Tangriss bir bölge değildir.Sadece Centrion'un arkasında ve köprünün karşısında bulunan bir tür ışınlanma mekanizmasıdır.
Tangriss'te araştırmalarıma göre bir meran şehri.Şu ipuçlarından yararlanabiliriz.Yılan dili çataldır.Tıslama sesi çıkarır.Kisless , Tarshass,İflis ve Tangriss gibi.
Oyuna gelmesini beklediğim bir diğer bölge ise savaş sırasında harap olmuş büyük Tarhass şehri.Umarım eskilerin hikayesini İfliss'in ölümü ile noktalamazlar.
Tarshass zaten oyunda bulunuyor.Bkz.Yeraltı.Bilgisayarım bozuk olduğundan notlarıma ulaşamıyorum ama şunu söyleyebirim.Tarshass şehri yeraltıydı.Büyük savaştan sonra harap oldu.Meranlar bunun üzerine kurtarabildikleri bölgeye yerleştiler.Ve insanlardan uzakta kalmak için bir labirent inşa ettiler.
Tangriss bir bölge değildir.Sadece Centrion'un arkasında ve köprünün karşısında bulunan bir tür ışınlanma mekanizmasıdır.
Tangriss'te araştırmalarıma göre bir meran şehri.Şu ipuçlarından yararlanabiliriz.Yılan dili çataldır.Tıslama sesi çıkarır.Kisless , Tarshass,İflis ve Tangriss gibi.
Oyuna gelmesini beklediğim bir diğer bölge ise savaş sırasında harap olmuş büyük Tarhass şehri.Umarım eskilerin hikayesini İfliss'in ölümü ile noktalamazlar.
Tarshass zaten oyunda bulunuyor.Bkz.Yeraltı.Bilgisayarım bozuk olduğundan notlarıma ulaşamıyorum ama şunu söyleyebirim.Tarshass şehri yeraltıydı.Büyük savaştan sonra harap oldu.Meranlar bunun üzerine kurtarabildikleri bölgeye yerleştiler.Ve insanlardan uzakta kalmak için bir labirent inşa ettiler.
Tangriss zaten meran şehri Kissles orayı gasp etmiş.
Tarshass bence şu anda oyuna henüz gelmedi tahmininde haklı olabilirsin fakat bence ilerde eklenecek oyuna.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Tangriss zaten meran şehri Kissles orayı gasp etmiş.
Tarshass bence şu anda oyuna henüz gelmedi tahmininde haklı olabilirsin fakat bence ilerde eklenecek oyuna.
Tangriss "Kadim uygarlıkları şehri"
Tarhass olarak yeraltında örnek gösterilecek bikaç mekan var evet.Mesela dişi örümcek ve solucanın bulunduğu yerler.Ancak sadece bunlardan ibaret olduğunu düşünmüyorum.
Çözümleme Ekibi adına Şahinkurt'un yayınladığı bir araştırma konusu vardı.
Bu konuda galiba drassmuss metinlerinden bahsediyordu.
Bahsi geçen olayda ise genel olarak anlatırsak; Yeraltının herbir tarafının Tarshass şehrine ait olduğunu, sonra bir yıkım sonucu Tarshass şehrinin yok olduğunu ve Meranların baştan şehir inşa ettiklerinden bahsediyordu. O şehir ise şimdiki Meran Şehridir. Tarshass ise tüm yeraltı şehriydi. Kadim hidranın oradaki örsün yanındaki Duvar ve Solucanın oradaki yapıtlardan da anlaşılacağı üzere o bölgenin eskiden Tarshass'a bağlı olduğu ve sonradan yıkıma uğradığı anlaşılıyor.
kirikxcocuk yazdı:bu ikv oyuncularından süper soruşturma, olay yeri inceleme polisi olur yorumlara baktım da adamlar FBI dan CIA dan daha uzman
Oyunun sevdiğim özelliklerinden biri oyunculara bu imkanı tanıması. Simgeler ve metinler anlamsız, rastgele değil ve bunların peşinden giderken esrarengiz diyarlarda dolaşıyor gibi oluyorsun.
Nedense çevremdekilere bu oyundan bahsettiğimde oyunun bu yönünü kimse anlamıyor herkes grafiklere canavarlara bakıyor
kirikxcocuk yazdı:bu ikv oyuncularından süper soruşturma, olay yeri inceleme polisi olur yorumlara baktım da adamlar FBI dan CIA dan daha uzman
Oyunun sevdiğim özelliklerinden biri oyunculara bu imkanı tanıması. Simgeler ve metinler anlamsız, rastgele değil ve bunların peşinden giderken esrarengiz diyarlarda dolaşıyor gibi oluyorsun.
Nedense çevremdekilere bu oyundan bahsettiğimde oyunun bu yönünü kimse anlamıyor herkes grafiklere canavarlara bakıyor
aynen benimde arkadaşlarıma oyunu söylediğimde ilk önce seviye sınırına sonra grafiklere bakıyolar
Arkadaslar bu grafik meselesinde ben farkli düşünüyorum. Grafikler bu son dönem çikan oyunlar kadar kaliteli olursa kaç kişinin bilgisayari bunu kaldırabilir bir araştırmak lazim. Kaldiki suanki halinde bile 20 kişi civari insan görüş alanina girince orta seviye pclerde hafiften kasmalar meynada gelmektedir. Grafik kalitesinin artmasıyla bu kasma miktari dahada artacaktır. Bu oyunun Bir MMORPG olduğunu göz önüne alirsak en mantiklisini yapıyor yapimcilar. Bilgisayari üst sinif olan arkadaslarin istemesini anlayisla karsiliyorum. Ama benim gibi orta seviye donanima sahip hatta baslangic seviyesi sayilabilecek bilgisayarlar ile oynayan arkadaşlar oyunu oynayamazlar. Bu yüzden ben grafiklerin bu haliyle devam etmesini istiyorum.
Ayrica arkadaslariniza sebebini bu sekilde anlatirsaniz sorun çikacagini zannetmiyorum. iyi oyunlar dilerim.