İnternet Hızı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Acamar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

İnternet Hızı

Mesaj gönderen Acamar »

Selamlar...
Sürekli yaşadığım bi sıkıntı hakkında size danışmak istedim. Aslında bu sorunla karşı karşıya olan sadece ben deliğim ttnet kullanıcılarının çoğu internet hızından şikayetçi. Normalde 1.5 mbps olan internet hızım hiç yoktan yetiyordu ama son zamanlarda internet hızım 1 mbps ye bile çıkamıyor. İnternet paketim 52 tl sınırsız internet. Kota bitme gibi bir durum olamaz mblık dosya ve bazı kitapları indiriyorum video oyun tarzı hiçbir şey indirmiyorum yani internet hızımın düşürülme gibi bir durumu yok. 1 ayda da dosya ve kitaplarla sınırı aşmam çok zor. Ayrıca internet hızım 1.5 mbps idi buda çok düşük. Aynı paketi kullanan iş arkadaşlarımın internet hızı 8 mbps ye çıkıyorken benim böyle bi durumda kalmam çok saçma geliyor bana. Fiber internete başvurdum altyapı sorunu nedeniyle oturduğum apartmana bağlanamadı. Ttnet'e telefonla şikayette bulundum sonuç yine aynı. Bazı forumlarda aynı sorunu olan kişilere rastladım onlara modemini, internet kablolarını değiştir tarzında önerilerde bulunulmuş. Bazı yerlerde Ttnet in internet dağıtım işini beceremedi söylenmiş. Yani elde bir kaynak var ama herkese eşit miktarda bir dağıtım yapılamadan sorunlu bir şekilde internet dağıtımı yapılıyor tarzında söylemler var. Ben şimdiye kadar yaptıklarımdan henüz bi sonuç alamadım umarım sizin bildiğiniz bir şeyler vardır. Teşekkür Ederim.
Kullanıcı avatarı
Hayalxet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: İnternet Hızı

Mesaj gönderen Hayalxet »

Ttnet'in internet hızını adaletli bi şekilde dağıtamadığı bi gerçek. Bunun için en iyi çözüm yolu yetkili kişilerle iletişim kurup derdini anlatıp internet hızının yükseltilmesini talep etmek. Yapıcak daha fazla bi şey olduğunu sanmıyorum.
Hayalxxet --- (^)Ashab-ı Kehf

Resim
Kullanıcı avatarı
SiLAHCI
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SiLAHCI »

Merhaba Acamar,

TTNet'in her il ve ilçesinde bulunan santrallerde, bağlı olduğu bölgelere ve mahallelere ait dağıtım kutuları bulunur. Bulunduğunuz mahalleye/bölgeye ait dağıtım kutusu 8Mbit internet hızını kaldıramadığı için size ait bu dağıtım kutusunun hızı şehrinizdeki santral tarafından manuel olarak kısılmış olabilir. Bunu kısmadıkları taktirde çok sık internet kesintisi ve git/gel meydana gelir. Bunu size söylemeyebilirler tabi.

Çözüm için en doğru yol 4440375 TTNet müşteri hizmetleri aracılığı ile şikayetinizi bildirmeniz olacaktır. Talebiniz yerel TTNet merkezine iletilerek tarafınıza dönüş yapılır. Neden bulunduğunuz bölgeye 8Mbit desteği sağlanmadığını ya da başka bir çalışma olup olmadığını sorarak öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.
İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim

İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!

Dev İKV Maden Haritası İçin Tıkla!

Açıklamalı Görev Listesi İçin Tıkla!

Murat ARIKAN
Acamar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Acamar »

Hayalxet yazdı:Ttnet'in internet hızını adaletli bi şekilde dağıtamadığı bi gerçek. Bunun için en iyi çözüm yolu yetkili kişilerle iletişim kurup derdini anlatıp internet hızının yükseltilmesini talep etmek. Yapıcak daha fazla bi şey olduğunu sanmıyorum.

Müşteri hizmetlerini arayıp sorunumu dile getirdim. Görevli kişi probleminiz not alınmıştır diyeli 2 hafta oldu bi değişiklik yok.
Acamar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Acamar »

SiLAHCI yazdı:Merhaba Acamar,

TTNet'in her il ve ilçesinde bulunan santrallerde, bağlı olduğu bölgelere ve mahallelere ait dağıtım kutuları bulunur. Bulunduğunuz mahalleye/bölgeye ait dağıtım kutusu 8Mbit internet hızını kaldıramadığı için size ait bu dağıtım kutusunun hızı şehrinizdeki santral tarafından manuel olarak kısılmış olabilir. Bunu kısmadıkları taktirde çok sık internet kesintisi ve git/gel meydana gelir. Bunu size söylemeyebilirler tabi.

Çözüm için en doğru yol 4440375 TTNet müşteri hizmetleri aracılığı ile şikayetinizi bildirmeniz olacaktır. Talebiniz yerel TTNet merkezine iletilerek tarafınıza dönüş yapılır. Neden bulunduğunuz bölgeye 8Mbit desteği sağlanmadığını ya da başka bir çalışma olup olmadığını sorarak öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

Ben İstanbul-Bayrampaşa bölgesinde oturuyorum. Sizin söylediğiniz bi durumda bütün Bayrampaşa ilçesi bu durumdan nasibini almış olması gerekmiyor mu? Böyle bi durum söz konusu olamaz gibime geliyor. İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Bayrampaşa'da böyle bir durum olursa ttnet çok zor ayakta durabilir. Bütün Bayrampaşa'da böyle bir durum yok tamam ama o zaman neye göre internet kısıtlaması veriyorlar. Koskoca şirketin "Bu konutta az internet kullanılıyor kes gitsin." diyebileceğini benim aklım almıyor. Yani neye göre bazı kişilerin internetini kısabiliyorlar. Demin de söylediğim gibi 2 hafta önce ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda bana bazı yönergeler verdiler ve internet hızımı ölçmemi istediler ölçtüğümde sonuç rezaletti. Kullandığım paket 1-8 mbps internet paketi yani 52 tl lik sınırsız internet paketi ancak benim testimde çıkan sonucu yazıyorum tam olarak 0,92 mbps. Yani alt sınır olan 1 mbps hıza bile erişemiyorum. Bu durum karşısında müşteri hizmetleri internetin bağlı olduğu ev telefon numaramı vermemi istediler. Telefon numarasını verdim durumumun not alındığı söylendi ancak 2 haftadır ttnet'den ne arayan var ne soran internet hızı ise aynı devam ediyor.
Bu arada İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Selamlar,

Özellikle TTNet kullanıcıların bu tür sorunları sık sık karşılaşılmaktadır. Bizim de yakın bir arkadaş bu tür sorunu yaşamaktadır, kimi zaman konum şebekesini bahane ediliyor kimi zaman internet GB seviyesi. Bağlantı sorunu yaşamayan TTNet kullanıcıları tek-tük olarak görüyorum.

Bağlantı sorunu yaşamak istemeyen, güvenli ve hızlı bağlantı kullanmak isteyenlere tavsiyem olarak, HimNet internet'i tavsiye ediyorum.

Reklam amaçlı paylaşmıyorum, kesinlikle yanlış anlaşılmasın lütfen. Bağlantı sorunu yaşayan arkadaşlarımıza yardım amaçlı paylaşıyorum. Güvenlik duvarı yüksek ve çok hızlı bağlantısı bulunmaktadır. Unutmadan ekliyorum; Ayrıca biz İKV'Kolikler için çok güzel Limitsiz İnternet Paketleri bulunmaktadır.

Deneyin, görün!

Buyurun buradan göz atınız: http://www.himnet.com.tr/
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen yunus1907 »

Acamar yazdı:

İyi forumlar.

Ben İstanbul-Bayrampaşa bölgesinde oturuyorum. Sizin söylediğiniz bi durumda bütün Bayrampaşa ilçesi bu durumdan nasibini almış olması gerekmiyor mu? Böyle bi durum söz konusu olamaz gibime geliyor. İstanbul'un en kalabalık ilçelerinden biri olan Bayrampaşa'da böyle bir durum olursa ttnet çok zor ayakta durabilir. Bütün Bayrampaşa'da böyle bir durum yok tamam ama o zaman neye göre internet kısıtlaması veriyorlar. Koskoca şirketin "Bu konutta az internet kullanılıyor kes gitsin." diyebileceğini benim aklım almıyor. Yani neye göre bazı kişilerin internetini kısabiliyorlar. Demin de söylediğim gibi 2 hafta önce ttnet müşteri hizmetlerini aradığımda bana bazı yönergeler verdiler ve internet hızımı ölçmemi istediler ölçtüğümde sonuç rezaletti. Kullandığım paket 1-8 mbps internet paketi yani 52 tl lik sınırsız internet paketi ancak benim testimde çıkan sonucu yazıyorum tam olarak 0,92 mbps. Yani alt sınır olan 1 mbps hıza bile erişemiyorum. Bu durum karşısında müşteri hizmetleri internetin bağlı olduğu ev telefon numaramı vermemi istediler. Telefon numarasını verdim durumumun not alındığı söylendi ancak 2 haftadır ttnet'den ne arayan var ne soran internet hızı ise aynı devam ediyor.
Öncelikle Merhaba;

Aynı sorun değil ama farklı bir sorun başıma geldi tam 2 hafta bir teknik ekip yollayamadılar defalarca aradım ama hiç bir şekilde geri dönüş yapılmadı en son üst düzey yetkili biriyle konuştum ve sorunumun devam ettiğini hatta müşteri hizmetlerinin istersem hattımı kapattıracağını kendilerine ilettim o iletiden sonra 2 saat sonra modemim yapıldı ve int girdim.

telefonla bir şey elde edemezsiniz,bizzat bağlı olduğunuz bayiye gidip durumu anlatın ve azcık sert çıkın.
Acamar
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Acamar »

yunus1907 yazdı:
Acamar yazdı:

İyi forumlar.

Öncelikle Merhaba;

Aynı sorun değil ama farklı bir sorun başıma geldi tam 2 hafta bir teknik ekip yollayamadılar defalarca aradım ama hiç bir şekilde geri dönüş yapılmadı en son üst düzey yetkili biriyle konuştum ve sorunumun devam ettiğini hatta müşteri hizmetlerinin istersem hattımı kapattıracağını kendilerine ilettim o iletiden sonra 2 saat sonra modemim yapıldı ve int girdim.

telefonla bir şey elde edemezsiniz,bizzat bağlı olduğunuz bayiye gidip durumu anlatın ve azcık sert çıkın.

Teşekkür ederim ama işim dolayısıyla bayilerin açık olduğu saatlerde meşgul oluyorum ancak cumartesi ve pazar günü boşum cumartesi günü açıksa gidip ilgilenebilirim. Tekrar teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

Acamar yazdı:Selamlar...
Sürekli yaşadığım bi sıkıntı hakkında size danışmak istedim. Aslında bu sorunla karşı karşıya olan sadece ben deliğim ttnet kullanıcılarının çoğu internet hızından şikayetçi. Normalde 1.5 mbps olan internet hızım hiç yoktan yetiyordu ama son zamanlarda internet hızım 1 mbps ye bile çıkamıyor. İnternet paketim 52 tl sınırsız internet. Kota bitme gibi bir durum olamaz mblık dosya ve bazı kitapları indiriyorum video oyun tarzı hiçbir şey indirmiyorum yani internet hızımın düşürülme gibi bir durumu yok. 1 ayda da dosya ve kitaplarla sınırı aşmam çok zor. Ayrıca internet hızım 1.5 mbps idi buda çok düşük. Aynı paketi kullanan iş arkadaşlarımın internet hızı 8 mbps ye çıkıyorken benim böyle bi durumda kalmam çok saçma geliyor bana. Fiber internete başvurdum altyapı sorunu nedeniyle oturduğum apartmana bağlanamadı. Ttnet'e telefonla şikayette bulundum sonuç yine aynı. Bazı forumlarda aynı sorunu olan kişilere rastladım onlara modemini, internet kablolarını değiştir tarzında önerilerde bulunulmuş. Bazı yerlerde Ttnet in internet dağıtım işini beceremedi söylenmiş. Yani elde bir kaynak var ama herkese eşit miktarda bir dağıtım yapılamadan sorunlu bir şekilde internet dağıtımı yapılıyor tarzında söylemler var. Ben şimdiye kadar yaptıklarımdan henüz bi sonuç alamadım umarım sizin bildiğiniz bir şeyler vardır. Teşekkür Ederim.
Uydunet e geç kafan rahat olsun ttneti 3 sene önce bıraktım ve gayetde memnunum :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Arkadaş uydunete geç kafan rahat olsun demiş ekleme yapmak istiyorum bende uydunette çok sorun yaşamıştım yani her platfomda olabiliyor böyle şeyler ttneti övmek için söylemiyorum bunu :geek:
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön