saygıdeğer ikv GM'leri ve forum yöneticileri eğer bu yazıyı okuyorsanız - ki hiç sanmıyorum - şu lag sorununa yıllardır çözüm bulamamanızın nedenini merak ediyorum ve öğrenmek istiyorum
ben yaklaşık 2 sene önce hem iş yüzünden hemde oyunun gidişatı yüzünden oyuna ara verdim. bu geçen 2 yıllık sürede bişeyler değişmiş oyunda yenilikler gelmiş itemler eklenmiş yeni bölgeler açılmış vesaire..ama bizim şu lag olayı 'perwoll'le yıkanmışcasına ilk günkü canlılığını koruyor nedense
işin özüne gelirsem bu oyuna yıllarını vermiş eski arkadaşlarımla beraber oyuna tekrar dönmek istiyoruz ama şu lag olayı insanda heves bırakmıyo açıkcası bunun bi çözümü varsa ve biz bilmiyosak bizi aydınlatırsanız sevinirim veyahut bu oyunla ilgili bi sıkıntıysa neden yıllardır çözülmediğiyle ilgili kısa bi açıklama yaparsanız sevinirim :!: :!: :!:
emre kardeş gerçekten doğru söylüyosun.her türlü etkinlik yaplılıyor.ama şu LAG a hibir çare bulunmuyor.Gamex fuarları için uğraşçaklarına LAGı yok etmeye çalışsalara gerçekten dahaçok oyuncu gelir.Ve bu arada gerçekten oyunda Rehberler var ama hiçbişekilde yardım etmiyorlar isterseniz foto gönderebilirim.ve artık oyun sıkıcı geliyor.Sadece üretimlik eşyalar gelse ve 50 levelde olsa cidden çok iyi olur.ama yine bişi olur.o pantalonlar cketler vs. grup bölegelerden düşer.artık ws bile eğlenceli geçmiyor.herkezde aynı eşyalar olmaya başladı.Şifacı açtım o bile yaramıyor.önceden şifa yoktu açtım şifa açılyorlar.Saygılarımla.