YETER ARTIK Bİ ÇÖZÜM GETİRİN
Re: YETER ARTIK Bİ ÇÖZÜM GETİRİN
bi çözüm gelmezse 2 yıl önce yaptığım gibi yine bırakıcam oyunu kendi ekmeklerine mani oluyolar yoksa aylık 10 lira verip plus mu almıcam memur adamım
Merhabalar,
Savaşçı karakterlerinde yavaş yavaş sorunlar ortaya çıkıyor haklısınız. Örneğin bugün ben de Migrat Grup Bölgesine 3 Büyü ve 3 Şifacı karakterlerle girdik sıkıntı da yaratmadı. Söylediğiniz üzere Savaşçıların geleceği pek parlak da görünmüyor. Bu durum yetkililere kalmış birşeydir artık. Umarım doğru sonuçlar, doğru zamanda işler.
İyi forumlar.
Savaşçı karakterlerinde yavaş yavaş sorunlar ortaya çıkıyor haklısınız. Örneğin bugün ben de Migrat Grup Bölgesine 3 Büyü ve 3 Şifacı karakterlerle girdik sıkıntı da yaratmadı. Söylediğiniz üzere Savaşçıların geleceği pek parlak da görünmüyor. Bu durum yetkililere kalmış birşeydir artık. Umarım doğru sonuçlar, doğru zamanda işler.
İyi forumlar.
» | GiHaN |
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Aslında yapılacak şey basit. Nasıl gb lere girerken 3 kişilik grup olmalı diyor aynı şekilde "grubunuzda en az 1 savaşçı bulunmalı" demeli. Sorun ortadan kalkar.
ben zamanında öneri sundum ancak olumsuz yanıt geldi bnm fikrim grup bölgelerinde her sınıftan en az 1 kişi olma zorunluluğuydu ancak yetkililer uygunsuz gördü
Yonetim artik bi cvp ver cozum yolu istiyoruz olmadi bizi akceyle kenana junona goturun
ciddiyim bakin hem siz de kazanirsiniz 100 akceye anlasalim 
Yonetim bnm de mi oyunu birakmami bekliyorsun yoksa bi cozum yolu bulunacak mi ? Aciklama yapin artik gormemezlikten gelmeyin
- cihankaraca
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: KYK
Anne ve Babalar
Çocuklarınızı Lütfen Alın Şu Forumdan Yanınızdan Ayırmayın Yada Kreşlere Verin Kirlilik Yapıyorlar
Çocuklarınızı Lütfen Alın Şu Forumdan Yanınızdan Ayırmayın Yada Kreşlere Verin Kirlilik Yapıyorlar
İnsanlar hile ve üç kağıtçılıkta o kadar ustalaşmışlar ki, şeytanın bu konudaki şöhreti unutulup gitmiş.
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nemesis
Ah kıyamam büyümüş de adam olmuş milleti beğenmezmişcihankaraca yazdı:Anne ve Babalar
çocuk dediğins enden çocuk çıkarır da haberin yokcihankaraca yazdı:Anne ve Babalar