SAAT

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Old Brothers

Re: SAAT

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Merhaba bu talebin yapılması hem hikaye örgüsüne hemde piyasaya fazlasıyla ters olur zaten büyük hol bölgesi oyun düzenini fazlasıyla bozdu bide onu yaparsalar piyasa iyice karıştırılır.
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Merhabalar;

Büyük Hol bölgesi bir grup bölgesi değil, genişleme paketi sınıfına giriyor. Bu bölgede bulunan bazı yerlerin nüshasının yapılması (Çemberlitaş 1, Çemberlitaş 2 gibi) ciddi anlamda tepkilere yol açabilir ve oyunun dengesini bozabilir. Diyeceksiniz ki sen mağdur değil misin? Evet bende mağdurum, çoğu zaman bende Saat'te Xenotim kasmak için yer bulamıyorum.. Ama yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum, ki, Büyük Hol bölgesinin bu kadarla sınırlı kalmayacağı, devamının mutlaka geleceğini de unutmamak gerekli. ;) İyi forumlar.
Resim
Kullanıcı avatarı
bendensairolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bendensairolmaz »

İnş devamın da farklı yaratıklar vardır tutmuşlar bir akrep örümcek sevdası gidiyor .
Resim
Kullanıcı avatarı
Yorukefe
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Yorukefe »

Şu anki bölgelerde herhangi bir grafik düzeltilmesi yapılamaz. Lâkin eklenti paketiyle gelecek olan yeni bölge eğer uğraşırlarsa sorunsuz bir şekilde hazırlanabilir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b] Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

Her avantajın yanında dezavantajlarda vardır.Eminönünde gb ye rahatlıkça grub bulabilirsin ama maden saat vb hep dolu olur.Köşkde insanlar birbirine saygılı 1 grub varsa gelen grub haritayı dolaşıp geliyor orada dolaşyan grubta orayı terk ediyor
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Scalgar »

ForGaDDaRLorD yazdı:Merhaba bu talebin yapılması hem hikaye örgüsüne hemde piyasaya fazlasıyla ters olur zaten büyük hol bölgesi oyun düzenini fazlasıyla bozdu bide onu yaparsalar piyasa iyice karıştırılır.
çembberlitaş çok bozdu çemberli
Nothing
Kullanıcı avatarı
ryuksel
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Return OfThe Kings

Mesaj gönderen ryuksel »

Merhaba;

Ramazan ayı gelmeden önce diyorduk ki, akşamları kasarız artık oyun sabah akşam dolu artık haliyle xenotım'de cıkarma şansımız azalıyor.

İyi Forumlar.
ResimResimResim
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Gece 1 veya 2 gibi örste kasabilirsin tenha zamanlarda sol örste uygun
Kullanıcı avatarı
Etemrak
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Etemrak »

Sancak sunucusunda adamlar saatte bekleyecem diye uyumazlar. Bekleyenleri öldürmek için karşı klandan her daim çar bırakırlar girp keseyim diye. Klanda ki küfürlerin biri bin para.
Etemrak
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

Etemrak yazdı:Sancak sunucusunda adamlar saatte bekleyecem diye uyumazlar. Bekleyenleri öldürmek için karşı klandan her daim çar bırakırlar girp keseyim diye. Klanda ki küfürlerin biri bin para.
Karekter Meselesi diye yorumluyorum Biz Bir Oyun İçin Kalp kırmaya değmez derken İnsanın Annesine Bacısına ağıza alınmayacak küfürlet etmenin Bir anlamı mantığı yok bunu maalesef günümüzde kimse bilmiyor. Oysaki Karşı tarafın Hakaret edileni Belki Annesi Belki Ablası Belki Babası şuan bu hayatta olmaya bilir ve bu onu çok derinden üzer bilir bunu kimse düşünmüyor.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster

“Genel Etkileşim” sayfasına dön