Oyuna Devrim Yapalım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Re: Oyuna Devrim Yapalım

Mesaj gönderen Esadullah »

abdulsamet yazdı:
byceo77 yazdı:Oyunu batıran yöneticiler değil kendini akıllı sanan birkaç şahıs oyunu tamamen oyun içi paraya dönüştüren cahil kişilerdir eğer oyun daha güzel olsun diyorsanız ozaman akıllılık yapmamalısınız bu işler boykotla felanlada olmaz böyle konular çok açıldı lütfen yöneticilerde zevkinden güncelleme yapmıyorya karşı tarafıdaa düşünün :evil:
Güzel diyorsun da kardeşim : Parayı kasmak için kıcı çıkan kişiler var .. Sen o parayı bedavaya mı kazanıyorsun baban yada annen bedavaya mı kazanıyor. Yönetimin suçu yok diyorsun Sen bir işte çalışıyorsun paranın bir çogunu ikv ye yatırıyorsun Sen para yatırdıgın bir oyunun gelişmesini istemez misin ...Sonuçta Para yatırılan bir oyun Parada gökten yagmıyor .

Bu oyun para Yatırılan bir oyun ; Yönetimin de bu para yatıran kişilerinin isteklerini karşılaması lazım ANket düzenlesin ler seçim uyapsınlar şunu yapsın lar BİŞEY yapsınlar ama ÖLE 1 etkinlikle yok GM kes yok KAdim kes yok soruya dogru cevap ver ESkidi artık Bu etkinliker HER PLAYER yenilik İster ...
Bana para karşılığı olmayan bir Online oyun gösterin!

Oyunlara para yatırmak zorunda değilsiniz, bu sizin özgür iradenizdir. Tanıdığım tüm Online oyunlarda para konusu bulunmaktadır. Kendi özgürlük sınırlarınıza başkalarını sokma mecburiyetinde değilsiniz. Hiç +Plus paket almayan ama yıllardır oyuna devam edenleri tanıyoruz?

Yönetimede hak vermelisiniz, onca uğraş, çaba, sarf, emek gösterilmiş. "Yiğidi öldür, hakkını yeme" ata sözünü unutmayın!

Sabahlara kadar 39 seviyeyi geliştirmek için sabahlayan yöneticileri tanıyoruz. Ve yinede kimsenin tarafını tutmuyorum. İlkeli düşünün, empati yapın. Siz olsanız ne yapardınız? Babanız hayrına mı onca insana hizmet eder, sabahlara kadar çabalardınız?

Az ve öz.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen abdulsamet »

Esadullah yazdı:
abdulsamet yazdı:
byceo77 yazdı:Oyunu batıran yöneticiler değil kendini akıllı sanan birkaç şahıs oyunu tamamen oyun içi paraya dönüştüren cahil kişilerdir eğer oyun daha güzel olsun diyorsanız ozaman akıllılık yapmamalısınız bu işler boykotla felanlada olmaz böyle konular çok açıldı lütfen yöneticilerde zevkinden güncelleme yapmıyorya karşı tarafıdaa düşünün :evil:
Güzel diyorsun da kardeşim : Parayı kasmak için kıcı çıkan kişiler var .. Sen o parayı bedavaya mı kazanıyorsun baban yada annen bedavaya mı kazanıyor. Yönetimin suçu yok diyorsun Sen bir işte çalışıyorsun paranın bir çogunu ikv ye yatırıyorsun Sen para yatırdıgın bir oyunun gelişmesini istemez misin ...Sonuçta Para yatırılan bir oyun Parada gökten yagmıyor .

Bu oyun para Yatırılan bir oyun ; Yönetimin de bu para yatıran kişilerinin isteklerini karşılaması lazım ANket düzenlesin ler seçim uyapsınlar şunu yapsın lar BİŞEY yapsınlar ama ÖLE 1 etkinlikle yok GM kes yok KAdim kes yok soruya dogru cevap ver ESkidi artık Bu etkinliker HER PLAYER yenilik İster ...
Bana para karşılığı olmayan bir Online oyun gösterin!

