1. Oyunda JohnnySinns ismini almak yasak bu ismi alanlar banlanıyor.Fakat oyunda 3 yıldır ŞahinK isimli adam var neden bu adam banlanmıyor ?
2. Oyunda siyaset içerikli şeyler yasak fakat oyunda kemalist diye lonca var bu loncanın kapatılması gerek değil mi
2 tane sorum olacak
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
2 tane sorum olacak
Ben tek siz hepiniz
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: 2 tane sorum olacak
Bence 1. sorunun cevabı ŞahinK Türk olduğu için JohnnySinns kadar Fazla Tanınmışlığı olmaya bilirCOMMANDER yazdı:1. Oyunda JohnnySinns ismini almak yasak bu ismi alanlar banlanıyor.Fakat oyunda 3 yıldır ŞahinK isimli adam var neden bu adam banlanmıyor ?
2. Oyunda siyaset içerikli şeyler yasak fakat oyunda kemalist diye lonca var bu loncanın kapatılması gerek değil mi
2. sorunun cevabıda Teşkilat Sunucusunda Gerilla Adını taşıyan Savaşçı vardı ve hatta 1.5 m de kp si vardı Ben bunu gördüm karekterin net bir şekilde fotoğraflarını çektim Gerekli mercihlere gönderdim. Lakin aradan 2 yıl kadar Askerlik için oyundan uzak kaldım geçenlerde 1 ay önce felan işte gene oyuna geldiğimde o karekteri Hala oyunda Gördüm karar sizin :geek:
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Kemalist mi seni rahatsız etti?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Mesele kemalist loncası değil mesele oyunda konulan bir kurala ters gitmek.EscapisT yazdı:Kemalist mi seni rahatsız etti?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- ardawolf22
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: VaRa vaRa
Tartışmaya açık bir konu
Since 2006...

IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
Yakup
IıBLoDyDeaTHıI
IBLoDyDeaTHI
IBLoDyDeaTHSI
#UzakDurmaJacopS'dan
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Benim arkadaşta vardı jonysins diye büyücü hala duruyo sorun yok :mrgreen:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
1.Saçmalıyorsun , Johnny Sins ismini almak ban sebebi felan değil karekterle başka bir şey yapmışsındır isimde müstehcen veya hakaret içeren bir sözcük olmadıktan sonra banlamazlar Ne johnyy ne Şahin bunlar birer oyuncu ismidir istersen SibelKekilli diye bayan karekter oyna yeterki o karekterden oyuncusu olduğu tür ile ilgili yorum yap işte bu ceza alma sebebindir... 2.Siyaset içerikli şeyler kapatılıyor fakat Kemalist örneği olumsuz bir örnek Kemalizm Türkiye'de Laikliğin kanıtıdır Dindarlar diye lonca açsanda kapanmaz yani bunlar Türkiyenin ana yapısında yasal olarak yer alan şeylerdir , Fakat GERİLLA veya farklı siyasi anlamlara gelen Türkiye Cumhuriyetinin tanımadığı sadece hitap etmek için amaçlandırdığı isimle bir karekter açmak suçtur bu karekterlerle siyasi hakaret tartışma ve olay yaratmak ceza sebebidir yani sadece isimden bir zarar geleceğini sanmıyorum ama bu YÖNETİM'de o an bu bildirimi okuyan kişinin KAFASINA göre değişir ben deistim ve oyunda bir ara TANRI diye karekterim vardı karekterin nickinde komik veya sakınca oluşturacak bir şey yok ki bu tarz şeyleri zaten gün boyunca hayatınızda görüyorsunuz ( Yunan Tanrısı , Mitolojik tanrılar vs... ) ama yine de şikayetler üzerine İsim Değiştirme Hakkı'mı geri verdiler böyle düşüncesizce yapılan bir harekete sesimi bile çıkarmadım çünkü bunu yapan kişi müslüman sonuna kadar ve haklı yani ( Tabi kendi kafasında.) Ceza işlemleri belli bir kural çerçevesinde yapılır fakat ceza işlemlerini uygulayan kişilerde insan duygulara sahipler ( Öfke , Sinir vb... ) bu da yanlış kararlar almalarına sebep olabiliyor. Yorum kaldırılabilir okuyanlar şanslı. :arrow:
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
Kemalist kelimesi siyasi bir anlam taşımıyor sen bu kelimeden rahatsız oluyorsun o kadar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: za xd
2 tane şey söliyecem.
1.:Yetkili birisi açıllama yapmıştı o konuyu bulabilirsem sölyerim adamın teki JohnnySinns yapabilirmiyim diye sormuştu yetkili biriside galiba respected o zamanlar yetkiliydi ban yersin hatta yedin bile demişti
2. Kemalistin beni rahatsız ettiği falan yok ama siyasi bir kavram
1.:Yetkili birisi açıllama yapmıştı o konuyu bulabilirsem sölyerim adamın teki JohnnySinns yapabilirmiyim diye sormuştu yetkili biriside galiba respected o zamanlar yetkiliydi ban yersin hatta yedin bile demişti
Ben tek siz hepiniz
1) Bahsettiğin konu bu galiba: viewtopic.php?f=46&t=101801COMMANDER yazdı:2 tane şey söliyecem.
2) Kemalist kelimesi siyasi bir anlam taşımaz.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk