Hızlı kasma rehberi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
MaReSaLReYiZ
İskele Babası
İskele Babası

Hızlı kasma rehberi ?

Mesaj gönderen MaReSaLReYiZ »

En hızlı hangi sınıf kasılır 25 lvl için hangi yolları izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Hızlı kasma rehberi ?

Mesaj gönderen ARZLODOS »

MaReSaLReYiZ yazdı:En hızlı hangi sınıf kasılır 25 lvl için hangi yolları izlemeliyim yardımlarınızı bekliyorum.
Kusura bakmada daha hangi car hızlı kesecek diyen birinin kp işine girmesini anlıyamıyorum sen bu işin ustalarını oyundan bulman lazım forumla oalcak iş degil bence.

50 carı yapmam 2 ay tek başına yapman 25 level olarak büyücü en basit kesilen car ama kp carı olarak kullnaılacak en berbat car özelliğini taşır Savaşcı kesersen kpde en uygunu bu ama buyu daha basit diye büyü kesenler var kp carı için en idaeli savaşcı biraz daha geç olur ama sağlam olur.

Sen yol yakınken uzak dur bence.
A R Z L O D O S
MaReSaLReYiZ
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MaReSaLReYiZ »

haklısın bende senin gibi kolay kasılan büyücü ama zor kesilen olarak savaşcıyı seçmiştim fakat başkalarınında düşünceleri önemli benim için beni yeni sanma 2008 den ber buralardayım en son 25 kp çarımı 250 m e satmıştım şuan pişmanım
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kimyasalatik »

25 seviye için rehber mi olur abi... Plus al tecrübe artırıcı al zaten kitabeyi 24-26 arası anca alabiliyorsun. Labirente girmeden 25 olursun. Ama 4. seviye görevlerini 7de yapmak, 9. seviye tüftüf kesmek falan değişik oluyor biraz. :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön