ÜSTTEKİNİN FALINA BAK
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ÜSTTEKİNİN FALINA BAK
Arkadaslar yenı bir forum oyunu baslatıyorum.Üstteki üyenin falına bak !! Falı kafanızdan dilediğiniz gibi(saygı cercevesi icinde) uydurabilirsiniz.Eğlenecegimizi umuyorum.Haydi baslayalım...
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Re: ÜSTTEKİNİN FALINA BAK
SEnin Falına ben bakıyım o zmn
Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. (Yani oyundan ) Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin.( yani Beta oyuncuları ) Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın.( Oyunda Sakin ol )
Falina baktım
:lol:
Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. (Yani oyundan ) Yeni arayışlar içindesiniz. Ama dikkat. Bu arada eskileri kaybetmeyin.( yani Beta oyuncuları ) Bu günlerde cazibelisiniz ve etrafınızda bir yığın insan var. Ama hepsine güvenmeyin. Baş ağrıları ve mide kramplarına karşı yoga gibi hem bedeni hem zihni gevşeten çalışmalar yapın.( Oyunda Sakin ol )
Falina baktım
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
tyhaf bı ınsansın ınsandemeyebın sahit lazım baska bısey yok falında 
Benjiro
+10 yaş üstüne fala bakıyorum -9 lara degil
:lol:
- Sahxesad
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
DuyguLaRını çocuksu biçimde yoRumLayan konuyu saptıRan
ve hayatında yeR yapan çapkın oLduğundan doLayı seviLen bi insansın eminim

IxaRŞıaLaxI SuSKuNuM(Şahxsuskun)
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Dişlerinin arasında olmasına rağmen bazen kendi diline dahi hakim olamıyorsan,başkalarının söylediklerini önemsememelisin...!
Bnm mi esad ? Bnmse Tmm capkınımda Bu kolaydı ama cocuksu tavırlarım yoq xD
Faex
Faex
Güzel bir oyunun son sözü yoktur .