AH NEÇİRWAN AHH :):)

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
nicx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

AH NEÇİRWAN AHH :):)

Mesaj gönderen nicx »

Birisi adam etsin şunu :) Bayramda para vericem diyorum akıllanmıyor ; kızıyor ve baska çara girip küfrediyor :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

[İleti düzenlenmiştir.]

Küfür, argo kelime görseller silinmiştir.

Gedikoglu
En son Eviren tarafından 15 Tem 2013 11:25 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kurallarına aykırı görseller silindi.
Kullanıcı avatarı
nicx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: AH NEÇİRWAN AHH :):)

Mesaj gönderen nicx »

İmzayı da koyayım hemen :) ; syndROME(NATO) ...
Kullanıcı avatarı
Vaqabond
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Vaqabond »

[İçerik düzenlenmiştir.]

Forum kuralları madde 1 gereğince forum hesabınız süresiz olarak kapatılmıştır.

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

Forum kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

Gedikoglu
En son Eviren tarafından 15 Tem 2013 11:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Forum kuralları madde 1'e aykırı ileti.
    ReziL Etmez Bizi; Kahpe İnsanLarın SözLeri, Ufak bi güLücük Koyup geçerim Hani (:

ııııRüzqaRıııı

lılıRüzqaRılıl
    Kullanıcı avatarı
    nicx
    FareAdam Düşmanı
    FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nicx »

Unutmayınız ki herkesin bir Annesi olduğu gibi sizinde bir Anneniz var. Size acımıyorum , o kadına acıyorum . Bu yüzden ağzımı açmayacağım . Herşey ortada . Gelip sataşan o , kesilince kuyruk acısı çeken o ve peşine 3 5 çocuk takıp aciz olduğunu belli eden sizler. Biraz ebevenylerinze saygınız olsun . Durup dururken sataşıp , sonra kesilince yediremeyip küfrediyorsunuz aciz insanlar topluluğu . Unutmayınız ki bu bir oyun . Bunu bizim yaşımıza geldiğinizde belki anlarsınız . İnsanlıktan nasibinizi alın . Gündüz abi çekmeyle gece dayı olunmuyor . Renginiz belli olsun . Fotoğraflarda da görüldüğü üzere kimseyi aşağılayı ; rencide edici bir sözüm yok , fakat 3 5 çocuk - yaşlarına veriyorum artık - bir hışımla , bağımlılıkla küfrediyor . Oyuna kendinizi kaptırmayın bu kadar , Kimin ne yapacağı kimsenin umurunda olmaz , ki bu karşı tarafı incitecek , zarar verecek şekle gelmeden . Kimsenin kimseye ne yapacağını söylemeye hakkı yoktur. Herkes kendi zevkinden mes-ul dür. Biraz aile terbiyesi alın . Bilgisayar başında bu hale geliyorsunuz ve kendinizi "Delikanlı" sanıyorsunuz . Delikanlılık , milletin Annesine Bacısına dil uzatmak değildir. Bunuda böylece bilin .
    Kullanıcı avatarı
    Vaqabond
    Salgın Koruyucusu
    Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Vaqabond »

Seni defalarca ikaz ettim ama sen laftan anlamadın Ramazan ramazan git başımdan bela olma dedim söz dinlemedin. Hakettin herşeyi. Resmileşmeye gerek yok uza hadi yawşak
      ReziL Etmez Bizi; Kahpe İnsanLarın SözLeri, Ufak bi güLücük Koyup geçerim Hani (:

ııııRüzqaRıııı

lılıRüzqaRılıl
      Eviren
      Çınaraltı Müdavimi
      Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Eviren »

Merhaba,

Başlığınız forum kuralları madde 2'ye binayen kilitlenmiştir. Lütfen devamı niteliğinde konular açıldığı takdirde cezai işlemler uygulanacaktır.

2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
      İyi forumlar.
      Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön