ONCELIKLE BANA BU ASHAB-I KEYFI URETMEMDE YARDIMCI OLAN BUTUN DOSTLARIMA COK TESEKKUR EDERIM.URETEBILMEM ICIN ELLERINDEN GELENI YAPTILAR GEREK MADDI GEREKSE MANEVI DESTEK VEREREK CHARLARIM CALINDIKTAN SONRA COK YARDIMCI OLDULAR ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN DARA DUSURMESIN.BU BIR OYUN EVET OYUNDA OLSA GERCEKTEN DEGER VERMEK DEGER VERILMEK SEVMEK VE SEVILMEK GERCEKTEN COK GUZEL BIR DUYGU BU ASHABI BEN TEK BASIMA DEGIL BUNU DOSTLARIM URETTIRDI BANA ONLARIN EMEKLERI COK TEKRAR COK TESEKKUR EDERIM.ORHANIM,TALATIM,HASANIM(TALATIN KARDESI),HASAN(SAFRANBOLU),HULYA,ERCIN HOCAM,UGURUM,HAKANIM(LOSER),YUNUS(YDEMIRHAN),DUYGU ABLAM,SERVET SIZLERE COK TESEKKUR EDIYORUM.EGER ISMINI UNUTTUGUM VARSA KUSURA BAKMASIN BURAYA YAZMASAMDA YAPTIKLARI HEP AKLIMDA HEPINIZIN ELLERINE SAGLIK BINLERCE KEZ TESEKKURLER.
serdarım hayırlı olsun
inan çok sevindim ürettiğine
buda hırsızlara karşı senin yıkılmadığının ayakta kaldığının bi kanıtıdır
dostların her zaman yanında
budaksız artık boşmu yani :mrgreen: :mrgreen:
Darthwader Ataxfilozof
"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Hayırlı olsun kardeşim daha nicelerine nasip olursun inşallah yakışır sana.
Böyle mutevazi bir kişiliğinizle benim gözümde bir örneksiniz keşke bu sayılar çoğalsa.
SERDARIM HAYIRLI UGURLU OLSUN KARDESIM. YIKILMADIK AYAKTAYIZ FELSEFESINLER HER ZAMAN AZIMLI BIR SEKILDE ILERLEMEYE DEVAM KARDESIM. BASARILARININ DEVAMINI DILERIM...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
COK TESEKKUR EDERIM SAGOLUN.AYNEN YIKILMADIK AYAKTAYIZ YINE BIZ BIZEYIZ YILDIRAMADILAR BELKI BI AN BOSLUGA KAPILDIM AMA 3GUNDE TOPLADIM KENDIMI VE GERI OYUNA ASILDIM TUM KUVEETIMLE SIZIN SAYENIZDE TSK EDERIM HEPINIZE.
daywalker yazdı:serdarım hayırlı olsun
inan çok sevindim ürettiğine
buda hırsızlara karşı senin yıkılmadığının ayakta kaldığının bi kanıtıdır
dostların her zaman yanında
budaksız artık boşmu yani :mrgreen: :mrgreen: