Önemle Duyurulur!: İsim Benzerliği Hk. Bilgilendirme

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Önemle Duyurulur!: İsim Benzerliği Hk. Bilgilendirme

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

İKVForum hesabımın imzasındada belirttiğim gibi;
İKV Dünyasında, sadece Meran Sunucusu'nda; xEsedullahŞifa isimli karakterim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
Bugün (12 Temmuz. 2013) oyun içerisinde Savaşçı sınıfıyla açılmış 49 seviye Esadullah karakteri ile karşılaştım. İsmi geçen karakter ve kullanıcı ila, şahsiyetim ve karakterimin hiç bir ilişki ve bağlantısı bulunmamaktadır. Bu konu önemle bildirir ve dikkat etmenizi rica ediyorum.

Ayrıca ekliyorum;
Mareşal karakterin kullanıcı ismi Ali olarak bilgi aldım. Ve aynı şekilde tekrardan belirtiyorum, Mareşal isimli karakterle hiç bir alakam, ilişkim, bağlantım yoktur.

Sunucuya yeni geldiğimi ve sadece Şifacı sınıfı olan xEsadullahŞifa [49] isimli karakterimle oyuna devam ettiğimi tekrardan belirtiyorum. Sadece Şifacı sınıfını kullandığımı (ve tek karakter kullandığımı) Savaşçı veya Büyücü sınıflarını kullanmadığımı, öyle bir karakterlerimin olmadığını tekrardan altını çizerek belirtiyorum.

Şahsıma açılmış çakma karakterin verdiği ve vereceği rahatsızlıklardan mesul değilimdir. Bu konu hususunda dikkat etmenizi rica ediyorum. xEsedullahŞifa kesinlikle ve kesinlikle sizlerden Hesap bilgileri, nakit işlemleri vb. gibi isteklerde bulunmaz. Bu tür durumlarda sizlerden ricam, Print Screen ile ekran görüntüsü alıp bu konuya veya forum hesabıma (Esadullah) göndermenizi rica ediyorum.

Tüm Meran ahalisine duyurulur.

Selam ve dua ile,
xEsedullahŞifa | Ali B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
allame
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Arzın Çocukları

Re: Önemle Duyurulur!: İsim Benzerliği Hk. Bilgilendirme

Mesaj gönderen allame »

Bir kaç gün önce Esadullah(49) savaşçı görmüştüm.Buda bugün 34 level büyücü
Resim
Aslı Kerem'e posta koydu,çünkü yok altında mustang!

RELAXEEFENDYY
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi

Re: Önemle Duyurulur!: İsim Benzerliği Hk. Bilgilendirme

Mesaj gönderen Esadullah »

allame yazdı:Bir kaç gün önce Esadullah(49) savaşçı görmüştüm.Buda bugün 34 level büyücü
Resim
Bilgilendirmen için teşekkür edelerim. Ben gerekli konu bildirgenmelerini paylaştım, gerisi sizlere kalmış. Güvenlik açısından tekrardan konuyu oyun içerisinde paylaşacağım.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:

“Genel Sohbet” sayfasına dön