Katılıyorum.TeknoBYraM yazdı:Arkadaslar bu grafik meselesinde ben farkli düşünüyorum. Bu oyunun Bir MMORPG olduğunu göz önüne alirsak en mantiklisini yapıyor yapimcilar.
Tangriss - Köprü
- Atazade
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tangriss - Köprü

.
ATABEY
AtabeyII
AtabeyIII
güzel tahmin olmuş furkanKRaLeX yazdı:Bazı arkadaşlar ya görmediler yada unutmuşlar sanırım.
Tahminimce bu resimdeki Yaratık Kisless'tir ve bütün meranların lideridir.Vücudundandaki pullardan anlaşılacağı üzere yılankavi bir toplumdan geldiği açıktır. Kisless kültü uyandı cümlesindeki sır Kisless'in harekete geçtiğini anlatmaktadır. Yakında olacak bir güncellemeyle Büyük hol sonundaki tangriss'e girilecek bu ve bu yaratık devasa bir boss olarak karşımıza çıkacaktır.
Kesildikten sonra düşecek itemler ise eşya olmayıp, Akçe ile satılan kondrit gibi materyaller ve yardımcı hayvan tılsımları ve reçeteleri olacaktır.( TAHMİN)

istirham yazdı:güzel tahmin olmuş furkanKRaLeX yazdı:Bazı arkadaşlar ya görmediler yada unutmuşlar sanırım.
Tahminimce bu resimdeki Yaratık Kisless'tir ve bütün meranların lideridir.Vücudundandaki pullardan anlaşılacağı üzere yılankavi bir toplumdan geldiği açıktır. Kisless kültü uyandı cümlesindeki sır Kisless'in harekete geçtiğini anlatmaktadır. Yakında olacak bir güncellemeyle Büyük hol sonundaki tangriss'e girilecek bu ve bu yaratık devasa bir boss olarak karşımıza çıkacaktır.
Kesildikten sonra düşecek itemler ise eşya olmayıp, Akçe ile satılan kondrit gibi materyaller ve yardımcı hayvan tılsımları ve reçeteleri olacaktır.( TAHMİN)
resimdeki kadının tacı büyük holdeki kristallerin üstündeki taç ile aynı.onun kissles olduğuna dair güzel bir kanıttır bu.ama başka bir yaratık , boss veya herhangi npc de olabilir. bekleyip görücez
Evet kafasındaki taç, devreye girmemiş ışınlanma taşını andıran yapının üstünde duruyor.Büyük Holün birçok yerinde mevcut. ihtimal kisless in bulunduğu odadan kesim sonrası bu ışınlanma taşından tekrar hole gelinebilecek.Açıklamalardaki centurindeki girişin kullanılmayacağı düşüncesi mantıklı.Oyun örgüsünde Migrat ın artık farklı işlevle karşımıza çıkmasını bende mantıklı bulmuyorum.Saat kulesi girişinden girilebildiği anda centurinin ordaki kapının neden kapandığı üzerinede bir fikir edinebiliriz.Devamının topkapı eklentisyle oyunda ekli olduğu fikrine bende katılıyorum.Oyunun yarısı kadar bir bölüm eklendi ve şuana kadar gördüğümüz Topkapı ve Büyük Hol.Bu konudaki huzursuzluğumuz yazın geçebilir.Bekleyelim görelim.
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Bence onlar ışınlanma için kullanılmayacak.O yapılar kislesin hükümdarlığını temsil ediyor yani daha çok sınır çizgisi.Yani buralar benim hükümdarlığımda demek istiyor.Beyefendi yazdı:istirham yazdı:güzel tahmin olmuş furkanKRaLeX yazdı:Bazı arkadaşlar ya görmediler yada unutmuşlar sanırım.
resimdeki kadının tacı büyük holdeki kristallerin üstündeki taç ile aynı.onun kissles olduğuna dair güzel bir kanıttır bu.ama başka bir yaratık , boss veya herhangi npc de olabilir. bekleyip görücez
Evet kafasındaki taç, devreye girmemiş ışınlanma taşını andıran yapının üstünde duruyor.Büyük Holün birçok yerinde mevcut. ihtimal kisless in bulunduğu odadan kesim sonrası bu ışınlanma taşından tekrar hole gelinebilecek.Açıklamalardaki centurindeki girişin kullanılmayacağı düşüncesi mantıklı.Oyun örgüsünde Migrat ın artık farklı işlevle karşımıza çıkmasını bende mantıklı bulmuyorum.Saat kulesi girişinden girilebildiği anda centurinin ordaki kapının neden kapandığı üzerinede bir fikir edinebiliriz.Devamının topkapı eklentisyle oyunda ekli olduğu fikrine bende katılıyorum.Oyunun yarısı kadar bir bölüm eklendi ve şuana kadar gördüğümüz Topkapı ve Büyük Hol.Bu konudaki huzursuzluğumuz yazın geçebilir.Bekleyelim görelim.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sentinus
Kuklacı denen şey nekiRefresh yazdı:O Kuklacının Seçilmişi.seagle yazdı:KRaLeX yazdı:
Eğer O saklı ırklar kisless'in ürettiği yaratıklar ise, akla bir başka kişi de gelmiyor değil. KUKLACI !
Hatırlarsanız Kuklacı, fare-adam ve taşkanat gibi bir çok yaratığı celp büyüsüyle üretmiştir. Üstelik kuklacının yüzünü de kimse görmemiştir, çünkü maske ile dolaşıyordu. Burada da bir üretim söz konusu ise Kissless'in kuklacıyla arasında bir bağ söz konusu olabilir.
Kuklacı Fare adamların oradaki ağır vuruş yapan 20 levelin zor görevi değilmiydio değilmi kuklacı ? yüzünüde kimse görmemiş derken orayı anlamadım ... 1,5 sene yoktum yüzünde maskemi vardı
unuttum
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
- maho1998
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: Nefsi Müdafa
Bence onlar ışınlanma için kullanılmayacak.O yapılar kislesin hükümdarlığını temsil ediyor yani daha çok sınır çizgisi.Yani buralar benim hükümdarlığımda demek istiyor.
Mantıklı
Mantıklı
Cevherpaşalı
XxYeZDax
XxYeZDax
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Mantıklı düşünceler var ortada ama hala yönetimden bir ışık göremedik güncelleme hakkında

