İKVForum hesabımın imzasındada belirttiğim gibi;
Bugün (12 Temmuz. 2013) oyun içerisinde Savaşçı sınıfıyla açılmış 49 seviye Esadullah karakteri ile karşılaştım. İsmi geçen karakter ve kullanıcı ila, şahsiyetim ve karakterimin hiç bir ilişki ve bağlantısı bulunmamaktadır. Bu konu önemle bildirir ve dikkat etmenizi rica ediyorum.İKV Dünyasında, sadece Meran Sunucusu'nda; xEsedullahŞifa isimli karakterim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Ayrıca ekliyorum; Mareşal karakterin kullanıcı ismi Ali olarak bilgi aldım. Ve aynı şekilde tekrardan belirtiyorum, Mareşal isimli karakterle hiç bir alakam, ilişkim, bağlantım yoktur.
Sunucuya yeni geldiğimi ve sadece Şifacı sınıfı olan xEsadullahŞifa [49] isimli karakterimle oyuna devam ettiğimi tekrardan belirtiyorum. Sadece Şifacı sınıfını kullandığımı (ve tek karakter kullandığımı) Savaşçı veya Büyücü sınıflarını kullanmadığımı, öyle bir karakterlerimin olmadığını tekrardan altını çizerek belirtiyorum.
Şahsıma açılmış çakma karakterin verdiği ve vereceği rahatsızlıklardan mesul değilimdir. Bu konu hususunda dikkat etmenizi rica ediyorum. xEsedullahŞifa kesinlikle ve kesinlikle sizlerden Hesap bilgileri, nakit işlemleri vb. gibi isteklerde bulunmaz. Bu tür durumlarda sizlerden ricam, Print Screen ile ekran görüntüsü alıp bu konuya veya forum hesabıma (Esadullah) göndermenizi rica ediyorum.
Tüm Meran ahalisine duyurulur.
Selam ve dua ile,
xEsedullahŞifa | Ali B.