ben ejdersi bile olmayan bir adamı aldım diye gruptan çıkan adamlar oluyo kuklacıda düşünBilgeTonyukuk yazdı:Merhabalar;
Bu yeni bir şey değil, nevi şahsım adına konuşacak olursam, ben ve yakın çevrem girdiğimiz grup bölgelerinde 1 tane zayıf arkadaşı götürme taraftarıyız, 3 Meteorit 1'li giriyorsak, 1 tane normal hasarlı büyücü alıyoruz ve giriyoruz, gayet de rahat kesiyoruz, ki bunu bir çok oyuncunun yaptığını da gözlemledim. Ha 4 Meteorit 1'li giriyorlar, olabilir, herkesin zevki başkadır, kimisi birisine yardım ederek elinden tutarak o insanı kazanarak oyundan keyif alır, kimisi ise hız tutkunudur, 20 25 dakikada minimum iksir harcayarak bölgeyi bitirip çıkmak ister. Biraz reel yaşantımıza paralel bu durum maalesef, kişilerin fıtratına, vicdanına ve keyif alma anlayışlarına bağlı.. Umarım ifade edebilmişimdir, iyi forumlar.
Dipnot; Kimse anasının karnından Meteorit 1 tılsımı ile doğmadı sanırım...![]()
Gaffarda meteorit 1 e son!
- Serhan
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Gaffarda meteorit 1 e son!
Csett [(^)Ashab-ı Kehf]
XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
XxLaNeTLiŞiFaxX [^İbni Sina Modeli Cevriye Sultan Modeli Çıbanlı Akrep Asa]
- Daffy34
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Lonca: Endless Dream
benimde m1 im yok hasarım yeterli seviyede ama benide gruplara almıyorlar
lonca olmasa gaffarın yüzünü gören cennetlik 
Cesaret, bir insanın hayatına son verip vermeyeceğine karar verdiğin zaman belli olur.
Sen Kıyametin Parlayan ASİL Neferi Cesaretini Göstermeye Hazır Mısın ?
Daffy ( 49 )
Kenjee ( 49 )
OoRaweNoO ( 49 )
Sen Kıyametin Parlayan ASİL Neferi Cesaretini Göstermeye Hazır Mısın ?
Daffy ( 49 )
Kenjee ( 49 )
OoRaweNoO ( 49 )
Anlayış? Kalmadı öyle şeyler azizim.
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Scary Team
Bizde o Dediğinin Taraftarıyız.BilgeTonyukuk yazdı:Merhabalar;
Bu yeni bir şey değil, nevi şahsım adına konuşacak olursam, ben ve yakın çevrem girdiğimiz grup bölgelerinde 1 tane zayıf arkadaşı götürme taraftarıyız, 3 Meteorit 1'li giriyorsak, 1 tane normal hasarlı büyücü alıyoruz ve giriyoruz, gayet de rahat kesiyoruz, ki bunu bir çok oyuncunun yaptığını da gözlemledim. Ha 4 Meteorit 1'li giriyorlar, olabilir, herkesin zevki başkadır, kimisi birisine yardım ederek elinden tutarak o insanı kazanarak oyundan keyif alır, kimisi ise hız tutkunudur, 20 25 dakikada minimum iksir harcayarak bölgeyi bitirip çıkmak ister. Biraz reel yaşantımıza paralel bu durum maalesef, kişilerin fıtratına, vicdanına ve keyif alma anlayışlarına bağlı.. Umarım ifade edebilmişimdir, iyi forumlar.
Dipnot; Kimse anasının karnından Meteorit 1 tılsımı ile doğmadı sanırım...![]()
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
Playerlik :?wonka yazdı:İşte playerlik denilen nokta bu tip noktalarda belli oluyor 4 metli ölmeden gaffar ilk depremden sonraki hsde çok rahat bi şekilde çok defa kestimForGaDDaRLorD yazdı:Merhaba bence 2 meteorit 1 den fazlası gereksiz aynı anda konsantrasyon açıldığında ölmekden başka bir işe yaramıyor .