Sürekli Oyun Kapanıyor Bakabılırmısınız ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bordom
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Sürekli Oyun Kapanıyor Bakabılırmısınız ?

Mesaj gönderen bordom »

Windows 8 ısletım sıstemı olan bılgısayar kullanıyorum ikv yi actıgımda bir sure oynadıktan sonra kapanıyor ve bu programın calısması durduruldu dıye bır hata alıyorum buyuk ihtimalle ısletım sıstemınden kaynaklanan bir hata acaba bu hatayı alan arkadaslar ve gorevlıler yardımcı olabılır mısınız ? sureklı oyunun kapanmasından sıkıldım :(
Kullanıcı avatarı
bordom
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Sürekli Oyun Kapanıyor Bakabılırmısınız ?

Mesaj gönderen bordom »

Yetkılı yokmu burada ??
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen resp0nse »

Uyumluluk olduğunu sanmıyorum win8 de ikv bende sorunsuz çalışıyordu (ekran kartının oyun olarak algılamaması dışında).
yinede uyumluluk modunu windows 7 yaparak çalıştırmayı deneyebilirsin.ve oyun açıkken görev yöneticisinden performans bilgisine bak oyun ne kadar zorluyor bilgisayarı.Eğer soruna çözüm bulamazsan win8 yerine win7 nin temizini kurman daha mantıklı bir iş olacaktır.
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
ysrough
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ysrough »

bordom yazdı:Yetkılı yokmu burada ??
Kendi başına çözdün çözdün; yoksa zannetme ki yetkililerden sana bir hayır gelecek ;)

Yine de, ben sana onların yazacağını yazayım dur hele aklın kalmasın.

----

Merhaba bordom,

Sorununuzun çözümü için ekran kartı driver'larınızı güncellemenizi, akabinde oyunumuzun tüm öğelerini sisteminizden kaldırarak temiz bir kurulum yapmanızı öneririz. Aynı sorun devam edecek olursa destek birimi üzerinden sorunu kısaca açıklamak suretiyle geri dönüş yapın.

İyi forumlar.
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Aşırı ısınmadan yada yogunluktan kapatması gerekiyor olablir win 8 lerde aşırı ısınmalarda kendini korumak için bir yazılım olup olmadıgını bilmiyorum laptopsa bir fan al altına koy oyle dene yada bir pc teknik servise danışmanda var oyun ile ilgili olmayablir.

2.ci secenekte antiviürs programın arka tarama modunu kapatman gerekebilir oyun düzeyini seçersen oyun dosyalarına gelince o uygulamaları kapatmak zorunda kalmaz antivürüs programını devre dışı bırakarak denemende fayda var.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Aynı sorun bendede var. Cemberlitasda özellikle bir süre sonra oyun kapanıyor. Hesaba giriyorum karakteri seciyorum yüklenirken kritik hata veriyor. Uzun süre aynı hatayı alıyorum ve bölgeden mecbur cıkıyorlar. Fakat aynı anda farklı karakterime girince sorun olmuyor.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön