymiş başımız döndü
En son AFRODIZYAK tarafından 17 Tem 2013 13:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
xAFRODİZYAKx
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Ellerinize sağlık, güzel çalışma olmuş.Hol ilk geldiğinde bizde böyle kesiyorduk.
Ancak saate gitmesi tek büyücü ile daha rahat(işi bilene
)
Ancak saate gitmesi tek büyücü ile daha rahat(işi bilene
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
Nasıl yani normalde nasıl okunuyor ki? Bak stres oldum şimdi.Auril yazdı:elinize sağlık her sey çok guzel olmus da xenotim i nasıl okuyon sen oyle ya
Videoyu montajla birleştirene kadar o kadar döndürdüğümü bende fark etmemiştim.AFRODIZYAK yazdı:Elinize sağlık güzel olmuş.
Bi sonraki sefere inşalllah!
Normalde bu karakter Berkay'ın, 03.00 - 10.00 arası bi sıkıntı çıkamasın diye çift bilgisayardan 1 tank 1 büyü olarak kesiyor. İşini güvenceye alıyor. :lol: Yoksa tek büyücü saate gitmek çok zor olmamakla beraber daha karlı! :geek:GWYNBLEIDD yazdı:Ellerinize sağlık, güzel çalışma olmuş.Hol ilk geldiğinde bizde böyle kesiyorduk.
Ancak saate gitmesi tek büyücü ile daha rahat(işi bilene)
- caves
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
Tank bomba ya
kendıne bb atacagına büyüye atıyor sarsılmaz yerine ise ayı çıkarıyor yanlız yetenek istemi yerleride çok kötü zor oynanır öyle biraz değiştirmesi gerekir bence
Hz. Muhammed 'in (S.A.V)muvaffakiyetinde olduğu gibi, hakikat her tarafa nur saçabilmelidir ;
Tek ve eşsiz Allah'ın mevhumunu aşılamakla o bütün dünyayı yenmiştir.''
- serserim
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Batarya
Güzel olmuş olmasınada ekranı niye o kadar çok çeviriyon kardeş ya başım döndü video izleyecem diye
ASİMaRaŞLI <> Teşkilat <> Büyücü
ASİMaRaŞLIı <> Teşkilat <> Savaşçı
ASİMaRaŞLIıI <> Teşkilat <> Şifacı
ASİMaRaŞLIı <> Teşkilat <> Savaşçı
ASİMaRaŞLIıI <> Teşkilat <> Şifacı
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
Elim alışık aslında yetenek yerlerine ama, daha geçen gün yeni bir klavye aldım, tuşların arasında 2m fark olunca karışıyor biraz!caves yazdı:Tank bomba yakendıne bb atacagına büyüye atıyor sarsılmaz yerine ise ayı çıkarıyor yanlız yetenek istemi yerleride çok kötü zor oynanır öyle biraz değiştirmesi gerekir bence
- caves
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
ama video güzel olmuş kendinize özgün beğendimbaraka1997 yazdı:Elim alışık aslında yetenek yerlerine ama, daha geçen gün yeni bir klavye aldım, tuşların arasında 2m fark olunca karışıyor biraz!caves yazdı:Tank bomba yakendıne bb atacagına büyüye atıyor sarsılmaz yerine ise ayı çıkarıyor yanlız yetenek istemi yerleride çok kötü zor oynanır öyle biraz değiştirmesi gerekir bence
Ki normalde dizüstü bilgisayar kullanıyorum. :mrgreen:
Hz. Muhammed 'in (S.A.V)muvaffakiyetinde olduğu gibi, hakikat her tarafa nur saçabilmelidir ;
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
Başlarda her şey normaldi, sonra bir anda bozuldu! :lol:serserim yazdı:Güzel olmuş olmasınada ekranı niye o kadar çok çeviriyon kardeş ya başım döndü video izleyecem diye![]()
Teşekkür ederiz.caves yazdı:ama video güzel olmuş kendinize özgün beğendimbaraka1997 yazdı:Elim alışık aslında yetenek yerlerine ama, daha geçen gün yeni bir klavye aldım, tuşların arasında 2m fark olunca karışıyor biraz!caves yazdı:Tank bomba yakendıne bb atacagına büyüye atıyor sarsılmaz yerine ise ayı çıkarıyor yanlız yetenek istemi yerleride çok kötü zor oynanır öyle biraz değiştirmesi gerekir bence
Ki normalde dizüstü bilgisayar kullanıyorum. :mrgreen: