Yeniyim..
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
Yeniyim..
Salemun aleyküm .. Oyunda kimse takmadı bende buradan sorayım dedim
yeni başladım büyücüyüm karakterimi nasıl hızlı geliştirebilirim hem lvl açısından hemde maddiyat açısından tabiki en önemlisi maddiyat onu yanıtlayın oda olur

SAKARYASPOR..
TATANGAİST.
Bizede Doğar Elbet Güneş ,
Yeşerir Simsiyah Umutlar
Fırtına Öncesi Sessizlik ..
Gün Gelir Biter Kopar Fırtınalar..
TATANGAİST.
Bizede Doğar Elbet Güneş ,
Yeşerir Simsiyah Umutlar
Fırtına Öncesi Sessizlik ..
Gün Gelir Biter Kopar Fırtınalar..
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: M İ R
Re: Yeniyim..
takmazlar sölim oyunda güçlenmek istiyosan 100-150 lira para harcaman lazım başlamadan bırak tavsiyem.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Re: Yeniyim..
tatangaist yazdı:Salemun aleyküm .. Oyunda kimse takmadı bende buradan sorayım dedimyeni başladım büyücüyüm karakterimi nasıl hızlı geliştirebilirim hem lvl açısından hemde maddiyat açısından tabiki en önemlisi maddiyat onu yanıtlayın oda olur
![]()
![]()
görevleri takip edersen veya kendinden 2-3 seviye yüksek yaratıkları kesersen hızlı kasabilirsin ayrıca dükkandan exp artırıcı alabilirsin maddiyatı ise genelde maden çekerek yaparsın
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★