YENİ Lewel GELSİN KanaaTINda OLANLAR !!!
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: YENİ Lewel GELSİN KanaaTINda OLANLAR !!!
Keşke biraz destekli sallasaydın :mrgreen: Leveller gelmeyecek biraz ilgilenseniz bunun farkında olurdunuz GM ERDOĞAN açıkça belirtti bunu gelecek bölge de grup bölgesi tarzında değil bir eklenti tarzında bir bölge yeraltı veya meteor gibi . İyi Forumlar...
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
TDEmmorpg yazdı:Okuluydu,ergenliğiydi,ana-baba yasağıydı derken 4 senede pek kasamamışsın be delikanlı. Daha küçüksün bunu 22 yaşında olduğun için değil olgunluğuna ve zekana bakarak söylüyorum mesajların seni her şeyinle ele veriyor. Bazı insanlar vardır yaşı küçüktür ama olgunluk ve zeka olarak büyük, bazısı vardır yaşı büyüktür ama olgunluk ve zeka olarak portakal vitamindir. İşte sen 2. gruptasın ama yaşında büyük değil malesef. Her şeyine bahse varım o 1600 küsür iletinin "en az 500 tanesi" sadece ifade,gülücük göndererek elde ettiğin iletidir. Geriye kalanın büyük kısmı ise ergence,saçma,gereksiz ve bu konuya attığın gibi okumadan attığın mesajlardır. Düzgün 200 tane mesajın var mı merak ediyorum ama hiç sanmam. Genç falan demişsin senin karşında küçüğün ya da arkadaşın yok, hakikaten 22 yaşındaysan 8 yıl sonra benim yaşıma ulaşmış olacaksın o zaman konuşalım yine hiç sanmıyorum ama belki bir mucize olurda az da olsa büyümüş olabilirsin. Gerçektende 22 yaşında olup böyle bir yapıya sahipsen durum vahim tedaviye ihtiyacın var. Böyle boş insanları forumdan süresiz banlayıp sadece belli kriterlerdeki kitleyi bıraksalarda forum virüslerden temizlenip bir güzellik gelse. Böylelerinin ne forumda nede oyun içinde bir yararı olmadığı gibi aksine zararları oluyor.samedsedir06 yazdı:TDEmmorpg yazdı:Maksat post kasmak adamın yazısını okumadan başlıkta yazana göre mesaj atıyorsun zaten full olduğunu açıkça belirtmiş.samedsedir06 yazdı:abdulsamet yazdı:Oyunu Başlayalı tam 5 Yıl oldu , İlk başlarda bişey bilmiyordum Tabikide herkes gibi , Ama 5 yılı devirdikten sonra yönetimin 5 yıl içinde yaptıgı Herşey Doğru yada yanlış .; Çemberli taş geleli 2 Sene oldu sanırsam , Oyunun %80 i Üstünü itemini Tılsımını dizdi ve Çogu kişi hala bu oyuna yatırım yapmakta.. ARTIK Oyunun Gelişmesini , Yeni Lewelin Gelmesini Şiddetle istiyorum ... Oyuna Toplam 6 ayda 4 kez girdim 6 ay önceden zaten çarlarımı fulemiştim rütbemi kasmıştım 6 ay önceden ben bunu yapıyorsam ... diger kulanıcılarda tahminim Çogu yapmıştır ..[/color]
ARTIK OYUNUN YENİ LEWELE GELMESİNİ ŞİDDETLE ÖN ERİYORUM ...!!!!
Yorumlarınızı bekliyorum ...
Sen ılk basta tılsımlarını ve ustunu fulle Sonra yenı lwl ıste dostum daha erken lwlere..
Sayın yönetim, genel etkileşim bölümünde forum rütbeleri isimli konunun 7. sayfasının en altında mesajım mevcut lütfen o mesajı dikkate alınız.
ufacık veletler demıs bıde 2009 dan berı bır hesapp ve 1600 yazısı var sence post kasma gıbı bır hevesımmı var? dusunme yetenegın varsa 4 sene gecmıs:D ,
ha yönetım zaten hedefı Bu rutbelerı koymasındakı seyy foruma canlılık getırıp oyundan zevk alamayanları burda eglenmlerı sızın gıbılerın canını sıkmak ıstemlerı ıcın acmıstır genc... yasım 22 Bu arada:D Angaralıyız gardaşş kımseye eywagımız Yok
Sende Bı Yandan haklısın Dostum.. Yşım 22 beyın Yaşım +12 sende haklısın :=)
Olum Oo Ünileri Ozaman babanmı Okuyor kamıl:D 2 tane üni Okuyorum..
Onu gec..
Okul fılan fılan demıssın fazla kasmamıssın demıssın ben sabah aksam ya oyundayım yada forumdayım... Nerde ne gereklı oraya yazımı yazarım kımseden esırgemem kımseye eyw cekmem Angaralıyız gardaşş biz..
1600 yorumun 500
ordan klawyeden konusmayı bılen delıkanlılardansın sende ne dıyelım Senın Yaşın buyuk olablır..
Ama Delıkanlılıga gelınce burdan konusursun anca..
ister 5 bın ıster hıc yorum yapmam Adamlar acmıslar foruma bızde yorum Yapıyorz post kasma gıbı bı nıtelıgım olsa sureklı aynı konuda takılı kalıp orda yazarım Sana bır örnek vereyım TILSIM ALISVERIS gır benım actıgım 2009 da konu var hala ordan devam edıyorum . egerkı post kasma nıtelıgım olssa sureklı Konu acarım Sureklı Post kasarım. buyur buda sıtesı lagzım olur yegenım..viewtopic.php?f=30&t=559
Bu konuya ıı bak sayın yegenım 2009 da acılmıs bır tıcaret yerı ve hala kullanılmakta Egerkı Post kasma ıstegım olsa her alısverısımde yenı konu acıp dururum post kasarım ..
hem Sana sorarım Neden post kasayım ne kazancım var benım amacım Muhabbet etmek Hemde bebe belıgı kızdırmak Okadar:D,
HAdı hayırlı ramazanlar Sıkma fazla canını ..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Okudum onu. Meteor ve ada tek başına mı geldi 29 levelken mi girdik ? Yeraltı tek başına mı geldi 39 levelken mi kastık ? ikisi de yanında 10 seviye ile geldi. Direk okuyup tırnak içine alıp sadece orayı anlamayalım.Ferruh yazdı:Keşke biraz destekli sallasaydın :mrgreen: Leveller gelmeyecek biraz ilgilenseniz bunun farkında olurdunuz GM ERDOĞAN açıkça belirtti bunu gelecek bölge de grup bölgesi tarzında değil bir eklenti tarzında bir bölge yeraltı veya meteor gibi . İyi Forumlar...
50 kere söyledim,51. yi söylüyorum.
Arkadaşlar öyle kolay değil 59. leveli getirmek.Yeni tılsımlar,yeni kıyafetler,yeni skiller ve daha fazlası.Bu eğer gelirse tılsımlar çöp olur,yeni üstünü dizenler,yeni hesap açanlar oyunu bırakırlar.
Arkadaşlar öyle kolay değil 59. leveli getirmek.Yeni tılsımlar,yeni kıyafetler,yeni skiller ve daha fazlası.Bu eğer gelirse tılsımlar çöp olur,yeni üstünü dizenler,yeni hesap açanlar oyunu bırakırlar.
ah güzel eski ikv'li günler...
- okanbey
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Devlet-i Aliyye
Yeni levellerin gelmesi biraz zor görünüyor zaten tılsımlar yeni geldi millette şuan yeni levele karşı çıkar
if (!WorkHard){
System.out.println("Fail!!!");
}
System.out.println("Fail!!!");
}
-
- İri Fare Avcısı
TDEmmorpg yazdı:Okuluydu,ergenliğiydi,ana-baba yasağıydı derken 4 senede pek kasamamışsın be delikanlı. Daha küçüksün bunu 22 yaşında olduğun için değil olgunluğuna ve zekana bakarak söylüyorum mesajların seni her şeyinle ele veriyor. Bazı insanlar vardır yaşı küçüktür ama olgunluk ve zeka olarak büyük, bazısı vardır yaşı büyüktür ama olgunluk ve zeka olarak portakal vitamindir. İşte sen 2. gruptasın ama yaşında büyük değil malesef. Her şeyine bahse varım o 1600 küsür iletinin "en az 500 tanesi" sadece ifade,gülücük göndererek elde ettiğin iletidir. Geriye kalanın büyük kısmı ise ergence,saçma,gereksiz ve bu konuya attığın gibi okumadan attığın mesajlardır. Düzgün 200 tane mesajın var mı merak ediyorum ama hiç sanmam. Genç falan demişsin senin karşında küçüğün ya da arkadaşın yok, hakikaten 22 yaşındaysan 8 yıl sonra benim yaşıma ulaşmış olacaksın o zaman konuşalım yine hiç sanmıyorum ama belki bir mucize olurda az da olsa büyümüş olabilirsin. Gerçektende 22 yaşında olup böyle bir yapıya sahipsen