Oyunu Başlayalı tam 5 Yıl oldu , İlk başlarda bişey bilmiyordum Tabikide herkes gibi , Ama 5 yılı devirdikten sonra yönetimin 5 yıl içinde yaptıgı Herşey Doğru yada yanlış .; Çemberli taş geleli 2 Sene oldu sanırsam , Oyunun %80 i Üstünü itemini Tılsımını dizdi ve Çogu kişi hala bu oyuna yatırım yapmakta.. ARTIK Oyunun Gelişmesini , Yeni Lewelin Gelmesini Şiddetle istiyorum ... Oyuna Toplam 6 ayda 4 kez girdim 6 ay önceden zaten çarlarımı fulemiştim rütbemi kasmıştım 6 ay önceden ben bunu yapıyorsam ... diger kulanıcılarda tahminim Çogu yapmıştır ..[/color]
ARTIK OYUNUN YENİ LEWELE GELMESİNİ ŞİDDETLE ÖN ERİYORUM ...!!!!
Yorumlarınızı bekliyorum ...
YENİ Lewel GELSİN KanaaTINda OLANLAR !!!
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
YENİ Lewel GELSİN KanaaTINda OLANLAR !!!
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Re: YENİ Lewel GELSİN KanaaTINda OLANLAR !!!
abdulsamet yazdı:Oyunu Başlayalı tam 5 Yıl oldu , İlk başlarda bişey bilmiyordum Tabikide herkes gibi , Ama 5 yılı devirdikten sonra yönetimin 5 yıl içinde yaptıgı Herşey Doğru yada yanlış .; Çemberli taş geleli 2 Sene oldu sanırsam , Oyunun %80 i Üstünü itemini Tılsımını dizdi ve Çogu kişi hala bu oyuna yatırım yapmakta.. ARTIK Oyunun Gelişmesini , Yeni Lewelin Gelmesini Şiddetle istiyorum ... Oyuna Toplam 6 ayda 4 kez girdim 6 ay önceden zaten çarlarımı fulemiştim rütbemi kasmıştım 6 ay önceden ben bunu yapıyorsam ... diger kulanıcılarda tahminim Çogu yapmıştır ..[/color]
Sen ılk basta tılsımlarını ve ustunu fulle Sonra yenı lwl ıste dostum daha erken lwlere..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
samedsedir06 yazdı:abdulsamet yazdı:Oyunu Başlayalı tam 5 Yıl oldu , İlk başlarda bişey bilmiyordum Tabikide herkes gibi , Ama 5 yılı devirdikten sonra yönetimin 5 yıl içinde yaptıgı Herşey Doğru yada yanlış .; Çemberli taş geleli 2 Sene oldu sanırsam , Oyunun %80 i Üstünü itemini Tılsımını dizdi ve Çogu kişi hala bu oyuna yatırım yapmakta.. ARTIK Oyunun Gelişmesini , Yeni Lewelin Gelmesini Şiddetle istiyorum ... Oyuna Toplam 6 ayda 4 kez girdim 6 ay önceden zaten çarlarımı fulemiştim rütbemi kasmıştım 6 ay önceden ben bunu yapıyorsam ... diger kulanıcılarda tahminim Çogu yapmıştır ..[/color]
Sen ılk basta tılsımlarını ve ustunu fulle Sonra yenı lwl ıste dostum daha erken lwlere..
