su derindeki sır kesinlikle ikv ye gelmis en iyi guncelleme dir bana gore ilk geldiği gun hala aklımda yeraltı na girerken bekçi kobra 5k vurmustu noluyoruz lan diye sandalyeden dusuyodum o yeraltı mantarları sancakta 1 m den satılırdı karacin kesmek icin buyuk savas verilirdi kısaca oyunun en zevk aldığım kısmıydı keske hep orda kalsaydı hıc sıkayet etmem valla
bu arada dikkatımı ilk resimdeki havadısler cekti nexxus tncekoclgnuykusuz ve eski çarları adına item yapılan karakterler vay anasını be eski cok yakın arkadasımdı benim hatta beni ikv ye baslatan kisi
Auril yazdı:su derindeki sır kesinlikle ikv ye gelmis en iyi guncelleme dir bana gore ilk geldiği gun hala aklımda yeraltı na girerken bekçi kobra 5k vurmustu noluyoruz lan diye sandalyeden dusuyodum o yeraltı mantarları sancakta 1 m den satılırdı karacin kesmek icin buyuk savas verilirdi kısaca oyunun en zevk aldığım kısmıydı keske hep orda kalsaydı hıc sıkayet etmem valla
Aynen en iyi eklenti Derindeki Sırdı. Yeraltında ne kadar eğlendiğimi unutamam. Hele bombacılar 30K vurduğunda na yapacam diye düşünüyordum
Daha İKV/Derindeki Sır Paketinde Klan Değiştirme ürünü reklamı var mıydı? Varsa Yeni çemberli taş giysileriyle çekilen karakterlerle mi reklamları yapıl dı :?:
Auril yazdı:su derindeki sır kesinlikle ikv ye gelmis en iyi guncelleme dir bana gore ilk geldiği gun hala aklımda yeraltı na girerken bekçi kobra 5k vurmustu noluyoruz lan diye sandalyeden dusuyodum o yeraltı mantarları sancakta 1 m den satılırdı karacin kesmek icin buyuk savas verilirdi kısaca oyunun en zevk aldığım kısmıydı keske hep orda kalsaydı hıc sıkayet etmem valla
Aynen en iyi eklenti Derindeki Sırdı. Yeraltında ne kadar eğlendiğimi unutamam. Hele bombacılar 30K vurduğunda na yapacam diye düşünüyordum