SAAT
- Denizci
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: KIYAMETİN YOLCULARI
SAAT
Arkadaşlar malum yaz geldi herkes oyuna giriyor ve para kasmak için saatte ve örste xenotim düşürmeye çalışıyorlar ve 2 örs ve 1 saat oldugu için kasmaya yer kalkmıyor bunların sayısı çoğaltılmalı diye düşünüyorum. 

Re: SAAT
bizim sunucunun %80 i arz olduğu için orası arzlara ait ve zaten az oyuncu var 1 grup oluyor ordaDenizci yazdı:Arkadaşlar malum yaz geldi herkes oyuna giriyor ve para kasmak için saatte ve örste xenotim düşürmeye çalışıyorlar ve 2 örs ve 1 saat oldugu için kasmaya yer kalkmıyor bunların sayısı çoğaltılmalı diye düşünüyorum.
Nothing
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Veya aynen Çemberlitaş - 1 , Çemberlitaş - 2 Gibi Saat-1 Saat-2 de yapılabilir.Denizci yazdı:Arkadaşlar malum yaz geldi herkes oyuna giriyor ve para kasmak için saatte ve örste xenotim düşürmeye çalışıyorlar ve 2 örs ve 1 saat oldugu için kasmaya yer kalkmıyor bunların sayısı çoğaltılmalı diye düşünüyorum.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Aynen çok saçma olur orası Benim düşünceme ve oyunun gidişatına göre Yeni Bölge Girişi olabilirde :roll:Yorukefe yazdı:Birden fazla kopyası olması oyun dengesini bozar bence.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- GecePaNeL
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Casper
sonra herkes xeo düşürsün herkes satsın fiyatı düşsün oh bu ne ya oyun eskiye dönsün diye uğraşıyoruz dediğinize bakın grup bölgeleri 1 2 3 4 5 6 7 var da ne adam 5 kere giriyor üstünü fullüyor diğeri daha çok şey biliyor 100 kere biliyor itemleri eksik oluyor saçma sapan şeyler açmayın artık yeter denge daha fazla bozulmasıınn..
+1GecePaNeL yazdı:sonra herkes xeo düşürsün herkes satsın fiyatı düşsün oh bu ne ya oyun eskiye dönsün diye uğraşıyoruz dediğinize bakın grup bölgeleri 1 2 3 4 5 6 7 var da ne adam 5 kere giriyor üstünü fullüyor diğeri daha çok şey biliyor 100 kere biliyor itemleri eksik oluyor saçma sapan şeyler açmayın artık yeter denge daha fazla bozulmasıınn..
MEISTER
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk
ıMEISTERı
ııMEISTERıı
Akkar Obi--Beyazköşk