durum vahim tedaviye ihtiyacın var. Böyle boş insanları forumdan süresiz banlayıp sadece belli kriterlerdeki kitleyi bıraksalarda forum virüslerden temizlenip bir güzellik gelse. Böylelerinin ne forumda nede oyun içinde bir yararı olmadığı gibi aksine zararları oluyor.samedsedir06 yazdı:TDEmmorpg yazdı:Maksat post kasmak adamın yazısını okumadan başlıkta yazana göre mesaj atıyorsun zaten full olduğunu açıkça belirtmiş.samedsedir06 yazdı:abdulsamet yazdı:Oyunu Başlayalı tam 5 Yıl oldu , İlk başlarda bişey bilmiyordum Tabikide herkes gibi , Ama 5 yılı devirdikten sonra yönetimin 5 yıl içinde yaptıgı Herşey Doğru yada yanlış .; Çemberli taş geleli 2 Sene oldu sanırsam , Oyunun %80 i Üstünü itemini Tılsımını dizdi ve Çogu kişi hala bu oyuna yatırım yapmakta.. ARTIK Oyunun Gelişmesini , Yeni Lewelin Gelmesini Şiddetle istiyorum ... Oyuna Toplam 6 ayda 4 kez girdim 6 ay önceden zaten çarlarımı fulemiştim rütbemi kasmıştım 6 ay önceden ben bunu yapıyorsam ... diger kulanıcılarda tahminim Çogu yapmıştır ..[/color]
ARTIK OYUNUN YENİ LEWELE GELMESİNİ ŞİDDETLE ÖN ERİYORUM ...!!!!
Yorumlarınızı bekliyorum ...
Sen ılk basta tılsımlarını ve ustunu fulle Sonra yenı lwl ıste dostum daha erken lwlere..
Sayın yönetim, genel etkileşim bölümünde forum rütbeleri isimli konunun 7. sayfasının en altında mesajım mevcut lütfen o mesajı dikkate alınız.
ufacık veletler demıs bıde 2009 dan berı bır hesapp ve 1600 yazısı var sence post kasma gıbı bır hevesımmı var? dusunme yetenegın varsa 4 sene gecmıs:D ,
ha yönetım zaten hedefı Bu rutbelerı koymasındakı seyy foruma canlılık getırıp oyundan zevk alamayanları burda eglenmlerı sızın gıbılerın canını sıkmak ıstemlerı ıcın acmıstır genc... yasım 22 Bu arada:D Angaralıyız gardaşş kımseye eywagımız Yok
Mor renkle yazılan ilk yorumda .. Resmen belli oluyor zaten Arkadaşın okumadan yada okuyupta anlamadan yorum yazması ..
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
-
- İri Fare Avcısı
Okuluydu,ergenliğiydi,ana-baba yasağıydı derken 4 senede pek kasamamışsın be delikanlı. Daha küçüksün bunu 22 yaşında olduğun için değil olgunluğuna ve zekana bakarak söylüyorum mesajların seni her şeyinle ele veriyor. Bazı insanlar vardır yaşı küçüktür ama olgunluk ve zeka olarak büyük, bazısı vardır yaşı büyüktür ama olgunluk ve zeka olarak portakal vitamindir. İşte sen 2. gruptasın ama yaşında büyük değil malesef. Her şeyine bahse varım o 1600 küsür iletinin "en az 500 tanesi" sadece ifade,gülücük göndererek elde ettiğin iletidir. Geriye kalanın büyük kısmı ise ergence,saçma,gereksiz ve bu konuya attığın gibi okumadan attığın mesajlardır. Düzgün 200 tane mesajın var mı merak ediyorum ama hiç sanmam. Genç falan demişsin senin karşında küçüğün ya da arkadaşın yok, hakikaten 22 yaşındaysan 8 yıl sonra benim yaşıma ulaşmış olacaksın o zaman konuşalım yine hiç sanmıyorum ama belki bir mucize olurda az da olsa büyümüş olabilirsin. Gerçektende 22 yaşında olup böyle bir yapıya sahipsen durum vahim tedaviye ihtiyacın var. Böyle boş insanları forumdan süresiz banlayıp sadece belli kriterlerdeki kitleyi bıraksalarda forum virüslerden temizlenip bir güzellik gelse. Böylelerinin ne forumda nede oyun içinde bir yararı olmadığı gibi aksine zararları oluyor.
Onu gec..
Okul fılan fılan demıssın fazla kasmamıssın demıssın ben sabah aksam ya oyundayım yada forumdayım... Nerde ne gereklı oraya yazımı yazarım kımseden esırgemem kımseye eyw cekmem Angaralıyız gardaşş biz..
