SAAT
- ForGaDDaRLorD
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: SAAT
Merhaba bu talebin yapılması hem hikaye örgüsüne hemde piyasaya fazlasıyla ters olur zaten büyük hol bölgesi oyun düzenini fazlasıyla bozdu bide onu yaparsalar piyasa iyice karıştırılır.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Merhabalar;
Büyük Hol bölgesi bir grup bölgesi değil, genişleme paketi sınıfına giriyor. Bu bölgede bulunan bazı yerlerin nüshasının yapılması (Çemberlitaş 1, Çemberlitaş 2 gibi) ciddi anlamda tepkilere yol açabilir ve oyunun dengesini bozabilir. Diyeceksiniz ki sen mağdur değil misin? Evet bende mağdurum, çoğu zaman bende Saat'te Xenotim kasmak için yer bulamıyorum.. Ama yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum, ki, Büyük Hol bölgesinin bu kadarla sınırlı kalmayacağı, devamının mutlaka geleceğini de unutmamak gerekli.
İyi forumlar.
Büyük Hol bölgesi bir grup bölgesi değil, genişleme paketi sınıfına giriyor. Bu bölgede bulunan bazı yerlerin nüshasının yapılması (Çemberlitaş 1, Çemberlitaş 2 gibi) ciddi anlamda tepkilere yol açabilir ve oyunun dengesini bozabilir. Diyeceksiniz ki sen mağdur değil misin? Evet bende mağdurum, çoğu zaman bende Saat'te Xenotim kasmak için yer bulamıyorum.. Ama yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum, ki, Büyük Hol bölgesinin bu kadarla sınırlı kalmayacağı, devamının mutlaka geleceğini de unutmamak gerekli.

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şu anki bölgelerde herhangi bir grafik düzeltilmesi yapılamaz. Lâkin eklenti paketiyle gelecek olan yeni bölge eğer uğraşırlarsa sorunsuz bir şekilde hazırlanabilir.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Her avantajın yanında dezavantajlarda vardır.Eminönünde gb ye rahatlıkça grub bulabilirsin ama maden saat vb hep dolu olur.Köşkde insanlar birbirine saygılı 1 grub varsa gelen grub haritayı dolaşıp geliyor orada dolaşyan grubta orayı terk ediyor
Ben tek siz hepiniz
çembberlitaş çok bozdu çemberliForGaDDaRLorD yazdı:Merhaba bu talebin yapılması hem hikaye örgüsüne hemde piyasaya fazlasıyla ters olur zaten büyük hol bölgesi oyun düzenini fazlasıyla bozdu bide onu yaparsalar piyasa iyice karıştırılır.
Nothing
- IIIxYeNiCeRixIII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Karaköy
Gece 1 veya 2 gibi örste kasabilirsin tenha zamanlarda sol örste uygun
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Karekter Meselesi diye yorumluyorum Biz Bir Oyun İçin Kalp kırmaya değmez derken İnsanın Annesine Bacısına ağıza alınmayacak küfürlet etmenin Bir anlamı mantığı yok bunu maalesef günümüzde kimse bilmiyor. Oysaki Karşı tarafın Hakaret edileni Belki Annesi Belki Ablası Belki Babası şuan bu hayatta olmaya bilir ve bu onu çok derinden üzer bilir bunu kimse düşünmüyor.Etemrak yazdı:Sancak sunucusunda adamlar saatte bekleyecem diye uyumazlar. Bekleyenleri öldürmek için karşı klandan her daim çar bırakırlar girp keseyim diye. Klanda ki küfürlerin biri bin para.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster