Bİ ARA YENİ LEVEL GETİRİRSİNİZ
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Bİ ARA YENİ LEVEL GETİRİRSİNİZ
İnşallah
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
Re: Bİ ARA YENİ LEVEL GETİRİRSİNİZ
Ya kaç kere anlattım şunu ya anlamıyomusunuz 59 böyle tak diye gelmez o zaman y2 m1 falan hepsi çöp olur herşey çöp olur yeni itemler bölgeler gelmesi lazım 59 ile 49 level arasında 10 level var ve itemler 10 levelden sonra etkisini yitiriyor anlamıyomusunuz?
ah güzel eski ikv'li günler...
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
Sen çok yanlış gelmişsin kardeşim.wsyegel yazdı:Ya kaç kere anlattım şunu ya anlamıyomusunuz 59 böyle tak diye gelmez o zaman y2 m1 falan hepsi çöp olur herşey çöp olur yeni itemler bölgeler gelmesi lazım 59 ile 49 level arasında 10 level var ve itemler 10 levelden sonra etkisini yitiriyor anlamıyomusunuz?
Oyunda bulunan tüm tılsımların seviyesi 0(sıfır) dır.Yani buda demek oluyorki tılsımlar sadece 49 seviye için getirilmiş bir yenilik değil, daimi bir yeniliktir.İsterse 109 seviye gelsin etkisi devam edecek.
Ancak aynı şeyleri grup bölgelerinden düşürülen şaheserler için söyleyemeyeceğim.Onlar yeni seviyeler geldiğinde büyük ihtimal çöp olacak.Daha önceden Anka,Kütük Yaran,Alman Dış setlerin çöp olduğu gibi
CHIVALROUS
-
- Salgın Koruyucusu
Peki o zaman yeni seviyeler gelince giydiğimiz bütün itemler çöp olacağı için hiçbir zaman yeni seviye gelmesin.wsyegel yazdı:Ya kaç kere anlattım şunu ya anlamıyomusunuz 59 böyle tak diye gelmez o zaman y2 m1 falan hepsi çöp olur herşey çöp olur yeni itemler bölgeler gelmesi lazım 59 ile 49 level arasında 10 level var ve itemler 10 levelden sonra etkisini yitiriyor anlamıyomusunuz?
Nasıl bir yobazsın anlayamadım ki
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Yeni levelin gelmesi için itemler tılsımlar tamamlanmalı.
Ama üstü sağlam olmayanlar yeni levelleri kurtarıcı olarak görüyor, yanlış.
39 level zamanında yaratıktan düşen ya da görev itemini giyen nesil yok artık. Üstümüzü o kadar dizdiğimize göre 50+ yaratıklar kolay olmayacak.
Ayrıca forumda konu açmayla yeni leveller gelmez. Boşuna kirlilik oluşuyor.
Ama üstü sağlam olmayanlar yeni levelleri kurtarıcı olarak görüyor, yanlış.
39 level zamanında yaratıktan düşen ya da görev itemini giyen nesil yok artık. Üstümüzü o kadar dizdiğimize göre 50+ yaratıklar kolay olmayacak.
Ayrıca forumda konu açmayla yeni leveller gelmez. Boşuna kirlilik oluşuyor.
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Şehitler Ölmez
yeni level gelmesin itemler çöp olur diyenler en fazla 1 hafta foruma yazı yazarlar..Bilisimsucuuuu yazdı:Peki o zaman yeni seviyeler gelince giydiğimiz bütün itemler çöp olacağı için hiçbir zaman yeni seviye gelmesin.wsyegel yazdı:Ya kaç kere anlattım şunu ya anlamıyomusunuz 59 böyle tak diye gelmez o zaman y2 m1 falan hepsi çöp olur herşey çöp olur yeni itemler bölgeler gelmesi lazım 59 ile 49 level arasında 10 level var ve itemler 10 levelden sonra etkisini yitiriyor anlamıyomusunuz?
sonra çar kasma peşine düşerler
halbuki bilmiorlarki oyunun asıl zevki orada
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- xBeLaReNGix
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Bela World
Arkadaşım asıl sen nasıl bir yobazsın? Yeni leveller geldiğinde elemanlar iteminide getirir zaten. Yok getirmeyeceklerse İKV'de item mi yok? kullanılmayan itemleri alt levellere verirler... Çemberliden düşen itemlerin seviyelerini yükseltirler bu çok zor bir şey değil...Bilisimsucuuuu yazdı:Peki o zaman yeni seviyeler gelince giydiğimiz bütün itemler çöp olacağı için hiçbir zaman yeni seviye gelmesin.wsyegel yazdı:Ya kaç kere anlattım şunu ya anlamıyomusunuz 59 böyle tak diye gelmez o zaman y2 m1 falan hepsi çöp olur herşey çöp olur yeni itemler bölgeler gelmesi lazım 59 ile 49 level arasında 10 level var ve itemler 10 levelden sonra etkisini yitiriyor anlamıyomusunuz?
-
- Salgın Koruyucusu
Ben ne dedim gerizekalı adamın attıgı yorumu oku sonra cevap yazxBeLaReNGix yazdı:Arkadaşım asıl sen nasıl bir yobazsın? Yeni leveller geldiğinde elemanlar iteminide getirir zaten. Yok getirmeyeceklerse İKV'de item mi yok? kullanılmayan itemleri alt levellere verirler... Çemberliden düşen itemlerin seviyelerini yükseltirler bu çok zor bir şey değil...Bilisimsucuuuu yazdı:Peki o zaman yeni seviyeler gelince giydiğimiz bütün itemler çöp olacağı için hiçbir zaman yeni seviye gelmesin.wsyegel yazdı:Ya kaç kere anlattım şunu ya anlamıyomusunuz 59 böyle tak diye gelmez o zaman y2 m1 falan hepsi çöp olur herşey çöp olur yeni itemler bölgeler gelmesi lazım 59 ile 49 level arasında 10 level var ve itemler 10 levelden sonra etkisini yitiriyor anlamıyomusunuz?
Konu tartışmaya döndüğü için kilitlenmiştir.