1600 yorumun 500 demıssın Sana b... demek ısterım Arastır Öyle tek cumlelık bısıy varsa Buraya Yollakı benı rezıll ed bende ses cıkartamayım ınsan ıcıne cıkamayım ?=
ordan klawyeden konusmayı bılen delıkanlılardansın sende ne dıyelım Senın Yaşın buyuk olablır..
ister 5 bın ıster hıc yorum yapmam Adamlar acmıslar foruma bızde yorum Yapıyorz post kasma gıbı bı nıtelıgım olsa sureklı aynı konuda takılı kalıp orda yazarım Sana bır örnek vereyım TILSIM ALISVERIS gır benım actıgım 2009 da konu var hala ordan devam edıyorum . egerkı post kasma nıtelıgım olssa sureklı Konu acarım Sureklı Post kasarım. buyur buda sıtesı lagzım olur yegenım..viewtopic.php?f=30&t=559
Bu konuya ıı bak sayın yegenım 2009 da acılmıs bır tıcaret yerı ve hala kullanılmakta Egerkı Post kasma ıstegım olsa her alısverısımde yenı konu acıp dururum post kasarım ..
hem Sana sorarım Neden post kasayım ne kazancım var benım amacım Muhabbet etmek Hemde bebe belıgı kızdırmak Okadar:D,
Kerdeşim bu yazılarına karşı Resmen Üniversite'yi Bırakmak istedim ... Sen nasıl 2 üni versite bitirdin 22 yaşında 2 tane üni bitireni ilk defa duyuyorum nese : 2 üni bitiren yetişkin bir insan burada Biz angaralıyız gardaş yok buralıyız yok şuralıyız Adam olsan şu olur bu olur, der : Bide senin adamlıgını görelim ( bende ADANA lıyım Adresim: 100.yıl mah 85473 sok. no 21 Gel kapımı çal Hani Adamsınız ya kalwye erkegi değilim diyorsun ya onun için )
Onu gec..
1600 yorumun 500 demıssın Sana b... demek ısterım Arastır Öyle tek cumlelık bısıy varsa Buraya Yollakı benı rezıll ed bende ses cıkartamayım ınsan ıcıne cıkamayım ?=
Kerdeşim bu yazılarına karşı Resmen Üniversite'yi Bırakmak istedim ... Sen nasıl 2 üni versite bitirdin 22 yaşında 2 tane üni bitireni ilk defa duyuyorum nese : 2 üni bitiren yetişkin bir insan burada Biz angaralıyız gardaş yok buralıyız yok şuralıyız Adam olsan şu olur bu olur, der : Bide senin adamlıgını görelim ( bende ADANA lıyım Adresim: 100.yıl mah 85473 sok. no 21 Gel kapımı çal Hani Adamsınız ya kalwye erkegi değilim diyorsun ya onun için )
-
- İri Fare Avcısı
wsyegel yazdı:50 kere söyledim,51. yi söylüyorum.
Haklı olabilirsin kardeşim AMA Yönetim BU PARANIN kokusunu alsın
Maksat Yeni Lww lin gelmesi hakkında oyunculardan biraaz bilgi almak...
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Heyt yiğide bak be yedi mareşal var diyor 17 full artı full artısıda var tılsım bu mareşaller tek çizik mavi full artı full olanlar yücelen set tılsımlarda görev tılsımı olmasın bide sen ne içip giriyorsun foruma söylede bende kullanacam

- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Farkındayım ama güncelleme gelecek olsa bile Büyük Holün devamı olarak geleceği ve tılsım sistemine güncelleme getireceğini düşündüğüm için level gelmeside imkansız gibi bir durum olduğu için şuan öyle açıkladım maksat gelsin gelsin gelecek gibisinden level konusu ile forumu meşgul eden arkadaşlara bilgi vermekti yoksa her bölge yanında bir eklenti ve sistem ile gelmiştir kanaatimce bu eklenti yanında bir çok yeni tılsım getirecektir şanslıysak bir de boss ...kimyasalatik yazdı:Okudum onu. Meteor ve ada tek başına mı geldi 29 levelken mi girdik ? Yeraltı tek başına mı geldi 39 levelken mi kastık ? ikisi de yanında 10 seviye ile geldi. Direk okuyup tırnak içine alıp sadece orayı anlamayalım.Ferruh yazdı:Keşke biraz destekli sallasaydın :mrgreen: Leveller gelmeyecek biraz ilgilenseniz bunun farkında olurdunuz GM ERDOĞAN açıkça belirtti bunu gelecek bölge de grup bölgesi tarzında değil bir eklenti tarzında bir bölge yeraltı veya meteor gibi . İyi Forumlar...
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...