YETER ARTIK Bİ ÇÖZÜM GETİRİN
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YETER ARTIK Bİ ÇÖZÜM GETİRİN
vallaha savaşçı sığınak ve migratta çok işe yarıyor. Mesela 2 y2 li büyücü 2 tank savaşçı ve 2 şifacı migrata girince grup ikiye ayrılıp biri yılanların orayı diğeri cent ve junon yolunu temizlesin hs li bir şekilde ve iş kısa sürede biter .(savaşçı büyücüye hs atacak y2 li büyücü kesecek. ) sığınaklarda da ilk baştaki girişteki delileri toplayıp toplu kesim yapılabilir ayrıca fedailerin toplu kesilmesinde çok faydalıdır tank savaşçı.
YETER ARTIK Bİ ÇÖZÜM GETİRİN
YÖNETİME SESLENİYORUM YETER ARTIK ŞU SAVAŞÇI SORUNUNA Bİ ÇÖZÜM GETİRİN SAVAŞÇI BUKADAR BOŞSA KALDIRIN OYUN BÜYÜ VE ŞİFA ÜZERİNE KURULMUŞ ŞÖYLE İŞE YARIO BÖYLE İŞE YARIYO DEMEYİN GRUP BÖLGELERİNDE SAVAŞÇI BİLDİĞİN PARAZİT ARKADAŞ ÇEMBERLİDE İŞE YARIO DİOLAR SIĞINAK MİGRAT GİREMEDİKTEN SONRA NASIL GİRELİM ÇEMBERLİYE GRUP BÖLGESİ İŞİNİ BIRAKIN ARTIK ESKİDEN OYUNA DOLULUKTAN DOLAYI GİREMİYODUK ŞİMDİ EN FAZLA KALABALIK YAZIYO BU GİDİŞLE BU OYUN BİTER BENDEN SÖYLEMESİ!!!!!
(FORUM YETKİLİSİ BU KONUYU KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM
(FORUM YETKİLİSİ BU KONUYU KALDIRMAZSAN SEVİNİRİM
Yok kardesim yok eminonundeyim 2 haftadir siginak migrata girmeye calisiyorum alan yok ole sozle olmuyo iste belki sen bile savasci goturmuyodursun artik yonetimin el atip biseler yapmasi lazimm
@Soneic konuyu açandan önce nasıl cevap yazmış aklım almadı.
Eleştirmek elmas işçiliğine benzer.Yanlış bir dokunuşun bedeli paha biçilemez.
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
Bourne Üçlemesi: İdentity,Supremacy,Ultimatum.
İyi Seyirler !
oyun battı şimdi de forum batıyoBourne yazdı:@Soneic konuyu açandan önce nasıl cevap yazmış aklım almadı.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Bourne yazdı:@Soneic konuyu açandan önce nasıl cevap yazmış aklım almadı.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Forum saatinde yaşanan bir hata, ara ara oluyor çözümüde basittir ama uğraşan yok sanırım.Bourne yazdı:@Soneic konuyu açandan önce nasıl cevap yazmış aklım almadı.
CHIVALROUS
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Soneic yazdı:vallaha savaşçı sığınak ve migratta çok işe yarıyor. Mesela 2 y2 li büyücü 2 tank savaşçı ve 2 şifacı migrata girince grup ikiye ayrılıp biri yılanların orayı diğeri cent ve junon yolunu temizlesin hs li bir şekilde ve iş kısa sürede biter .(savaşçı büyücüye hs atacak y2 li büyücü kesecek. ) sığınaklarda da ilk baştaki girişteki delileri toplayıp toplu kesim yapılabilir ayrıca fedailerin toplu kesilmesinde çok faydalıdır tank savaşçı.
Onun yerine 4 büyücü 2 şifacı daha iyi tank isterik dersen tank büyü şîfa bir yere diğer 3 büyü bîr yere olabilir
işe falan yaramıyor arkadaş kimse almıyor yönetimin el atması lazım artık!!!!!!!!!!!!!!1
sırf buyüzden büyücü açtım oakdar taşkanat zırh üretmiştim şimdi büyücüyede ejder ürettik eğer böyle şeyler olmasaydı savaşcım full+fulldu
Saygılarımla Byceo