Gaffarda meteorit 1 e son!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
astalavistabebek
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Gaffarda meteorit 1 e son!

Mesaj gönderen astalavistabebek »

Son günlerde oyuna 1 haftalık süreyle giriyordum dikkatimi çeken şey gaffara giderken herkesin meteorit 1 li büyücü alması oldu arkadaşlar o kadar arkadaşımız var ejderli 3 meteorit 1 girersiniz 1 tane ejderli alırsınız çok rahat kesim yapılabiliyor lütfen anlayış bekliyorum biraz.

Resim
Resim
bugrahan97
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Gaffarda meteorit 1 e son!

Mesaj gönderen bugrahan97 »

Meteroit 1 sadece serilik içindir. Başka bir işe yaramaz.
xCRAZYWİLDx
CrazywildII
CrazyWild
Kullanıcı avatarı
ForGaDDaRLorD
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ForGaDDaRLorD »

Merhaba bence 2 meteorit 1 den fazlası gereksiz aynı anda konsantrasyon açıldığında ölmekden başka bir işe yaramıyor .
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

ForGaDDaRLorD yazdı:Merhaba bence 2 meteorit 1 den fazlası gereksiz aynı anda konsantrasyon açıldığında ölmekden başka bir işe yaramıyor .
İşte playerlik denilen nokta bu tip noktalarda belli oluyor 4 metli ölmeden gaffar ilk depremden sonraki hsde çok rahat bi şekilde çok defa kestim
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Merhabalar;

Bu yeni bir şey değil, nevi şahsım adına konuşacak olursam, ben ve yakın çevrem girdiğimiz grup bölgelerinde 1 tane zayıf arkadaşı götürme taraftarıyız, 3 Meteorit 1'li giriyorsak, 1 tane normal hasarlı büyücü alıyoruz ve giriyoruz, gayet de rahat kesiyoruz, ki bunu bir çok oyuncunun yaptığını da gözlemledim. Ha 4 Meteorit 1'li giriyorlar, olabilir, herkesin zevki başkadır, kimisi birisine yardım ederek elinden tutarak o insanı kazanarak oyundan keyif alır, kimisi ise hız tutkunudur, 20 25 dakikada minimum iksir harcayarak bölgeyi bitirip çıkmak ister. Biraz reel yaşantımıza paralel bu durum maalesef, kişilerin fıtratına, vicdanına ve keyif alma anlayışlarına bağlı.. Umarım ifade edebilmişimdir, iyi forumlar.

Dipnot; Kimse anasının karnından Meteorit 1 tılsımı ile doğmadı sanırım... ;)
Resim
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Sonuna kadar haklısın, yeni gelenlerin önünü açmazsak oyun asla gelişmez.
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Haklısın kardeş biz mesela 2 hs si az oyncu alıyoruz bizden. Ve gayet rahat kesiyoruz.
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bbsnake »

BilgeTonyukuk yazdı:Merhabalar;

Bu yeni bir şey değil, nevi şahsım adına konuşacak olursam, ben ve yakın çevrem girdiğimiz grup bölgelerinde 1 tane zayıf arkadaşı götürme taraftarıyız, 3 Meteorit 1'li giriyorsak, 1 tane normal hasarlı büyücü alıyoruz ve giriyoruz, gayet de rahat kesiyoruz, ki bunu bir çok oyuncunun yaptığını da gözlemledim. Ha 4 Meteorit 1'li giriyorlar, olabilir, herkesin zevki başkadır, kimisi birisine yardım ederek elinden tutarak o insanı kazanarak oyundan keyif alır, kimisi ise hız tutkunudur, 20 25 dakikada minimum iksir harcayarak bölgeyi bitirip çıkmak ister. Biraz reel yaşantımıza paralel bu durum maalesef, kişilerin fıtratına, vicdanına ve keyif alma anlayışlarına bağlı.. Umarım ifade edebilmişimdir, iyi forumlar.

Normal büyü ihtiyacın olursa oyundayım baba yardımcı olurum 8-) Çember hariç full ejder çar :cry:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
IxSiMuNeKxI
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Lonca: Lodosun Neferleri

Mesaj gönderen IxSiMuNeKxI »

ben simunek benide almıyolardı gaffara kıyamet asa ürettim sende üret insanlardan bekleme bişe
abdulsamet
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen abdulsamet »

BilgeTonyukuk yazdı:Merhabalar;

eyw sagolasın kardeşim de bende senin gibi düşünenlerden dim Ama iyilik yapak kötülük buluyor işte;Hani şöle birşey var ya ''Köpek aradan isterse 3 yıl geçsin 1 kes ekmek veren i bilir '' Adam diyor benide götürün abi eyw saygım sonsuz alıyorum götürüyorum sohbet muhabbet adam üstünü ful ediyor itemini ben düşürdüm demiyorum .. Adama işimiz düşüyor Diyorum ki Gel bizle git gaffara üstüm full nie gelim diyor eziq çarımı alım onla gelim diyor :DD Böle insanlara ne dersin

NOT : Ben itemleri ben düşürdüm demiyorum . onun emegi yok demiyorum ama wesile olan gruba alan yardım eden ( biziz ) / ben Full çarlarla girip de götürüyorum benm alacak hiç bir şeyim olmadıgı halde .
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı

“Genel Etkileşim” sayfasına dön