Oyunlara para yatırmak zorunda değilsiniz, bu sizin özgür iradenizdir. Tanıdığım tüm Online oyunlarda para konusu bulunmaktadır. Kendi özgürlük sınırlarınıza başkalarını sokma mecburiyetinde değilsiniz. Hiç +Plus paket almayan ama yıllardır oyuna devam edenleri tanıyoruz?

Yönetimede hak vermelisiniz, onca uğraş, çaba, sarf, emek gösterilmiş. "Yiğidi öldür, hakkını yeme" ata sözünü unutmayın!

Sabahlara kadar 39 seviyeyi geliştirmek için sabahlayan yöneticileri tanıyoruz. Ve yinede kimsenin tarafını tutmuyorum. İlkeli düşünün, empati yapın. Siz olsanız ne yapardınız? Babanız hayrına mı onca insana hizmet eder, sabahlara kadar çabalardınız?

Az ve öz.
Para yatırılmayan oyun var demedik 1 .si .

YÖnetimin de 39 lw bu yana yeni lww için nasıl çalıştıgınıda biliyorum ..Bende olsam hayrına yapmam ki zaten hayrına yapmıyorlar, zorunda degiliz bu senin kendi görüşün bu oyuna para yatırmayan var sa bu oyunun %1 i dir emin olabilirsin .

Kimsenin tarafını Tutmuyorum diye birşey diyemem bende BU yollardan geldim Çünkü İster yönetim olsun İster Oyuncular olsun , Yönetim'in ; Böyle konulara biz oyuncular degil de kendilerinin bir açıklık getirmesi gerek ( Oyuncuların anlıyacağı bir şekilde .) Oyuncular a gelince ; Yönetimin elinde olduğu için Oyuncuların yapacak bişeyi yok .. Anca verilen sınırlar içerisinde hareket edebiliyorsun. Bunu herkes biliyordur .
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
Kullanıcı avatarı
Kuralak
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Mareşal

Mesaj gönderen Kuralak »

ACUN a katılıyorum bence de bir İngilizce sunucu acılabilir. Faydalı olacağı kanatindeyim
Fikir süper.
Resim
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Kuralak yazdı:ACUN a katılıyorum bence de bir İngilizce sunucu acılabilir. Faydalı olacağı kanatindeyim
Fikir süper.
Mevlüt Dinç Türkiye'ye geldiğinde "Bugüne dek hep yabancı oyunları oynadık. Bir çoğu Türkçe olarak yayınlanmadığı gibi bizler (Türkler) tarafından Türkçe yamaları çıkarılıp oynanmaya çalışıldı. Benim yapacağım hiçbir oyun Türkçe dışında bir dille olmayacak" diye kendine bir düstur çizmişti. Hatta yaptığı oyunlardan bir tanesinin oynanışını, bir japon fan sitesi kendi dilinde yayınlamıştı.

Kendince de amacına ve düsturuna uyduğunu düşünüyorum.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

SiLAHCI yazdı:
Kuralak yazdı:ACUN a katılıyorum bence de bir İngilizce sunucu acılabilir. Faydalı olacağı kanatindeyim
Fikir süper.
Mevlüt Dinç Türkiye'ye geldiğinde "Bugüne dek hep yabancı oyunları oynadık. Bir çoğu Türkçe olarak yayınlanmadığı gibi bizler (Türkler) tarafından Türkçe yamaları çıkarılıp oynanmaya çalışıldı. Benim yapacağım hiçbir oyun Türkçe dışında bir dille olmayacak" diye kendine bir düstur çizmişti. Hatta yaptığı oyunlardan bir tanesinin oynanışını, bir japon fan sitesi kendi dilinde yayınlamıştı.

Güzel düşünmüş ama oyun neden geliştirilmiyor ?
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
kimyasalatik
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen kimyasalatik »

SiLAHCI yazdı:
Fikir süper.