Ben zaten oyunu bitireli 1 yıl oldu kardeşim
İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UZMANı
Maksat post kasmak adamın yazısını okumadan başlıkta yazana göre mesaj atıyorsun zaten full olduğunu açıkça belirtmiş.samedsedir06 yazdı:abdulsamet yazdı:Oyunu Başlayalı tam 5 Yıl oldu , İlk başlarda bişey bilmiyordum Tabikide herkes gibi , Ama 5 yılı devirdikten sonra yönetimin 5 yıl içinde yaptıgı Herşey Doğru yada yanlış .; Çemberli taş geleli 2 Sene oldu sanırsam , Oyunun %80 i Üstünü itemini Tılsımını dizdi ve Çogu kişi hala bu oyuna yatırım yapmakta.. ARTIK Oyunun Gelişmesini , Yeni Lewelin Gelmesini Şiddetle istiyorum ... Oyuna Toplam 6 ayda 4 kez girdim 6 ay önceden zaten çarlarımı fulemiştim rütbemi kasmıştım 6 ay önceden ben bunu yapıyorsam ... diger kulanıcılarda tahminim Çogu yapmıştır ..[/color]
Sayın yönetim, genel etkileşim bölümünde forum rütbeleri isimli konunun 7. sayfasının en altında mesajım mevcut lütfen o mesajı dikkate alınız.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
maksat post kasmak olsa 1600den fazla olur ve 2009 dan berı acık bır hesapp sence post kasmakmı ?TDEmmorpg yazdı:Maksat post kasmak adamın yazısını okumadan başlıkta yazana göre mesaj atıyorsun zaten full olduğunu açıkça belirtmiş.samedsedir06 yazdı:abdulsamet yazdı:Oyunu Başlayalı tam 5 Yıl oldu , İlk başlarda bişey bilmiyordum Tabikide herkes gibi , Ama 5 yılı devirdikten sonra yönetimin 5 yıl içinde yaptıgı Herşey Doğru yada yanlış .; Çemberli taş geleli 2 Sene oldu sanırsam , Oyunun %80 i Üstünü itemini Tılsımını dizdi ve Çogu kişi hala bu oyuna yatırım yapmakta.. ARTIK Oyunun Gelişmesini , Yeni Lewelin Gelmesini Şiddetle istiyorum ... Oyuna Toplam 6 ayda 4 kez girdim 6 ay önceden zaten çarlarımı fulemiştim rütbemi kasmıştım 6 ay önceden ben bunu yapıyorsam ... diger kulanıcılarda tahminim Çogu yapmıştır ..[/color]
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
TDEmmorpg yazdı:Maksat post kasmak adamın yazısını okumadan başlıkta yazana göre mesaj atıyorsun zaten full olduğunu açıkça belirtmiş.samedsedir06 yazdı:abdulsamet yazdı:Oyunu Başlayalı tam 5 Yıl oldu , İlk başlarda bişey bilmiyordum Tabikide herkes gibi , Ama 5 yılı devirdikten sonra yönetimin 5 yıl içinde yaptıgı Herşey Doğru yada yanlış .; Çemberli taş geleli 2 Sene oldu sanırsam , Oyunun %80 i Üstünü itemini Tılsımını dizdi ve Çogu kişi hala bu oyuna yatırım yapmakta.. ARTIK Oyunun Gelişmesini , Yeni Lewelin Gelmesini Şiddetle istiyorum ... Oyuna Toplam 6 ayda 4 kez girdim 6 ay önceden zaten çarlarımı fulemiştim rütbemi kasmıştım 6 ay önceden ben bunu yapıyorsam ... diger kulanıcılarda tahminim Çogu yapmıştır ..[/color]
Sayın yönetim, genel etkileşim bölümünde forum rütbeleri isimli konunun 7. sayfasının en altında mesajım mevcut lütfen o mesajı dikkate alınız.
ufacık veletler demıs bıde 2009 dan berı bır hesapp ve 1600 yazısı var sence post kasma gıbı bır hevesımmı var? dusunme yetenegın varsa 4 sene gecmıs:D ,
ha yönetım zaten hedefı Bu rutbelerı koymasındakı seyy foruma canlılık getırıp oyundan zevk alamayanları burda eglenmlerı sızın gıbılerın canını sıkmak ıstemlerı ıcın acmıstır genc... yasım 22 Bu arada:D Angaralıyız gardaşş kımseye eywagımız Yok
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Yeni seviyelerin gelmesi şuan için gereksiz daha tılsımlarımızı üretemedik. Hatta daha çt den eksikleri olan birçok oyuncu var
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
Ablagre yazdı:
Yeni seviyelerin gelmesi şuan için gereksiz daha tılsımlarımızı üretemedik. Hatta daha çt den eksikleri olan birçok oyuncu var
Aynısını bende dıyorum dostumda kendını cok buyuk gorupp 10tane kasılmıs full carı olan Marasal carı olan arkadasım ucuş modunda:D haraketlere baksana
Suan dedıgın gıbı cok erken sadece ufak tefek eklentıler gelmesı gerek..
