Herşey bu kadar basitmis !!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Herşey bu kadar basitmis !!!

Mesaj gönderen ziyaovic »

3 gün önce sobee üyeligindeki hesabım 3 senelik emegim 3 dk lık p** yüzünde kül olup gitti gm lerin bana dedigi su ' hesab güvenlikleri sizlere aittir ' dedikleri bu simdi siz bu hırsızlıkların önüne geçmesseniz en ufak bir hatada o kdr emek verdigin değer aldıgın plus yazık ya resmen yazık bir anda kül olup uçtu gitti param varlıgım herşeyim o zmn bunların yerine bende bi odun bulim yakım kül edim ödeşelim bumu yani bundan 2 sene öncede 39 lwl ler varken basıma gelmisti charım calınmıstı soyulmadı o zmn da aynısını dediler midoo ( Mehmet) abim sagolsun elimden tutmus ve oyunu bırakma demisti bırakmadım o p** karşı tekrar kendime geldim görülüyor ki ne kdr kolaymıs ufak bir hatada herşeyinizin uçup gitmesi simdi bn nerden baslıyım ne var elimde gidim charmı soyim itemlerimin yerine yetkililer bunların önüne geçmesseniz daha cok oyuncu kaybedersiniz bnm charım souldu bn gitsem örn velinin soysam o gitse birini soysa bu böle gider intikam. her düşündükçe aklıma geliyor bnde birirn canını yakım buysa yapım aklıma zekama dayanarak kolay yaparım bunu eğer istiyolarsa yapım bi şeler söleyin bi akıl verin
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
Xxxfearxxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Re: Herşey bu kadar basitmis !!!

Mesaj gönderen Xxxfearxxx »

Kardes Ben oyunu Bıraktım 4 ay sonra geri döneceqim.ALLAH'IN izniyle Anestezi Uzmanı Olacagım..
Tasıyıcı adında bir chrım var 47 lwl Birde ALaBaNDaa die var Ona Pm at Beni Tarık Yolladı De Tarık Şen de o beni tanır de itemlerim calındı de. Oda ALaBaNDaa ya pm atmamı söyledi de...
SeN bana item verebilirmisin de.Eğer Vermesse sen Bana Msj aT. Ben 10 dk lık bile olsa o oyuna girerim. Sana İtem veririm..
4 ay Sonrada Sana pLus Alıcam..
Bu sözlerimi Artislik olsun die algılamayın Lütfen..
Ama Burada Madur Olan birisi var.Bu tür işlerin sizin basınıza gelmesini istemessiniz...
Bu kadar vicdansız mısınız? İnsan Karsısındaki adamın yüreğini ferahlatmak için Bari BiR kac cümle yazar.. Ama Eski İKV Kalmamıs... KARDES sana msn adresimi veriyorum beni msn ye ekle ben seninle daha detaylı konusurum...
Bn İkvnin En Eski oyuncusuyuM... Msn m Bu (son-kral05@hotmail.com) Bekliyorum seni Msnde Yanlıs anlama sana zarar verme gibi bir niyetim. yok
Karater Adı: Tasıyıcı
SEVİYE:47
KLaN:LODOS
http://www.izlesene.com/video/oyun-istanbul-kiyamet-vakti/1485410
İTEMLER: MESMER TORA-YÜCELEN & URBAN Set
இ Mor AsaLetin Renqidir.Biz ise Asaletin Takendisiyiz.இ
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

Xxxfearxxx yazdı:Kardes Ben oyunu Bıraktım 4 ay sonra geri döneceqim.ALLAH'IN izniyle Anestezi Uzmanı Olacagım..
Tasıyıcı adında bir chrım var 47 lwl Birde ALaBaNDaa die var Ona Pm at Beni Tarık Yolladı De Tarık Şen de o beni tanır de itemlerim calındı de. Oda ALaBaNDaa ya pm atmamı söyledi de...
SeN bana item verebilirmisin de.Eğer Vermesse sen Bana Msj aT. Ben 10 dk lık bile olsa o oyuna girerim. Sana İtem veririm..
4 ay Sonrada Sana pLus Alıcam..
Bu sözlerimi Artislik olsun die algılamayın Lütfen..
Ama Burada Madur Olan birisi var.Bu tür işlerin sizin basınıza gelmesini istemessiniz...
Bu kadar vicdansız mısınız? İnsan Karsısındaki adamın yüreğini ferahlatmak için Bari BiR kac cümle yazar.. Ama Eski İKV Kalmamıs... KARDES sana msn adresimi veriyorum beni msn ye ekle ben seninle daha detaylı konusurum...
Bn İkvnin En Eski oyuncusuyuM... Msn m Bu (son-kral05@hotmail.com) Bekliyorum seni Msnde Yanlıs anlama sana zarar verme gibi bir niyetim. yok

kardeş iyi niyetlisin bu arkadaşın kardeşinin çarı var Mimocan die
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

eet oyunda herkes Mimocan Belalıxziyaovic in kardeşi diye biliyor cogu mimocan yani hasan kardeşim gibi sevdigim 8. sınıfta sınıf arkadaşımdı hasan kardeşim değil ortakım dır .. mahalle arkadaşım

Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

ziyaovic yazdı:eet oyunda herkes Mimocan Belalıxziyaovic in kardeşi diye biliyor cogu mimocan yani hasan kardeşim gibi sevdigim 8. sınıfta sınıf arkadaşımdı hasan kardeşim değil ortakım dır .. mahalle arkadaşım
iyi sölede 1m numu versin kimse benim paramı yiyemez
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Leonar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Leonar »

ziyacım oncelıkle geçmıs oLsun Gm lerın dedı Gıbı carın guvenLıkı sana aıttir.. soyunalan kısıler masumda oLsa. yonetım bır şey yapamaz.. carın guvenLıkı bıze aıttır benım carımı calma gırısımde buLunan o kadar zekı olmasına rağmen hala carlar bende guvneLıkı sıkı tut..))
Ensonxleonar-Leonarxxsıfacı-Ensonbaşkentlı // The Lodos of ottoMan
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

batu bn nele ugrasıyom sen 1 m nin lafını yapıyon git hasanla konusun anlasın onun borcu bni ilgilendirmez aranızda çözün ..

Kullanıcı avatarı
Phislikxcerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Phislikxcerrah »

geçmıs olsun kardes :(
SEUSE

RAİDERS OF ANATOLİA
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Leonar yazdı:ziyacım oncelıkle geçmıs oLsun Gm lerın dedı Gıbı carın guvenLıkı sana aıttir.. soyunalan kısıler masumda oLsa. yonetım bır şey yapamaz.. carın guvenLıkı bıze aıttır benım carımı calma gırısımde buLunan o kadar zekı olmasına rağmen hala carlar bende guvneLıkı sıkı tut..))
Yha kardeşim carların güvenlikleri bize ait tamam anladık biz TTNET e geçiriyoz 2 hafta sonra car gidiyor Çok güvenli değilmi. :evil:
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

konuya kilti lütfen itemlerimi geri almıs bulunmaktayım yetkililer konuya kilit ltfen..

“Genel Sohbet” sayfasına dön