İki yıl oldu eminönü sokaklarında büyü sallamayalı. Özledim, geri döndüm. Sonra bir baktım gücü yeten y2 sini üretmiş yetmeyenlerde koşuşturma... Bi yerden başlamak gerek dedim. Nücleus kolye... Oyuna başlar başlamaz ilk işim onun peşine koşmak oldu... Sırf çemberliye "belki" girebilirim diye. Tam bir haftadır oyundayım. Oyundayım da denmez artık. Koca ikv haritasının sadece küçük bi kısmı. "sığınak..." Hiç soluksuz Kenan kesiyorum. Madalyalar oldu 530. 470 i sığınaktan. Şimdi diyeceksiniz bana ki arttırıcı al. Ama daha oyundan zevk almadan oyuna paralar harcayacak kadar da değil. Zamanında arttırıcısızda denedim olmuyor. Düşmüyor o lanet kolye.
Şimdi sayın yöneticim; Ya bu duruma bir çare bulun yada cenabet çarları banyo ettirmek için bie banyo yaptırın!!
yNçRxManiaQue
Geldiğime pişman oldum...
Re: Geldiğime pişman oldum...
Bu arada pardon orda bi hata yapmışım. "arttırıcıylada denedim" olması gerekiyor.
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bir okul atasözü derki; " Azimle tezeklersen mermeri bile delersin"
Yok kanka 550 madalya oldu hala bi cacık yok. Her torbayı ümitle açıp madalyayla karslasmaktan bktm
)
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
joystick yazdı:Yok kanka 550 madalya oldu hala bi cacık yok. Her torbayı ümitle açıp madalyayla karslasmaktan bktm)
gel senle malum oyuna baslayak
Yok kanka ölümüne İKV
- Kuralak
- İskele Babası
- Lonca: Mareşal
Döndüysen ve zevk almıyorken bırak REEL e yatırım yap zamanını bence. gereksiz zaman harcama.
Sonunda kazanan sen olacaksın.

- TriBaLEnFeKsYoN
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: <Eski ve Arkadaşları>
- Discord: tribalenfeksyon22412
+1Kuralak yazdı:Döndüysen ve zevk almıyorken bırak REEL e yatırım yap zamanını bence. gereksiz zaman harcama.

Ne İtemler gördüm içinde adam yok;... Ne Adamlar gördüm üstünde İtem yok...