Üyelik Sorunum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Üyelik Sorunum

Mesaj gönderen inoky »

GSM hattım iptal olduğu için 25 haziranda sanırım başvuru yapmıştım başka bir üyeliğe karakterlerimin ve dükkan ürünlerimin yönlendirdiğim üyeliğe aktarılması için ertesi gün cevapta aldım sonuçlandı fakat ankada ki 2 karakterim ve dükkan ürünlerim az da değil bence bu ürünler aktarılmadı ve 26 hazirandan beridir bu sorunumu 4 defa yazdım ve hiçbir cevap alamadım hızlı destekte konu açtım kısa olarak burada bu konuyla ilgili yardımda bulunamıyoruz bekleyin lütfen denildi.Tamam ama 26 hazirandan beridir ben 2 karakterimi ve de dükkan ürünlerimi kullanamıyorum ve tek bir cevap bile gelmedi daha lütfen artık yardımcı olunmasını bekliyorum yaklaşık 2 haftadır ilk yardım talebim 26 hazirandan beri tek bir cevap yok ne yapmalıyım yardımcı olun artık sorunum da belli bir şey aktarılmayan dükkan ürünleri ve karakterlerim, bu oyuna para yatırıyoruz oynamak için ama paramızla nerdeyse 2 haftadır mahrumuz nereye başvurmam gerek.
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Üyelik Sorunum

Mesaj gönderen EscapisT »

Klasik olacak ama ticket at diyeceğim tek çözüm bu :( Buradan yardımcı olmazlar sana.

Ayrıca dükkan ürününün azı çoğu olmaz. Onların görevi o yapmak zorundalar para verdiysen :)
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

Hayırlı Ramazanlar,
bu gibi durumlarda sadece karaktere ait ürünler aktarılmaktadır.Hesaba ait çemberlitaş kutu etkileri, yardımcı sivas kangali, tesla gözcü ,boz ayı vb. Şu an aktarılmıyor.Aktarımı tamamlanmayan karakterlerin aktarımı için tekrar destek forumu doldurabilirsiniz.
Iyi geceler...
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

Boz ayı aktarılmıyor mu gsm hesabı iptal olursa veya kullanım dışına çıkarsa ne yapıcaz sorusuna sobee hesabı ilk çıktığında hesabınız aynen aktarılacak deniliyordu ki boz ayı dışında 2 silah yükseltme 2 klan değiştirme ve bir kaç ürün daha var bir yönetici yardımcı olabilir mi para veriyoruz yahu o kadar destekten 2 haftadır cevap bile yok yeter
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön