Nedir Bu [GM]CaptainATX'e Duyulan Güven ?
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Nedir Bu [GM]CaptainATX'e Duyulan Güven ?
Adam bana ana avrat sövüyor sonra bana birşey olmaz CaptainATX in selamı var diyor elimde fotolar var basvursam gene ona gidecek ban almayacak bir yönetici bilgilendirirmi ?
Re: Nedir Bu [GM]CaptainATX'e Duyulan Güven ?
Merhaba ROckStarGAMES,
İKV destek takımı olarak sizlerden gelen bildirimleri dikkatlice incelemekte ve gerekli görülen yaptırımları hiçbir kişi veya topluluk ayrımı yapmadan, cinsiyet, dil, din, ırk ayrımı yapmadan uygulamaktayız.
Verilmesi gereken bir ceza var ise kimse için hoşgörü gösterilmeyeceği, ayrım yapılmayacağı konusunda içiniz ferah olabilir.
Gerekli başvuruları yaptığınız ve uygun görüldüğü takdirde cezai yaptırımlar uygulanacaktır. GM/Yönetici benim abim/ablam/kardeşim/akrabam gibi sözlere lütfen itibar etmeyiniz.
İyi forumlar.
İKV destek takımı olarak sizlerden gelen bildirimleri dikkatlice incelemekte ve gerekli görülen yaptırımları hiçbir kişi veya topluluk ayrımı yapmadan, cinsiyet, dil, din, ırk ayrımı yapmadan uygulamaktayız.
Verilmesi gereken bir ceza var ise kimse için hoşgörü gösterilmeyeceği, ayrım yapılmayacağı konusunda içiniz ferah olabilir.
Gerekli başvuruları yaptığınız ve uygun görüldüğü takdirde cezai yaptırımlar uygulanacaktır. GM/Yönetici benim abim/ablam/kardeşim/akrabam gibi sözlere lütfen itibar etmeyiniz.
İyi forumlar.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
Adam rahat acık acık söylüyor ne yapabilirim ? Hayır o değil, adam ciddi ciddi feci küfürler ediyor hiç ceza aldığını görmedim. adam ana avrat sövdü klandan tık yokGedikoglu yazdı:Merhaba ROckStarGAMES,
Verilmesi gereken bir ceza var ise kimse için tolerans gösterilmeyeceği konusunda içiniz ferah olabilir.
İyi forumlar.
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: VaRa vaRa
İhtimal bile yok
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
Dostum onun gerçek hesabı olup olmadığını bilemezsin eğer biliyorsan desteğe başvur derim :? :?
Ottomanxölümsüz anısına
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
bilmiyorum ana avrat sövdü hemde KLANDAN hala konusabiliyor.efsaneottoman yazdı:Dostum onun gerçek hesabı olup olmadığını bilemezsin eğer biliyorsan desteğe başvur derim :? :?
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
İşte bazı kesimler buna inandığı için kendini Gm olarak tanıtan kişiler birkaç kişiyi soyabiliyor. Mesele bunlara inanmayacak olgunluğa erişmekte..
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
oyunu 5.5 yıldır oynuyorum. Ne olacağını iyi biliyorum. Sadece böyle kişilere cezanın susturma olmaması kanatindeyimEscapisT yazdı:İşte bazı kesimler buna inandığı için kendini Gm olarak tanıtan kişiler birkaç kişiyi soyabiliyor. Mesele bunlara inanmayacak olgunluğa erişmekte..
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
herşeye inanma kardeşim karaktersiz insanlar çok ... seni aldatmıştır... çok ciddi olabilirler severler öyle işleri 
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
umarım dedikleriniz dogru cıkarda ana avrat sövmekten,ikv kuralı yani manevi degerlere hakaret etmekten ban alır