Belki oyunu olumsuz yönde etkileyecek bir karar ama helal olsun, bana kalırsa da olması gereken.
Kullanıcı avatarı
serserim
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Batarya

Mesaj gönderen serserim »

Oyunda kötü şeyler olmuş olabilir ama boykot etmek anlamsız iş.Tadında bırakın herşey i
ASİMaRaŞLI <> Teşkilat <> Büyücü
ASİMaRaŞLIı <> Teşkilat <> Savaşçı
ASİMaRaŞLIıI <> Teşkilat <> Şifacı
Kullanıcı avatarı
HeaDSHoT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Lonca: Endless Dream

Mesaj gönderen HeaDSHoT »

Çok önceden oynadığım bir oyunun sitesinden alıntıdır :[/color]

Resim

Resim

Böyle birşey yapılması çokmu olanaksız ?
Göster
Resim
Resim
Resim
# Üşüyoruz Alicik reyiz :( #
Winter is coming for IKV.
Kullanıcı avatarı
OnLyForInTime
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen OnLyForInTime »

Dibe batmasının sebebi , herkesin dediği gibi para yatırma değil . İKV bir çok Online oyundan daha ucuz durumda fakat , item düşürmede çekilen zorluk oldukça fazla . Sabırsız ve çabuk yılan arkadaşlarımız bundan rahatsızlık duyup oyunu para yaptılar diyorlar .

Oyunu geliştirmek içinse , yabancı sunucu olayına dikkat çekmek istiyorum . Elbette gönül ister ki yabancı sunucularımız olsun , yabancı oyuncular olsun fakat , ben bunun İKV'nin yararına değil , zararına olacağını düşünüyorum . Gerek Developer sayısı , gerek yetkili sayısı bakımından kıtlık çeken bir oyundayız . Bunların olması biraz zor olacaktır .

İyi forumlar .
Kullanıcı avatarı
ReaLMADRID
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaLMADRID »

Arkadaşlar bence bu oyunun öyle çok şeye ihtiyacı yok sadece bireysellik lazım herkesin kendi emeğiyle karakterini güçlendirebildiği bi hale gelmesi lazım sığınak ve miğrat yeterliydi grup için çemberlitaş fazla oldu tüm itemler ordan geldi bu saçma tek asa verecekti abi o bölge yada zırh+asa verecekti bütün itemler için çemberlitaşa muhtacız e abi adamın o kadar etrafı geniş değilse napacak full+m1 li adam aranıyor insaf yani full+m1 li adam ne yapsın bölgede abi çoğunuz bilir League of Legends oyunun kısaca LoL bu oyunda maç yapmak isterseniz playe basıp normal game veya ranked game seçip rastgele bir grupla oyuna giriyorsunuz bu sistemin ikv yede uyarlanması lazım mesela bölgeye gir diyeceğiz herkes hasarına ve itemine göre değerlendirilecek mesela grupta bir tane 1600 lük bir tane 1800 lük iki tanede 2000 ve üstü olacak şifacılar içinde belirli bir iyileştirme seviyesi olacak tankta aynen bu şekilde başka bir çözümü yok abi yada yeni bölgeler yeni itemler ve herşey bireysel sadece karakürk iflis tarzı bosslar olacak onlar için toplanacak insanlar gerisinde herkes maden yarışına girecek yine veya sürekli yaratık kesip item kasmaya çalışacak başka da yok abi grup bölgeleri olmadan önceki hali düşünün sürekli bir yarış vardı şimdi yarış falan yok zaten itemler belirli yani çemberliye gir kas bu kadar e nerde farklı kombinasyonlar nerde farklı taktikler savaşçı takacak ful bıçak zırhı bilgisayarı hızlı olan veya şansıan daha çok kritik atan oyunu alacak böyle bir sistem mi olur abi hangi oyunda varya tek bi item setinin olduğu şu tılsımlarla da tüy diktiler açıkca söyliyim 500m param var bi m1 tılsım 400 falan ee abi vericem de nolacak diyelim verdim bölgeye girdim 1.5 YILDIR! düşmeyen asalarımı hadi düşürdüm diyelim napacam ben onu tekrar 400 e gidecek mi para mı basıyoruz abi biz ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön