Allah Razi olsun lan

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
oTToGun
İskele Babası
İskele Babası

Allah Razi olsun lan

Mesaj gönderen oTToGun »

Oyun hikayem hayvan gibidir yasadiklarim seller gibidir ama artik hic biri onemsiz yeniden hevesle ikv ye baslicakdim ve oyunun hatalarini gorunce sikilip birakcakdim iyikide yazmissiniz aga ben yohum gta samp role play oynicam oyun zamaninda sizofreni hasta yapmisti beni hirs hirs ejder ureteme madenleri topla vurgun ye oyunun sonu zaten yok bi katkisi varmi item adlarindan genel kultur ama oyunda o kadar vakit gecirmezsem zaten ogrenirdim hic degilse ingilizcemi gelistircem gecen sene gta samp role play oynuyodum hocalar yurt disina mi ciktin ufuk oha diyodu bana gerci biraz aksan olarak meksika aksani ve gangsta aksaniyla ogrensemde superdi neyse baybay sizde birakin sallayin sikildiysaniz hemen oyunu silin bari 1 hafta sonra yuklediginizde bi heyecaniniz olsun hep ayni sey ayni sey yeter bi konu okudum allah hepsinden razi olsun okuyanin beyni varsa anlar ne dedigimi ayrica konuyu yazanin beyni varsada benimle ayni sey dusunur bu oyun icin c# dan yari profesyonel rehber programi yazcakdim iyikide ugrasmamisim

forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=96161 isteyenlere konu okuyun
oTToGuN

oTToGuNII
Kullanıcı avatarı
oTToGun
İskele Babası
İskele Babası

Re: Allah Razi olsun lan

Mesaj gönderen oTToGun »

miklenmeme rekoru kırdım
oTToGuN

oTToGuNII
Kullanıcı avatarı
Gerrard8
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Gerrard8 »

2-3 cümle okudum samp güzeldir
Kullanıcı avatarı
wsyegel
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen wsyegel »

oTToGun yazdı:Oyun hikayem hayvan gibidir yasadiklarim seller gibidir ama artik hic biri onemsiz yeniden hevesle ikv ye baslicakdim ve oyunun hatalarini gorunce sikilip birakcakdim iyikide yazmissiniz aga ben yohum gta samp role play oynicam oyun zamaninda sizofreni hasta yapmisti beni hirs hirs ejder ureteme madenleri topla vurgun ye oyunun sonu zaten yok bi katkisi varmi item adlarindan genel kultur ama oyunda o kadar vakit gecirmezsem zaten ogrenirdim hic degilse ingilizcemi gelistircem gecen sene gta samp role play oynuyodum hocalar yurt disina mi ciktin ufuk oha diyodu bana gerci biraz aksan olarak meksika aksani ve gangsta aksaniyla ogrensemde superdi neyse baybay sizde birakin sallayin sikildiysaniz hemen oyunu silin bari 1 hafta sonra yuklediginizde bi heyecaniniz olsun hep ayni sey ayni sey yeter bi konu okudum allah hepsinden razi olsun okuyanin beyni varsa anlar ne dedigimi ayrica konuyu yazanin beyni varsada benimle ayni sey dusunur bu oyun icin c# dan yari profesyonel rehber programi yazcakdim iyikide ugrasmamisim

allah aşkına mobilden yazma ya
sikilip birakcakdim
ah güzel eski ikv'li günler...
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

oTToGun yazdı:Oyun hikayem hayvan gibidir yasadiklarim seller gibidir ama artik hic biri onemsiz yeniden hevesle ikv ye baslicakdim ve oyunun hatalarini gorunce sikilip birakcakdim iyikide yazmissiniz aga ben yohum gta samp role play oynicam oyun zamaninda sizofreni hasta yapmisti beni hirs hirs ejder ureteme madenleri topla vurgun ye oyunun sonu zaten yok bi katkisi varmi item adlarindan genel kultur ama oyunda o kadar vakit gecirmezsem zaten ogrenirdim hic degilse ingilizcemi gelistircem gecen sene gta samp role play oynuyodum hocalar yurt disina mi ciktin ufuk oha diyodu bana gerci biraz aksan olarak meksika aksani ve gangsta aksaniyla ogrensemde superdi neyse baybay sizde birakin sallayin sikildiysaniz hemen oyunu silin bari 1 hafta sonra yuklediginizde bi heyecaniniz olsun hep ayni sey ayni sey yeter bi konu okudum allah hepsinden razi olsun okuyanin beyni varsa anlar ne dedigimi ayrica konuyu yazanin beyni varsada benimle ayni sey dusunur bu oyun icin c# dan yari profesyonel rehber programi yazcakdim iyikide ugrasmamisim

:D
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön