Şifacı Tank Olabilir mi?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sifacixhezae
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Şifacı Tank Olabilir mi?

Mesaj gönderen Sifacixhezae »

Şifacı karakterimle kendim olayım çevremde gördüğüm şifacılar olsun , çeşitli direncli eşyalar ile asitli zırhlı direncli , şifacı zırhlı direncli gezebiliyor.Bir nevi tank gibi.Ancak bu durum grup bölgesine girince değişir.Tamam şifacı direnclerini binler , zırhını da 70 e tamamlar ama buyuculer 15b 20b ve hatta daha fazlası hasarlar verdiğinde slot olsun boss olsun hasarcılara döner.Buradaki sorun ne şifacının canının 18b olmasıdır ne de direnci zırhıdır...Büyücüden fazla hasar vermesi şuan mümkün olmadığı için , bir hedef saptırma da yok :) gaffarda buyuculer savascılar icin tanklık yapması mumkun olamaz.Keşke mümkün olsaydı,bende eşya mevcut ama mümkün degil :( fantezi eğlence amaçlı 6 şifacı deneyen var mıdır bilmiyorum.
Kullanıcı avatarı
Daffy34
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen Daffy34 »

Çemberli Taş boss ları öyle ayarlanmış ki ( Örn: yol savaşçısı ve semiha ) AYI etkisi ile gelen kanatma dışında öldürülemiyorlar.. Yani sen savaşçıya ayı almasan kanatma 15 puan olsa yinede olmaz mümkün degil bu sebeple şifacının tank olabilmesi mümkün değil :)
Cesaret, bir insanın hayatına son verip vermeyeceğine karar verdiğin zaman belli olur.
Sen Kıyametin Parlayan ASİL Neferi Cesaretini Göstermeye Hazır Mısın ?

Daffy ( 49 )
Kenjee ( 49 )
OoRaweNoO ( 49 )
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Auril »

Rotary yazdı:Şifacıdan tankmı? Öyle yabani gözle bakmayın. Tank şifacı tank savaşcıdan daha sağlamdır! Ama tank kavramından kasıt zor ölen, dirençli ve güçlü ise... Oyunumuzdaki tank kavramı biraz değişiyor. İKV deki tank tankdan çok fedai gibi birşey :) Fedai biraz uçuk bir kelime oldu ama yerine kullanabileceğim başka bir kelimem yok. Şimdi gelelim incesine...

Şifacı tank olduğu zaman savaşcıdan daha sağlam olur dedim; açıklayayım. Şifacının oyun içinde (oyuncu vs oyuncu için (pvp)) kullanabileceği en önemli yeteneği Ruh Kalkanıdır. Bu yeteneğin verdiklerinden bahsetmeme gerek yok sanırsam. Savaşcının Defansif Dövüşme yeteneğinden aşşağı kalır yanı yok. Ve bu yetenek yaratıklardan alınan hasarlar içinde tam bir ilaç. Bir kaç parça +Zırh eşyayla zırhımızı fulleyebileceğimizi düşünüyorum.

Direnç konusu biraz sıkıntılı. Tabiki şifacılarımızın Taşkanat efsunlu eşyaları yok. Ve en büyük sıkıntının burada patlak vereceğini düşünüyorum. Ama parlatılmış birkaç parça silahın yardımı dokunabilir.

Gelelim can alıcı noktaya. Can alıcı noktamız can. (Sabahın 6 sında güzel espiri yapmamı beklemeyin :) ). Ful Taşkanat bir savaşçının canı yanlış hatırlamıyorsam 48bin küsürdü (Parlak balta/silah ile). Tabi oyuna yeni eklenen X5.50 maksimum enerji tılsımları hayati önem taşıyor ama bunu katmadığımızı farzedelim. Şifacının ise 17 bin( Yanlış hatırlıyor olabilirim :| ). Şifacının can alıcı noktası adından da geldiği gibi şifa vermesi ve bunu kendisi içinde kullanabilmesidir. 100 kudretli şifacı 12 kez can basabilir (Meditasyon ve geçen süre hesaba katıldığında(Kudret Rejenerasyonu)). 12 şifalamanın birkaçının kritik olduğunu varsayıp, ortalama her yetenekte bir 6000 can bastığını düşünürsek; 6000x12--72.000 can eder. Ve bunu kendi sahip olduğu enerji ile toplarsak 89.000 eder. Daha kudret iksirini saymıyorum bile...

Başta da söylediğim gibi sizin dediğiniz tankdan kasıt zor ölen, güçlü ve dirençli olan ise şifacı tankı çok rahat sollar. Ama oyunumuzdaki tank bu sıfatları barındırmanın yanında fedailik gibi kavramlarıda taşıyor. Herhangibir grup bölgesindeki tankın hasarı üstlenmekten başka rolü yoktur.(Neredeyse; Korteks bozmalar vs hariç). Bu fedailikle karışık tanklığı ancak savaşçılar laiği ile yapabilir. Şifacının silahı burada yere düşüyor.

Kimbilir belki ileride şifacılara eklenen küçük yeteneklerle şifacıları tank olarak görebiliriz :)
arkadas bı sıfacı ustunde mev ıtem olmadan 6bn basması zor yanı
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Auril yazdı:
Rotary yazdı:Şifacıdan tankmı? Öyle yabani gözle bakmayın. Tank şifacı tank savaşcıdan daha sağlamdır! Ama tank kavramından kasıt zor ölen, dirençli ve güçlü ise... Oyunumuzdaki tank kavramı biraz değişiyor. İKV deki tank tankdan çok fedai gibi birşey :) Fedai biraz uçuk bir kelime oldu ama yerine kullanabileceğim başka bir kelimem yok. Şimdi gelelim incesine...

Şifacı tank olduğu zaman savaşcıdan daha sağlam olur dedim; açıklayayım. Şifacının oyun içinde (oyuncu vs oyuncu için (pvp)) kullanabileceği en önemli yeteneği Ruh Kalkanıdır. Bu yeteneğin verdiklerinden bahsetmeme gerek yok sanırsam. Savaşcının Defansif Dövüşme yeteneğinden aşşağı kalır yanı yok. Ve bu yetenek yaratıklardan alınan hasarlar içinde tam bir ilaç. Bir kaç parça +Zırh eşyayla zırhımızı fulleyebileceğimizi düşünüyorum.

Direnç konusu biraz sıkıntılı. Tabiki şifacılarımızın Taşkanat efsunlu eşyaları yok. Ve en büyük sıkıntının burada patlak vereceğini düşünüyorum. Ama parlatılmış birkaç parça silahın yardımı dokunabilir.

Gelelim can alıcı noktaya. Can alıcı noktamız can. (Sabahın 6 sında güzel espiri yapmamı beklemeyin :) ). Ful Taşkanat bir savaşçının canı yanlış hatırlamıyorsam 48bin küsürdü (Parlak balta/silah ile). Tabi oyuna yeni eklenen X5.50 maksimum enerji tılsımları hayati önem taşıyor ama bunu katmadığımızı farzedelim. Şifacının ise 17 bin( Yanlış hatırlıyor olabilirim :| ). Şifacının can alıcı noktası adından da geldiği gibi şifa vermesi ve bunu kendisi içinde kullanabilmesidir. 100 kudretli şifacı 12 kez can basabilir (Meditasyon ve geçen süre hesaba katıldığında(Kudret Rejenerasyonu)). 12 şifalamanın birkaçının kritik olduğunu varsayıp, ortalama her yetenekte bir 6000 can bastığını düşünürsek; 6000x12--72.000 can eder. Ve bunu kendi sahip olduğu enerji ile toplarsak 89.000 eder. Daha kudret iksirini saymıyorum bile...

Başta da söylediğim gibi sizin dediğiniz tankdan kasıt zor ölen, güçlü ve dirençli olan ise şifacı tankı çok rahat sollar. Ama oyunumuzdaki tank bu sıfatları barındırmanın yanında fedailik gibi kavramlarıda taşıyor. Herhangibir grup bölgesindeki tankın hasarı üstlenmekten başka rolü yoktur.(Neredeyse; Korteks bozmalar vs hariç). Bu fedailikle karışık tanklığı ancak savaşçılar laiği ile yapabilir. Şifacının silahı burada yere düşüyor.

Kimbilir belki ileride şifacılara eklenen küçük yeteneklerle şifacıları tank olarak görebiliriz :)
Oyunun saçmalıklarından biride o çok ta rahat basıyor hatta bazen 8 9 bin basıyor.
Resim
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

OnLyForInTime yazdı:Tamamen saçmalamışsın . 6 şifacı yol savaşçısından öteye gidemezsin . Kanatma yeteneği yoksa sana gaffar da yok sayın COMMANDER'cim ;)
Forumun geçmiş konularına bakmanı tavsiye ederim.
Resim
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Auril »

mirkan1453 yazdı:
Auril yazdı:

Oyunun saçmalıklarından biride o çok ta rahat basıyor hatta bazen 8 9 bin basıyor.
valla ben 1 yıl once bıraktım oyunu ama ılgınc yanı
auril & DoubleLift
sehmuzo92
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: KİNG

Mesaj gönderen sehmuzo92 »

evet
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen utku1907 »

Bu nasıl bir hesaptır ki hem zırhı fullediniz hem direnç için iteminiz oldu hemde 6000 can basıyorsunuz :idea:
utku1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen utku1907 »

utku1907 yazdı:Bu nasıl bir hesaptır ki hem zırhı fullediniz hem direnç için iteminiz oldu hemde 6000 can basıyorsunuz :idea:

+ canınızda 17 bin oldu
Kullanıcı avatarı
Duke
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Duke »

Hedef saptırma yeteneğimiz olmasa bizi de almicaksınız içeri ya neyse :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön