Eski bazı itemlere değerlenmesi adına yani bir nevi tarihi eser bence güzel olduPRoSTreeT yazdı:Arkadaslar 60 tungsten gorevinden sonra karakterim calinmisti.Uzun sure sonra kutuk yaranin oyundan kaldirildigini gordum.Su anda yuksek miktarlarda paralara satiliyor.Acaba kutuk yaran neden kaldirildi?
KUTUK YARAN NEDEN KALDİRİLDİ?
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Re: KUTUK YARAN NEDEN KALDİRİLDİ?
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
reçete satan olursa 5m e bedava oThexniqhtmare yazdı:Reçete sordum EMİNÖNÜ'de adam 5m dedi
Üretimi ise 1m istiyor.49lvl madenci savaşçıma gösteriş olsun diye bi kütük yaran alamadım gitti![]()
Nothing
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Eski zamanlarda büyücü şifacılara tek atıldığı için kaldırıldı. Eminönü ,kuklacı ve teşkilatta reçeteleri ve kütük yaranları nadiren olsada bulabilirsiniz.
Oyundan kaldırmak yerine gerekli ayarlamaları yapıp oyunda devamı sağlanabilirdi.
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
bbsnake yazdı:Oyundan kaldırmak yerine gerekli ayarlamaları yapıp oyunda devamı sağlanabilirdi.
katılıyorum bence geri getirilebilir.
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
En ben de o olayı anlayamadım kaldırmak yerine değiştirmediler..
çokta havalıydı yani bizim sunucularda yok diye başka sunuculara gidiyordum 39 zamanındaEscapisT yazdı:En ben de o olayı anlayamadım kaldırmak yerine değiştirmediler..
Nothing