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Boşuna beklemeyin yeni seviyeler gelmeyecek. Grup Bölgeleri açıldıktan sonra yeni seviyeler düşünülemez.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
Okuluydu,ergenliğiydi,ana-baba yasağıydı derken 4 senede pek kasamamışsın be delikanlı. Daha küçüksün bunu 22 yaşında olduğun için değil olgunluğuna ve zekana bakarak söylüyorum mesajların seni her şeyinle ele veriyor. Bazı insanlar vardır yaşı küçüktür ama olgunluk ve zeka olarak büyük, bazısı vardır yaşı büyüktür ama olgunluk ve zeka olarak portakal vitamindir. İşte sen 2. gruptasın ama yaşında büyük değil malesef. Her şeyine bahse varım o 1600 küsür iletinin "en az 500 tanesi" sadece ifade,gülücük göndererek elde ettiğin iletidir. Geriye kalanın büyük kısmı ise ergence,saçma,gereksiz ve bu konuya attığın gibi okumadan attığın mesajlardır. Düzgün 200 tane mesajın var mı merak ediyorum ama hiç sanmam. Genç falan demişsin senin karşında küçüğün ya da arkadaşın yok, hakikaten 22 yaşındaysan 8 yıl sonra benim yaşıma ulaşmış olacaksın o zaman konuşalım yine hiç sanmıyorum ama belki bir mucize olurda az da olsa büyümüş olabilirsin. Gerçektende 22 yaşında olup böyle bir yapıya sahipsen durum vahim tedaviye ihtiyacın var. Böyle boş insanları forumdan süresiz banlayıp sadece belli kriterlerdeki kitleyi bıraksalarda forum virüslerden temizlenip bir güzellik gelse. Böylelerinin ne forumda nede oyun içinde bir yararı olmadığı gibi aksine zararları oluyor.samedsedir06 yazdı:TDEmmorpg yazdı:Maksat post kasmak adamın yazısını okumadan başlıkta yazana göre mesaj atıyorsun zaten full olduğunu açıkça belirtmiş.samedsedir06 yazdı:abdulsamet yazdı:Oyunu Başlayalı tam 5 Yıl oldu , İlk başlarda bişey bilmiyordum Tabikide herkes gibi , Ama 5 yılı devirdikten sonra yönetimin 5 yıl içinde yaptıgı Herşey Doğru yada yanlış .; Çemberli taş geleli 2 Sene oldu sanırsam , Oyunun %80 i Üstünü itemini Tılsımını dizdi ve Çogu kişi hala bu oyuna yatırım yapmakta.. ARTIK Oyunun Gelişmesini , Yeni Lewelin Gelmesini Şiddetle istiyorum ... Oyuna Toplam 6 ayda 4 kez girdim 6 ay önceden zaten çarlarımı fulemiştim rütbemi kasmıştım 6 ay önceden ben bunu yapıyorsam ... diger kulanıcılarda tahminim Çogu yapmıştır ..[/color]
ufacık veletler demıs bıde 2009 dan berı bır hesapp ve 1600 yazısı var sence post kasma gıbı bır hevesımmı var? dusunme yetenegın varsa 4 sene gecmıs:D ,
ha yönetım zaten hedefı Bu rutbelerı koymasındakı seyy foruma canlılık getırıp oyundan zevk alamayanları burda eglenmlerı sızın gıbılerın canını sıkmak ıstemlerı ıcın acmıstır genc... yasım 22 Bu arada:D Angaralıyız gardaşş kımseye eywagımız Yok