Bence 2014 Sonuna kadar kimse bir şey beklemesin yönetimden :twisted:
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Ferruh
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Arkadaşlar neden IRK değilde SAKLI IRK bunlar neredeydide birden Büyük Hole geldiler ... ? Neden bu saat diye adlandırlan Saklı Irkların çok yoğun olduğu bölge ile centrionun arkasındaki gezgin şehirin tepesi ve kendisi neden aynı Büyük Holdeki meran neden yaralı ... ? Neden hala tamamlayamadığımız görevin adı Huzursuzluğum ... ? Ben şimdi kendi tahminlerimi oyundaki az çok bilgime göre yorumlayacağım yapıcı ve yıkıcı bütün eleştirilere şimdiden eyvallah... Birincisi bence ortada bir savaş var ve bu savaş 3 Taraflı bir savaş ama ortada bir ittifak var Miğrat Ekibi ( İmmune - Funditories - Evocati - Bölgedeki ( Kum Yılanları - Tazılar ) Centrion ve Junon ) ve Saklı Irk tayfası Aynı taraftalar ve Meranlara karşı birlik oluşturmuş durumdalar ve haberleşme şekilleri Gezgin Şehir - Saat ... Fakat bu savaşta kayıp verselerde Meranların üstün teknolojisi GONGlar gezgin şehirdekilerle aynı ... Meranlar yılan ve bir türün birleşimi yaratıklar farkettiyseniz meran girişinde içerde Yılanlar bulunmakta Buz büyücüsünün vb olduğu yerde 17 lik kobralar mevcut , Peki o zaman Miğrat bölgesinde ki yılanların görevi nedir ?... Meraklı Domuzun önce Meranları sonra Hol'ü araştırmamızı istemesinin sebebi nedir hoşnut olmadığımız domuz istihbarattan mı yoksa savaşta bir taraf mı ?? Teşkilat neferleri ... İstihbarat ... huzursuz Kimin iyi olduğunu anlamak zor yoksa iyi kavramı diye birşey gerçekten var mı Kıyametten sonra herkes oyun ve aldatmaca içinde mi ? * Savaşın devamını gelecek bölge belirleyecek gibi duruyor o yüzden biraz beklememiz lazım bu sürede oyundaki bütün tılsımları deneyiniz emin olun ki keyif alacaksınız * İstanbul Kıyamet Vakti bütün heyecan verici görevleriyle oyuna adeta ayrı bir zevk katıyor ve kurgusu gerçekten çok iyi bir oyun ufak tefek sorunlara takılmayın oyunda herşeyden önemlisi emeğe saygı :!:
Ferruh [49]
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
IIFERRUHII [49]
Xxxferruhxxx [49]
Aehmirnes [49]
Ve bir çok karekter...
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Kristal
Biz böyle konuşurken hiç beklemediğimiz yerden olayı bağlayabilirler genelde hep öyle oluyor